[Solved] δε μπορω

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από tolis_montana » 15 Ιουν 2004 22:53

αυτο το front page re axxxx λοιπον κανω ενα διαφιμηστικο banneraki το κανο export movie

σαν swf... λοιπον πηγαινω στο (καταραμενο) front page κανο ανοιγμα βρισκω το αρχειο το κανω

ανοιγμα και με βγαζει στο προγραμμα flash mx 2004 ρε παιδια help δε καταλαβαινω τι γινεται .

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από EneMe » 15 Ιουν 2004 22:58

Ανοίγεις flash (swf) με frontpage;

Tί πίνεις και δεν μας δίνεις;

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από EneMe » 15 Ιουν 2004 23:04

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object>

<param name="μπλα-μπλα-μπλα" value="μπλα">
<param name="μπλα-μπλα-μπλα" value="μπλα">
<param name="μπλα-μπλα-μπλα" value="μπλα">
<param name="μπλα-μπλα-μπλα" value="μπλα">

<embed src="μπλα.swf" μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα>

</object>
Αυτό το έχεις δει ποτέ; Κάτι παρόμοιο;

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από Expl0it » 15 Ιουν 2004 23:17

1. Έτσι και ξαναδώ τέτοιο τίτλο θέματος θα σβηστεί αμέσως χωρίς να απαντηθεί

2. Βάλε στο σημείο που θέλεις να εμφανίζεται το flash τον κώδικα :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="" height="">
  <param name="movie" value="όνομα.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="path του όνομα.swf" quality="high" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="" height=""></embed>
</object>
3. Στο κάθε πρόγραμμα που δουλεύεις άν πατήσεις το F1 θα σου βγάλει το HELP. Κάτσε διάβασε λίγο , δεν κάνει κακό !
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από tolis_montana » 16 Ιουν 2004 21:31

aytos o kwdikas einai gia front page ?

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από Expl0it » 16 Ιουν 2004 21:34

Όχι είναι για back page !! Καλά μας δουλεύεις ??

Τι σχέση ο κώδικας με το πρόγραμμα που θα το φτιάξεις ?? Και σε notepad να την φτιάξεις την σελίδα το ίδιο πράγμα είναι...
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από tolis_montana » 16 Ιουν 2004 21:54

ρε filter ok re μου φενεται οτι τα εχεις παρει ασχημα οκ ρε φιλε τι να σου πω
τα αγγλικα μου δε ειναι και τελεια και με τα φλαση τωρα προσφατα ξεκηνισα και με αποπερνεται
λοιπων ρωτησα γιατι βαζω των κωδικα συμπληρονω το name toυ αρχειου swf στα παρακατω κενα που μου ειπες
αλλα δε τα καταφερνω ...

Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από tolis_montana » 16 Ιουν 2004 21:57

αν τα χεις παρει πραγματικα με τις ερωτησεις μου κλειδωσε το τοpic....np

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από EneMe » 16 Ιουν 2004 22:04

Aς το πάρουμε από την αρχή, γιατί χαζός δεν είσαι:

Η html είναι γλώσσα να φτιάχνεις στατικές σελίδες, οk?
Kατά βάσην είναι κείμενο στο οποίο όμως μπορείς να εισάγεις άλλα αντικείμενα, όπως εικόνες, scripts, applets και flash.

Δηλαδή ο υπολογιστής διαβάζει τον κώδικα html και μετά φορτώνει και τα επιπλέον αντικείμενα!

Ο κώδικας html γράφεται στο χέρι ή με κάποιο html editor.

Αυτό το έχεις καταλάβει καλά;

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από Expl0it » 16 Ιουν 2004 22:48

Στα

Κώδικας: Επιλογή όλων

width="" height=""

Συμπλήρωσες τις διαστάσεις ?
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από tolis_montana » 16 Ιουν 2004 22:50

nai emena to problem eine oti de mporo na balo to swf arxio re enemie bazo to kwdika to parapano poy my eipe o filter to name toy erxioy eine TAKHS
prepei na balo kai kati allo sto kwdika diati de mu emfanizei kati ektos apo kati komatia kwdika entelos xekar8ota (alaburnezika )

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από Expl0it » 16 Ιουν 2004 22:51

Τις διαστάσεις του αρχείου της έβαλες ?
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
tolis_montana
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 913
Εγγραφή: 13 Απρ 2004 01:15
Τοποθεσία: στο κοσμο μου...
Επικοινωνία:

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από tolis_montana » 16 Ιουν 2004 22:52

okok tnx man

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από Expl0it » 16 Ιουν 2004 22:53

Εντάξει, Έπαιξε ?
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
fmayakos
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1249
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2001 03:00
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

[Solved] δε μπορω

Δημοσίευση από fmayakos » 16 Ιουν 2004 22:57

Παράκληση:
Προσπαθείτε να εξηγείτε το πρόβλημα σας σε απλά
καθημερινά Ελληνικά!
Ασκοπη χρήση ορολογίας καθιστά δύσκολη την επι-
κοινωνία.
Επίσης, φίλε puntakias προσπάθησε να χρησιμοποιείς
σημεία στιξης (;:.,!) μπας και καταλάβουμε τι θες να
πεις!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης