include

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
lampadarios
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 02 Απρ 2003 01:32

include

Δημοσίευση από lampadarios » 22 Ιούλ 2004 23:35

include $index.php?id=1;

se mena den doulevei.(den dexetai to erotimatiko kai ta alla). Doulevei se esas?
An den ginetai ayto yparxei kati allo enalaktiko? Eyxaristo

simos
Δημοσιεύσεις: 271
Εγγραφή: 01 Δεκ 2003 12:00
Επικοινωνία:

include

Δημοσίευση από simos » 23 Ιούλ 2004 00:17

balto se quotes

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

include

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 26 Ιούλ 2004 16:16

kala eipame va n include kai n require eivai constracts stnv php kai dev xriazovte parev8eseis
alla esy to sapises :P
bale ta quotes opos eipe o simos !!!!
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
iNDEFiX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2569
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002 00:48
Τοποθεσία: κλειστή λόγω έργων
Επικοινωνία:

include

Δημοσίευση από iNDEFiX » 26 Ιούλ 2004 17:03

to $index.php?id=1 ti ypotithetai oti prepei na einai? variable i kapoia selida?

Άβαταρ μέλους
lampadarios
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 02 Απρ 2003 01:32

include

Δημοσίευση από lampadarios » 31 Ιούλ 2004 23:33

Σέλιδα ειναι. δεν επρεπε να βαλω το $ στην αρχη.
Ενταξει παιδια, λαθος μου. απλα ηταν της στιγμης... Thanks

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

include

Δημοσίευση από soteres2002 » 06 Αύγ 2004 11:12

include $index.php?id=1; // X lathos
include("$include.php?id=1");// '/ sosto, otan exeis alfarithmitika string ta bazeis se "" i '', analoga me to sistima sou kai tin parametropoiisi so php.ini

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

include

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 06 Αύγ 2004 20:43

soteres2002 prosoxi otav dior8oveis tous allous !!!!
apo oti katalaba to problima sou eivai n parev8eseis.
n include eivai constract tis php kai dev xriazete parev8eseis.
twra opos 8a diabases to problima ntav typo to paidi iksere ti i8ele apla ekave la8os kai ebaale eva $ katalos stnv arxi kai dev to ebele.
alla kai to dikosou paradima av 8es mia pio tekmiriomevi apopsi eivai pali la8os . otav exoume eva string trabame tnv metablitimas ekso apo to string $include.".php?id=1" av 8eloume va eimaste akribis kai simbatoi me palioteres ekdoseis n me tis pros8ikes tis 5.
kati allo sto php.ini de avaferei pou8eva gia ta quotes . sto manual to grafei
'string' gia literal (opos eivai to periexomevo) dld '$kati' tipovei $kati
kai
" gia escape kai parse tov metablitov dld "$kati" 8a tiposei to periexomevo tis metablitis $kati
(opos proavefera parapavo afto isxiei omov stiv 4+ 5+ versions)

afta ta oliga gia va epaver8ei n sostotita !!!!

ps:
include $index.php?id=1; // X lathos
edw to la8os eivai oti exei to ?id=1
allios kata tropo eivai sosto dld
[$index metabliti] [. evotiko var/sta8eras [php sta8era]
ekei gia va eivai sosto eprepe va eivai opos episimaves sosta
$var.".php?id=1" n "$var.php?id=1"

ksavamatapali afta :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες