πως κεντραρω την σελιδα μου..?

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

πως κεντραρω την σελιδα μου..?

Δημοσίευση από stonekito » 10 Ιουν 2004 16:04

Γεια σας..

θα ηθελα να ρωτουσα κατι σχετικα με το μεγεθος μιας σελιδα..
Επιδη μερικες φορεσ κατασκευαζω την σελιδα μου σε αναληση 800 epi 600 και μετα την ανεβαζω στο νετ και εχω αναληση 1024 επι 768 την βλεπω πολυ χαλια..Τι να κανω..]

σκεφτηκα να την εχω ολη στο κεντρο ετσι οτι και να γινει να ειναι παντα στο κεντος οσο και να ανειξει να ειναι κεντραρισμενη ..αλλα δεν ξερω πως ξερει κανενας .. ας μου πει..
ευχαρηστω..

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

πως κεντραρω την σελιδα μου..?

Δημοσίευση από EneMe » 10 Ιουν 2004 16:22

Βάλε όλη την σελίδα σου μέσα σε έναν πίνακα με width=750 (ή κάπου τόσο ώστε να μην βγάζει οριζόντιο scrollbar στην 800x600) και κεντράρισέ τον! Στην 1024x768 θα σου βγαίνει στην μέση! ;)

Για να καταλάβεις τί εννοώ, κοίτα την σελίδα μου: www.goremix.com . Eκεί έχω width=700. Δεν είναι και τόσο άσχημα, ε; :P

Άβαταρ μέλους
Nkapa
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 872
Εγγραφή: 22 Απρ 2002 16:38
Τοποθεσία: Μυτιλήνη
Επικοινωνία:

πως κεντραρω την σελιδα μου..?

Δημοσίευση από Nkapa » 10 Ιουν 2004 16:28

Προφανώς θέλεις να είναι full screen σε όλες τις αναλύσεις?

Άβαταρ μέλους
af
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2928
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2003 17:18
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

πως κεντραρω την σελιδα μου..?

Δημοσίευση από af » 10 Ιουν 2004 16:34

Βάλε ένα div aling=center μέσα στο body και κλείστο πριν το body πάλι :)

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

πως κεντραρω την σελιδα μου..?

Δημοσίευση από stonekito » 10 Ιουν 2004 17:12

af έγραψε:Βάλε ένα div aling=center μέσα στο body και κλείστο πριν το body πάλι :)
μπορεις να μου δωσεις λιγο τον πληρη κωδικα σε παρακαλω..?
για αυτο το div?

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

πως κεντραρω την σελιδα μου..?

Δημοσίευση από cvoodan » 10 Ιουν 2004 19:07

<div align="center">mpla mpla mpla</div>
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

πως κεντραρω την σελιδα μου..?

Δημοσίευση από stonekito » 14 Ιουν 2004 12:27

cvoodan έγραψε:<div align="center">mpla mpla mpla</div>

ξερεις κατι το κανω αυτο που λες αλλα δεν κανει καθολου κεντραρισμα..

απο οτι ειδα εχει και κατι αλλα div και μαλον κανουν ζιμια.

αν μπορεις δες σε παρακαλω λιγο την εξεις σελιδα..
http://www.grafistas.gr/suicide/montana ... /index.htm

Ευχαριστω

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης