κουμπι και εμφανηση

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από stonekito » 16 Ιουν 2004 13:44

γεια χαρα παιδες..

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι..

Εχω ενα κουμπι και θελω οταν το παταω να μου εμφανηζει κατι οτιδιποτε, πχ ενα αλλο κουμπι η κατι αλλο..

τι κανω ειναι κωδικας..?

Ευχαριστω..

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από Expl0it » 16 Ιουν 2004 13:53

Ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις υπάρχει και άλλος κώδικας !
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από stonekito » 16 Ιουν 2004 15:06

Filter έγραψε:Ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις υπάρχει και άλλος κώδικας !
να εμφανηζει κατι οτιδιποτε...
στο ιδιο σιμειο οχι να ανειγει σελιδα..

αν παραδιγμα οταν μπενουμε σε σελιδες flash και εχει κουμπια για μενου και εμφανειζουν κατι οταν πατιθουν ..

Καταλαβες.. :question:
Αν οχι να σου δωσω ενα παραδιγμα..?

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από stonekito » 16 Ιουν 2004 15:10

Οπως τωρα ειδα την νεα Ωραι flash σελιδα του /lightforce/
Εχει ενα μενου μπορει να μην ειναι κουμπια αλλα κανουν αυτο που θελω εμφανηζουν κατι οταν πατιθουν..?

Εεεεεε.?

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από Expl0it » 16 Ιουν 2004 15:16

Αυτό μπορεί να γίνει με gotoAndPlay κάποιο Frame που θα έχεις φτιάξει κάτι ανάλογο !

Μπορεί να γίνει με χρήση εξωτερικού .swf

Μπορεί να γίνει με το να καλείς καποιο movieclip όταν πατάς το κουμπί

Υπάρχουν πολλοί τρόποι ! Είναι και ανάλογα με τις γνώσεις σου στο Flash.

Δώσε ένα παράδειγμα του τι έχεις κάνει για να σε βοηθήσω περισσότερο.
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από stonekito » 16 Ιουν 2004 15:22

Να πω δεν εχω πολλες γνωσεις πανω σε flash προσπαθω ομως...

ακου τι εχω κανει..

εχω μια κεινουμενη εικονα και εχω και ενα κουμπι οταν το παταω να βγει η εικονα αυτη και να παιξει (να κανει την κηνησει)

πως θα του πω με το πατημα να βγει αυτο..?

Άβαταρ μέλους
HoMESICk_ALIEN
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004 16:24

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από HoMESICk_ALIEN » 16 Ιουν 2004 15:29

stonekito έγραψε: εχω μια κεινουμενη εικονα και εχω και ενα κουμπι οταν το παταω να βγει η εικονα αυτη και να παιξει (να κανει την κηνησει)

πως θα του πω με το πατημα να βγει αυτο..?

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το σκεφτείς. Στο πρώτο frame του mc που έχει τη κινούμενη εικόνα, βάζεις ένα stop();, και στο κουμπί (path).gotoAndPlay(frame);

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από stonekito » 16 Ιουν 2004 15:32

HoMESICk_ALIEN έγραψε:
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το σκεφτείς. Στο πρώτο frame του mc που έχει τη κινούμενη εικόνα, βάζεις ένα stop();, και στο κουμπί (path).gotoAndPlay(frame);
Ευχαριστω πολυ φιλε
να σου πω οταν το κανω αυτο και παταω το κουμπι θα εμφανηζεται η εικονα...?

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από Expl0it » 16 Ιουν 2004 16:25

Ρε παιδιά !! Άν κάποιος δεν γνωρίζει πολλά απο flash μην πετάτε τέτοια πράγματα !! Το θέμα δεν είναι να του δώσουμε έτοιμη την λύση, αλλά να τον βοήθησουμε να μάθει κι'όλας...

Και εγώ μπορώ να δώσω κώδικα που θα τον καταλάβουν 3-4 άτομα , αλλά τι να λέει :wink:
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από stonekito » 16 Ιουν 2004 16:33

Εγω ειμαι προθυμος να μαθω.. Μπορεις να με βοηθησεις περισσοτερο..

Περιμενω..
Να εισαι καλα..

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από Expl0it » 16 Ιουν 2004 16:40

Και βέβαια μπορώ !!

Πρώτα απ'όλα έχεις φτιάξει τίποτα ? Έστω και ένα δείγμα του τι θέλεις να κάνεις ? Χωρίς κώδικα.
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από stonekito » 16 Ιουν 2004 16:43

Ωραια..

Δεν εχω βαλει ακομα το κωδια..

Εχω αυτα μονο που ανεφερα και πριν, μια φωτο κεινουμενη και ενα κουμπι
που ειχαι το flash mx 2004..

Και λεω να κανει κατι...Αλλα δεν ξερω πως..

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από Expl0it » 16 Ιουν 2004 16:54

Στείλε το .fla
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από stonekito » 16 Ιουν 2004 16:57

Μα γιατι να σου το στειλω δεν εχω κανει τιποτα Μιδεν (0)
Φαντασου ενα .fla που εχει μεσα 2 αρχεια... δεν εχω ουτε καν κανει frame...

λεω να μου λες βιμα βιμα αν δεν σε πειραζει
ετσι μονο θα μαθω 5 πραγματα

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

κουμπι και εμφανηση

Δημοσίευση από Expl0it » 16 Ιουν 2004 17:34

Οκ !! Φτιάχνω ένα παράδειγμα και το ανεβάζω !
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες