SOS problima me to backround...

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
coyote
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 21 Ιουν 2004 04:03
Τοποθεσία: Αθήνα

SOS problima me to backround...

Δημοσίευση από coyote » 30 Αύγ 2004 00:23

i selida mou fortoni kanonika ektos apo to backround tis..
akoulouthi ena meros tou kodika pou exo dosi (xm..kati den paei kala sto body)

* pos boro na tin kano na fortoni i selida mou kanonika ??
* i selida pou adimetopizo to problima einai www.blacksheepskates.com

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html 
     PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" 
     "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> 
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml" xml&#58;lang="en" lang="en"> 
<head> 
<title>Blacksheep skates</title> 
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> 
<SCRIPT language=JavaScript> 
<!-- 

defaultStatus ="Blacksheep skateboards snowboards greek store since 1995" 

//--> 
</SCRIPT> 
<script language="JavaScript"> 
<!-- 
function MM_swapImgRestore&#40;&#41; &#123; //v3.0 
  var i,x,a=document.MM_sr; for&#40;i=0;a&&i<a.length&&&#40;x=a&#91;i&#93;&#41;&&x.oSrc;i++&#41; x.src=x.oSrc; 
&#125; 

function MM_preloadImages&#40;&#41; &#123; //v3.0 
  var d=document; if&#40;d.images&#41;&#123; if&#40;!d.MM_p&#41; d.MM_p=new Array&#40;&#41;; 
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for&#40;i=0; i<a.length; i++&#41; 
    if &#40;a&#91;i&#93;.indexOf&#40;"#"&#41;!=0&#41;&#123; d.MM_p&#91;j&#93;=new Image; d.MM_p&#91;j++&#93;.src=a&#91;i&#93;;&#125;&#125; 
&#125; 

function MM_findObj&#40;n, d&#41; &#123; //v4.0 
  var p,i,x;  if&#40;!d&#41; d=document; if&#40;&#40;p=n.indexOf&#40;"?"&#41;&#41;>0&&parent.frames.length&#41; &#123; 
    d=parent.frames&#91;n.substring&#40;p+1&#41;&#93;.document; n=n.substring&#40;0,p&#41;;&#125; 
  if&#40;!&#40;x=d&#91;n&#93;&#41;&&d.all&#41; x=d.all&#91;n&#93;; for &#40;i=0;!x&&i<d.forms.length;i++&#41; x=d.forms&#91;i&#93;&#91;n&#93;; 
  for&#40;i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++&#41; x=MM_findObj&#40;n,d.layers&#91;i&#93;.document&#41;; 
  if&#40;!x && document.getElementById&#41; x=document.getElementById&#40;n&#41;; return x; 
&#125;       

function MM_swapImage&#40;&#41; &#123; //v3.0 
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for&#40;i=0;i<&#40;a.length-2&#41;;i+=3&#41; 
   if &#40;&#40;x=MM_findObj&#40;a&#91;i&#93;&#41;&#41;!=null&#41;&#123;document.MM_sr&#91;j++&#93;=x; if&#40;!x.oSrc&#41; x.oSrc=x.src; x.src=a&#91;i+2&#93;;&#125; 
&#125; 
//--> 
</script> 
</head> 

<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000" leftmargin="100" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0" background="file&#58;///D|/works/Black%20Sheep/site/new/back.jpg" onLoad="MM_preloadImages&#40;'realb.jpg','foundb.jpg','antiherob.jpg','pigb.jpg','hawkb.jpg','diamondb.jpg','chocolateb.jpg','fourstarsb.jpg','planetb.jpg','KROOKEDb.jpg','adiob.jpg','fireb.jpg','toymachineb.jpg','cremeb.jpg','takaib.jpg','thunderb.jpg','thrasherb.jpg','royalb.jpg','rasab.jpg','mysteryb.jpg','zerob.jpg','girlb.jpg'&#41;"> 
<table width="751" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> 
  <tr> 
  </tr> 
</table> 
</body> 
</html> 

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

SOS problima me to backround...

Δημοσίευση από cvoodan » 30 Αύγ 2004 00:42

coyote έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

background="file&#58;///D|/works/Black%20Sheep/site/new/back.jpg"
κάν'το

Κώδικας: Επιλογή όλων

background="http&#58;//www.blacksheepskates.com/back.jpg"
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
coyote
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 21 Ιουν 2004 04:03
Τοποθεσία: Αθήνα

SOS problima me to backround...

Δημοσίευση από coyote » 30 Αύγ 2004 02:01

ok thanx !

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

SOS problima me to backround...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 30 Αύγ 2004 12:08

Beep Beep
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
cvoodan
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: 13 Μάιος 2003 14:09
Τοποθεσία: Πίσω σου!

SOS problima me to backround...

Δημοσίευση από cvoodan » 30 Αύγ 2004 16:50

coyote έγραψε:ok thanx !
τίποτα..


Rapid-eraser έγραψε:Beep Beep
χαχχαχααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!


γέλασα πάλι!!!!!!!!!!
Εικόνα

Fouli_B
Δημοσιεύσεις: 271
Εγγραφή: 10 Ιαν 2004 12:23
Τοποθεσία: θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

SOS problima me to backround...

Δημοσίευση από Fouli_B » 31 Αύγ 2004 16:25

ποιά η διαφορά ανάμεσα σε ένα εξωτερικό url όπως αυτό που δίνεις ποιο πάνω, με το να γράφαμε background-image: url(file:images/aaa.jpg) για παράδειγμα;

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

SOS problima me to backround...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 31 Αύγ 2004 16:33

lipov eiparxouve 2 tipi dief8ivseov afta pou divouve tnv absolute diadromi se sxesi me to file system kai afta pou divouve relational , tiv sxetiki diadromi se sxesi me to arxeio.

file:///D|/works/Black%20Sheep/site/new/back.jpg
kai
site/new/back.jpg

omos afto exei va kavei mono se local katastasi stov ipologisti pou trexouve.

esy pou eisai remote kai doulebeis meso protokolou http mporeis va deis tis dief8ivseis n meso tou absolute url se sxesi me to domain
http://www.kati.com/images/kati.jpg

n se sxesi me to arxeio pou exeis active px
http://www.kati.com/files/index.html
kai va exeis mia eikova me path /images/file.jpg

tote aftomata o browser to metafrazei se
http://www.kati.com/files/images/file.jpg

opos av eixes path stnv eikova ../file.jpg
tote 8a pigeve eva dir piso kai 8a tnv zitage sto
http://www.kati.com/file.jpg
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Fouli_B
Δημοσιεύσεις: 271
Εγγραφή: 10 Ιαν 2004 12:23
Τοποθεσία: θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

SOS problima me to backround...

Δημοσίευση από Fouli_B » 31 Αύγ 2004 16:45

Rapid-eraser έγραψε:opos av eixes path stnv eikova ../file.jpg
tote 8a pigeve eva dir piso kai 8a tnv zitage sto
http://www.kati.com/file.jpg
σε αυτή την περίπτωση έχουμε και καθυστέρηση στο κατέβασμα της εικόνας;
ήσουν ταχύτατος, σε ευχαριστώ πάρα πολύ

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

SOS problima me to backround...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 31 Αύγ 2004 16:56

oxi dev exei sxesi me tnv taxitita to pos 8a eivai gramevo to html
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες