rotate banner swf

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
gmegas
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 03 Ιούλ 2004 12:27

rotate banner swf

Δημοσίευση από gmegas » 23 Ιούλ 2004 21:03

Καλησπέρα παιδιά!
Έχω κάνει μερικά banners .swf και θα τα κάνω upload στο site μου www.promo-djs.com .θέλω να μου πει κάποιος πως θα τα κάνω να αλλάζουν μεταξύ τους ????
Υπάρχει κάποιο script μέσα από το FrontPage που να το κάνει αυτό ?
Thanks!!!!

Άβαταρ μέλους
HoMESICk_ALIEN
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004 16:24

rotate banner swf

Δημοσίευση από HoMESICk_ALIEN » 23 Ιούλ 2004 21:58

rotate εννοείς fade out? τα banners είναι όλα σε ένα fla ή πολλά διαφορετικά swf?

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

rotate banner swf

Δημοσίευση από EneMe » 23 Ιούλ 2004 22:13

Δεν νομίζω πως εννοεί εναλλαγή με fade...

Μάλλον να εμφανίζεται το ένα, μετά το άλλο, κλπ...

Κάτι σαν random banner ίσως;

gmegas
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 03 Ιούλ 2004 12:27

rotate banner swf

Δημοσίευση από gmegas » 23 Ιούλ 2004 22:20

το ένα μετά το άλλο.
βρήκα ένα script εδώ στα forums και ένα στο grjava αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα να δουλέψουν.
help ?

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

rotate banner swf

Δημοσίευση από EneMe » 23 Ιούλ 2004 22:35

Σε ενδιαφέρει να είναι ακριβώς το ένα μετά το άλλο (προκαθορισμένη σειρά) ή να εμφανίζονται τυχαία;

gmegas
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 03 Ιούλ 2004 12:27

rotate banner swf

Δημοσίευση από gmegas » 23 Ιούλ 2004 22:37

και τυχαία είναι οκ

gmegas
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 03 Ιούλ 2004 12:27

rotate banner swf

Δημοσίευση από gmegas » 23 Ιούλ 2004 22:40

Μήπως στο τέλος του movie δίνω κάποια εντολή go to η κάτι τέτοιο ? και εκεί να βάζω το url του δευτέρου banner ?

gmegas
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 03 Ιούλ 2004 12:27

rotate banner swf

Δημοσίευση από gmegas » 23 Ιούλ 2004 22:45

ξέχασα να σας πω οτι τα banner ειναι φτιαγμένα στο swish


gmegas
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 03 Ιούλ 2004 12:27

rotate banner swf

Δημοσίευση από gmegas » 23 Ιούλ 2004 22:51

ναι

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

rotate banner swf

Δημοσίευση από LightForce » 23 Ιούλ 2004 23:20

Μια ιδεα.
Στο flash μπορείς να βάλεις στο πρώτο keyframe

Κώδικας: Επιλογή όλων


num = random(10);
bannerToLoad = "banner" + num + ".swf";
loadMovieNum("http://www.yoursite.com/" + bannerToLoad , 0);
Θα ανεβάσεις στον server τα swf με ονόματα banner0 banner1 banner2 ...
Mε αυτον τον τροπο επιλέγεις τυχαιο clip στο load toy flash ευκολα μετατρεπεται σε banner rotate καθε λίγο


Στο swish δέν ξέρω :(
Αν κανεις παντως το script export με το flash δεν θα εχει προβλημα (νομιζω) να φορτωσει swf απο swish..

gmegas
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 03 Ιούλ 2004 12:27

rotate banner swf

Δημοσίευση από gmegas » 24 Ιούλ 2004 01:46

lightforce mipos kai mporeis na mou peis kai ton tropo ? xerw zitaw diskola sorry alla pou 8a paei 8a ma8w !

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

rotate banner swf

Δημοσίευση από LightForce » 24 Ιούλ 2004 02:19

Θα στον πω αλλα στο flash, το swish δεν το εχω
Εχω στο geocities κατι παλια μου flash banner με ονόματα nk1.swf nk2.swf nk3.swf
Σε ενα αδειο project δινω στο πρωτο keyframe

Κώδικας: Επιλογή όλων

if (num>3) {num=0;}
num++;
bannerToLoad = "nk" + num + ".swf"; 
loadMovieNum("http://www.geocities.com/kouvaraki/" + bannerToLoad , 1);
και στο ας πουμε ..200 keyframe δίνω:

Κώδικας: Επιλογή όλων

gotoAndPlay(1);
Αυτο ειναι ολο, αποκατω το αποτελεσμα...
Aυτα απο μενα.


spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

rotate banner swf

Δημοσίευση από spookyb52 » 24 Ιούλ 2004 11:36

ούτε εγώ έχω ιδέα από swish, κοίτα όμως εδώ

http://www.swishtalk.com/showthread.php ... random+swf

http://www.swishtalk.com/showthread.php ... random+swf

το swish τουλάχιστον έχω ακούσει ότι δέν αναγνωρίζει τα swf του flash (τουλάχιστον παλαιότερα) για το αντίστροφο δέν γνωρίζω...
Life is like a fast car on an icy road. Brakes don't work, yes I know it, but I step on the gas
Garage punk | Rockabilly | Rock 'n' Roll | Stoner

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

rotate banner swf

Δημοσίευση από EneMe » 24 Ιούλ 2004 12:28

spookyb52 έγραψε:το swish τουλάχιστον έχω ακούσει ότι δέν αναγνωρίζει τα swf του flash (τουλάχιστον παλαιότερα) για το αντίστροφο δέν γνωρίζω...
Oύτε τα δικά του αναγνωρίζει! :P

Γενικά import swf σε swi έχει σαν αποτέλεσμα την εισαγωγή των εικόνων, αρκετών σχημάτων και σχεδόν καθόλου κώδικα! :-?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης