εμφανιση δεδομενων απο μια βαση με Ελληνικους χαρακτ.!!!πως?

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
nikmon19
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 03 Αύγ 2004 19:41

εμφανιση δεδομενων απο μια βαση με Ελληνικους χαρακτ.!!!πως?

Δημοσίευση από nikmon19 » 18 Αύγ 2004 20:49

εχω μια βαση δεδομενων τα πεδια της οποιας ειναι στα ελληνικα!!!!!παω να τα εμφανισω μεσα απο ενα php scriptακι και μου τα βγαζει αλλαμπουρνεζικα!!!!!!πως γινεται να μου τα εμφανιζει κανονικα,στα Ελληνικα?????? :cry: επισης την ιδια απορια εχω και για μια html σελιδα!!!!δηλ. πως γινεται να φραψω μια σελιδα στα Ελληνικα και να τα εμφανιζει κανονικα????παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!με εχετε βοηθησει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

εμφανιση δεδομενων απο μια βαση με Ελληνικους χαρακτ.!!!πως?

Δημοσίευση από Expl0it » 18 Αύγ 2004 20:51

Βάζεις αυτό στο <head>

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-7">
ISO-8859-7 είναι η Ελληνική κωδικοποίηση...
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

εμφανιση δεδομενων απο μια βαση με Ελληνικους χαρακτ.!!!πως?

Δημοσίευση από cdhyper » 18 Αύγ 2004 20:53

Κώδικας: Επιλογή όλων

<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-7">
<meta http-equiv="Content-Language" content="el">
Βάλε το παραπάνω μετά το <head> και πριν το </head> της σελίδας σου.

Έτσι ορίζεις την ελληνική κωδικοσελίδα.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
nknet
Δημοσιεύσεις: 97
Εγγραφή: 23 Οκτ 2003 07:54

εμφανιση δεδομενων απο μια βαση με Ελληνικους χαρακτ.!!!πως?

Δημοσίευση από nknet » 19 Αύγ 2004 10:32

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Language" content="el">
Αυτή η σειρά κώδικα τι σημαίνει ;

Άβαταρ μέλους
Youli
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1586
Εγγραφή: 29 Δεκ 2000 01:00
Τοποθεσία: Στο ηρωικό Τριπιτσούνι

εμφανιση δεδομενων απο μια βαση με Ελληνικους χαρακτ.!!!πως?

Δημοσίευση από Youli » 19 Αύγ 2004 10:34

cdhyper έγραψε:
Έτσι ορίζεις την ελληνική κωδικοσελίδα.
:lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες