χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dazed_and_confused
Δημοσιεύσεις: 743
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2003 19:38
Τοποθεσία: Χίος, Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από Dazed_and_confused » 30 Ιούλ 2004 22:18

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα να μου πείτε , με ποιο τρόπο θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα στοιχεία που γράφονται στο cookie που στέλνει το nuke.

πχ, ότι μπήκε στο site o Dazed_and_confused... πως?

thanx εκ των προτέρων.

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από ThyClub » 31 Ιούλ 2004 10:09

Η απάντηση βρίσκεται στο manual της ΡΗΡ. Υπάρχουν αρκετές functions για cookies.

μπορείς και με javascript.

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από tix-3- » 31 Ιούλ 2004 11:08

Το θεμα δεν ειναι πως θα τα χρησιμοποιησεις αλλα ΤΙ ακριβως θελεις να κανεις με αυτα..
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

aetos
Δημοσιεύσεις: 182
Εγγραφή: 24 Αύγ 2003 09:00
Τοποθεσία: Evia
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από aetos » 02 Αύγ 2004 19:01

Ti mporis na kanis?

Άβαταρ μέλους
Dazed_and_confused
Δημοσιεύσεις: 743
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2003 19:38
Τοποθεσία: Χίος, Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από Dazed_and_confused » 02 Αύγ 2004 20:11

παράδειγμα:, έχει μπει κάποιος στο section με τα lyrics, θέλω πχ όταν καταχωρεί ενα τραγούδι, να μπαίνει αυτόματα το nickname του στην βάση του song, ώστε να φαίνεται ποιος έχει καταχωρήσει τι, κλπ.

με την βοήθεια των cookies δεν 8α γινει?

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από ThyClub » 03 Αύγ 2004 17:37

Εφόσων δημιουργείται session κάθε φορά που κάποιος μπαίνει στην σελίδα μπορείς να δουλέψεις με αυτά.

Άβαταρ μέλους
greek_manager
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1243
Εγγραφή: 21 Οκτ 2002 19:01
Τοποθεσία: Back to Greece
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από greek_manager » 05 Αύγ 2004 00:56

Yπάρχει έτοιμο το Nickname του.Μπορείς δηλ αντί να διαβάζεις μόνος σου το "μισκότο" κάτι που μπορεί να σε μπλέξει, να συμπεριλάβεις τον ακόλουθο κώδικα στο Module

Κώδικας: Επιλογή όλων

global $user, $cookie, $prefix;
    cookiedecode($user);
    $username = $cookie[1];
    if ($username == "")  $username = "Anonymous";

Mε άλλα λόγια το array cookie έχει ό,τι θες.
Αν μάλιστα στο Module σου έχεις ήδη κάνει include κάποιες functions του nuke μπορεί να μην χρειάζεται καν κάποιος κώδικας και το όνομα να είναι έτοιμο στην μεταβλητή $username !

Στην θέση σου θα έκανα ένα echo $username πρώτα, δοκιμαστικά :wink:
aka thkouk
Football Manager - H ελληνική κοινότητα
παιχνιδια στρατηγικης - Παίξε Δωρεάν

Άβαταρ μέλους
Dazed_and_confused
Δημοσιεύσεις: 743
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2003 19:38
Τοποθεσία: Χίος, Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από Dazed_and_confused » 05 Αύγ 2004 11:29

thanx :D

ΥΓ. Δεν βάζω solved ακόμή γιατί παίζει να έχω κι άλλες απορίες

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από Basilakis » 17 Αύγ 2004 17:40

Αυτό παίζει και σε phpbb? Μπορούμε να κάνουμε κάτι παρόμοι;

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από tix-3- » 18 Αύγ 2004 00:12

Ναι τα sessions στο BB ειναι ιδια με το nuke
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...


Άβαταρ μέλους
Dazed_and_confused
Δημοσιεύσεις: 743
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2003 19:38
Τοποθεσία: Χίος, Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από Dazed_and_confused » 06 Οκτ 2004 03:28

χμ κάτι άλλο τώρα, :)

πώς μπορώ να βρίσκω αν κάποιος είναι online ? :)

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

χρησιμοποιώντας τα cookies του phpnuke

Δημοσίευση από tix-3- » 09 Οκτ 2004 16:44

καποιος συγκεκριμενος η ολοι που βρισκονται online καποια στιγμη.
Για ολους πρεπει να κανεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

$sql = "Select * from ".$prefix."_session;";
και μετα να κανεις οτι θες με αυτο.
Για ενα συγκεκριμενο εξηγησε τι ακριβως θελεις να κανεις
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες