Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Paging with odbc??

Συζητήσεις για την τοπική βάση δεδομένων Access της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
vmike
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 22 Απρ 2003 18:16

Paging with odbc??

Δημοσίευση από vmike » 10 Ιούλ 2004 12:15

Kapoios tropos gia paging me odbc.

Euxaristo, Michalis

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27598
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Paging with odbc??

Δημοσίευση από cordis » 10 Ιούλ 2004 18:32

τι ακριβός είναι αυτό που θέλεις να κάνεις;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

vmike
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 22 Απρ 2003 18:16

Paging with odbc??

Δημοσίευση από vmike » 10 Ιούλ 2004 23:01

Anoigo ena pinaka apo mia basi access meso odbc kai thelo na ta emfanizei se 25ades, 30ades, analoga ana selida. Brika gia mysql alla gia odbc tipota.

vas
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2003 13:51
Επικοινωνία:

Paging with odbc??

Δημοσίευση από vas » 10 Ιούλ 2004 23:24

Μπορείς να ψάξεις για πολλά παραδείγματα στο google με το keyword "pagination".

Είναι λίγο δύσκολο να γράψω τον κώδικα με τον οποίο κάνεις το pagination γιατί αποτελείται από μερικά διάσπαρτα κομμάτια κώδικα.

Αν θέλεις, στείλε μου το e-mail σου με PM, για να σου στείλω μία σελίδα από μία εφαρμογή που έχω φτιάξει σε jsp που εφαρμόζει pagination.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27598
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Paging with odbc??

Δημοσίευση από cordis » 11 Ιούλ 2004 01:12

είναι λίγο δύσκολο να γίνει αυτό με access γιατί στην sql της δεν έχει την limit όπως η MySQL...

έχει όμως την TOP

Κώδικας: Επιλογή όλων

SELECT TOP 10 P.ID, P.PNAME
   FROM P
   WHERE P.ID > $id
   ORDER BY P.ID;
την πρώτη φορά το τρέχεις με $id = 0 και την επόμενη με το id της 10ης εγγραφής που θα σου φέρει το query... και πάει λέγοντας...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “MS Access”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες