poia parametros allazei ?

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

poia parametros allazei ?

Δημοσίευση από tolis_montana » 13 Ιουν 2004 23:21

poia parametro prepei na allaxo gia na balo to script dexia


otan bazo to kwdika my to bgazei kapoy aristera ti prepei na allaxo gia na to pao gexia kai pano ?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!-- Begin
var Today=new Date&#40;&#41;;
var ThisDay=Today.getDay&#40;&#41;;
var ThisDate=Today.getDate&#40;&#41;;
var ThisMonth=Today.getMonth&#40;&#41;+1;
var ThisYear=Today.getFullYear&#40;&#41;;  //included if you wish to insert the year
function DayTxt &#40;DayNumber&#41; &#123;
var Day=new Array&#40;&#41;;
Day&#91;0&#93;="Sunday";
Day&#91;1&#93;="Monday";
Day&#91;2&#93;="Tuesday";
Day&#91;3&#93;="Wednesday";
Day&#91;4&#93;="Thursday";
Day&#91;5&#93;="Friday";
Day&#91;6&#93;="Saturday";
return Day&#91;DayNumber&#93;;
&#125;
var DayName=DayTxt&#40;ThisDay&#41;;
function MonthTxt &#40;MonthNumber&#41; &#123;
var Month=new Array&#40;&#41;;
Month&#91;1&#93;="January";
Month&#91;2&#93;="February";
Month&#91;3&#93;="March";
Month&#91;4&#93;="April";
Month&#91;5&#93;="May";
Month&#91;6&#93;="June";
Month&#91;7&#93;="July";
Month&#91;8&#93;="August";
Month&#91;9&#93;="September";
Month&#91;10&#93;="October";
Month&#91;11&#93;="November";
Month&#91;12&#93;="December";
return Month&#91;MonthNumber&#93;;
&#125;
var MonthName=MonthTxt&#40;ThisMonth&#41;;
var d = new Date&#40;&#41;;
var h = d.getHours&#40;&#41;;
document.write&#40;"<TABLE BORDER=9 BGCOLOR=WHITE  WIDTH=75 HEIGHT=85 align=left>"+"<TD>"+"<p align=center>"+"<font size=-2 >"+DayName+"<br>"+"<font color=orangered size=+3 >"+ThisDate+"</font>"+"<br>"+MonthName+"<br>"+"</b>"+"</font>"+"</p>"+"</TD>"+"</TR>"+"</TABLE>"&#41;;
if &#40;h < 2&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good morning! Yes, it's way past midnight."+"</b>"+"</P>"&#41;;
else if &#40;h < 3&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good morning! Up early or working late?"+"</b>"+"</P>"&#41;;
else if &#40;h < 7&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good morning! Up bright and early!"+"</b>"+"</P>"&#41;;
else if &#40;h < 12&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good morning!"+"</b>"+"</P>"&#41;;
else if &#40;h < 17&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good afternoon!"+"</b>"+"</P>"&#41;;
else if &#40;h < 23&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good evening!"+"</b>"+"</P>"&#41;;
else document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"A late good evening! Not much left of it now."+"</b>"+"</P>"&#41;;
//  End -->
</script>


<!-- Script Size&#58;  2.53 KB -->
</html>

Άβαταρ μέλους
kapcom01
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 13 Ιουν 2004 05:39

poia parametros allazei ?

Δημοσίευση από kapcom01 » 13 Ιουν 2004 23:54

Σε αυτό το κομμάτι κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.write&#40;"<TABLE BORDER=9 BGCOLOR=WHITE  WIDTH=75 HEIGHT=85 align=left>"+"<TD>"+"<p align=center>"+"<font size=-2 >"+DayName+"<br>"+"<font color=orangered size=+3 >"+ThisDate+"</font>"+"<br>"+MonthName+"<br>"+"</b>"+"</font>"+"</p>"+"</TD>"+"</TR>"+"</TABLE>"&#41;;
η εντολή

Κώδικας: Επιλογή όλων

align=left
τοποθετεί το κουτάκι του ημερολογίου στα αριστερά. Άρα για να το πας δεξιά θα το κάνεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

align=right
καλο? :wink:


Σε αυτό το κομμάτι κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;h < 2&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good morning! Yes, it's way past midnight."+"</b>"+"</P>"&#41;;
else if &#40;h < 3&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good morning! Up early or working late?"+"</b>"+"</P>"&#41;;
else if &#40;h < 7&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good morning! Up bright and early!"+"</b>"+"</P>"&#41;;
else if &#40;h < 12&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good morning!"+"</b>"+"</P>"&#41;;
else if &#40;h < 17&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good afternoon!"+"</b>"+"</P>"&#41;;
else if &#40;h < 23&#41; document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Good evening!"+"</b>"+"</P>"&#41;;
else document.write&#40;"<P ALIGN=center>"+"<b>"+"A late good evening! Not much left of it now."+"</b>"+"</P>"&#41;;
όλες οι εντολές

Κώδικας: Επιλογή όλων

align=center
τοποθετούν τα διάφορα κείμενα, που βγαίνουν ανάλογα με την ώρα, στο κέντρο. Αν δεν θες κεντρο τα αλλάζεις όπως πριν. Προσωπικά θα εσβηνα όλο αυτό το κομμάτι για να μην μιλάει καθόλου, ετσι και αλλιώς βλακείες λέει. Το ημερολογιακι καλό ειναι το κειμενο δεν χρειάζεται! 8)

Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

poia parametros allazei ?

Δημοσίευση από tolis_montana » 14 Ιουν 2004 20:08

tnx man

Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

poia parametros allazei ?

Δημοσίευση από tolis_montana » 14 Ιουν 2004 20:20

ego 8elo na to pao pano dexia .... ante dexia pigeni epano pos ?bazo up alla xanapai aristera mporeis na mu pis ?

Άβαταρ μέλους
ArchangelX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2430
Εγγραφή: 24 Μαρ 2004 13:33
Τοποθεσία: 7ος Ουρανός
Επικοινωνία:

poia parametros allazei ?

Δημοσίευση από ArchangelX » 14 Ιουν 2004 22:32

re paidia, kana biblio h estw kana tutorial exete diabasei? Blepw kati post kai moy shkwnete h trixa. Sorry poy syfiliazomai, alla ta align kai ta valign einai ta prwta pragmata poy ma8aineis sthn html...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

poia parametros allazei ?

Δημοσίευση από tolis_montana » 14 Ιουν 2004 23:06

an mporeis na boithisis xoris na me kanis kyrigma P:::

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες