Εισαγωγή δεδομένων σε μια σελίδα...

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
big_dio
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 09 Απρ 2004 15:49
Τοποθεσία: corfu
Επικοινωνία:

Εισαγωγή δεδομένων σε μια σελίδα...

Δημοσίευση από big_dio » 23 Αύγ 2004 14:00

Παιδία καλημέρα.
Έχω μια σελίδα html που ένα μέρος της χρειάζεται να ανανεώνετε το περιεχόμενο της καθημερινά (μόνο με κείμενο) υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό με μια ενδιάμεση σελίδα έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να τροποποιώ την πρωτότυπη σελίδα; και πως;


Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Εισαγωγή δεδομένων σε μια σελίδα...

Δημοσίευση από cdhyper » 23 Αύγ 2004 15:13

Από,τι σε κόβω χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα για news posting με υποστήριξη από μια βάση δεδομένων. Μπορείς να βρεις δωρεάν στο itnernet μερικά αλλά κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Εισαγωγή δεδομένων σε μια σελίδα...

Δημοσίευση από cdhyper » 23 Αύγ 2004 15:14

Αν είναι να χρησιμοποιήσεις τη λύση του i-frame καλύτερα κάντο με SSI (server side includes). Το ίδιο αποτέλεσμα αλλά με περισσότερα πλεονεκτήματα.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
big_dio
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 09 Απρ 2004 15:49
Τοποθεσία: corfu
Επικοινωνία:

Εισαγωγή δεδομένων σε μια σελίδα...

Δημοσίευση από big_dio » 24 Αύγ 2004 12:57

cdhyper έγραψε:Αν είναι να χρησιμοποιήσεις τη λύση του i-frame καλύτερα κάντο με SSI (server side includes). Το ίδιο αποτέλεσμα αλλά με περισσότερα πλεονεκτήματα.
Φίλε cdhyper επειδή δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο άλλη φορά μπορείς να το αναλύσεις λιγάκι το θέμα; Έψαξα στο front page (πρόγραμμα με το οποίο δουλεύω ) και δεν βρήκα κάτι.
:-?

Άβαταρ μέλους
cdhyper
Literature Moderator
Δημοσιεύσεις: 9707
Εγγραφή: 23 Ιουν 2001 03:00
Τοποθεσία: Φωτονερόπετρα
Επικοινωνία:

Εισαγωγή δεδομένων σε μια σελίδα...

Δημοσίευση από cdhyper » 24 Αύγ 2004 17:42

Αλλαξε την κατάληξη της σελίδας σε shtml και βάλε εκεί που θες να γίνει η συμπερίληψη του άλλου αρχείου την εξής εντολή:
<!--#include virtual="toarxeiosou.html" -->
έτσι θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με το i-frame χωρίς να κομματιάζεις τη σελίδα σου. Προσοχή: toarxeiosou.html δεν πρέπει να περιέχει κώδικα <head> και διάφορα παράξενα styles γιατί συμπεριλαμβάνεται αυτούσιο στην shtml σελίδα προορισμού σου και θα γίνει της κακομοίρας.
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org

Άβαταρ μέλους
big_dio
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 09 Απρ 2004 15:49
Τοποθεσία: corfu
Επικοινωνία:

Εισαγωγή δεδομένων σε μια σελίδα...

Δημοσίευση από big_dio » 25 Αύγ 2004 13:25

:lol: yes....yes....yes.......

file cdhyper efxaristo poli....... :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες