φλας και κείμενο txt

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από goforbet » 06 Σεπ 2004 15:52

καλησπέρα,
θέλω να φτιάξω ενα φλασάκι που να "τραβάει" ένα κείμενο από ένα αρχείο txt και να το εμφανίζει μέσα στο φλας.Είναι δύσκολο αυτό?μπορεί το κείμενο να είναι μαύρο αλλά μέσα στο φλας να εμφανίζεται κόκκινο και με μια γραμματοσειρά που θα του ορίσω εγώ.?

Άβαταρ μέλους
HoMESICk_ALIEN
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004 16:24

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από HoMESICk_ALIEN » 06 Σεπ 2004 17:04

Δεν είναι καθόλου δύσκολο.. Κάνε ένα dynamic textfield με χρώμα και γραμματοσειρά που θέλεις, και μετά ρίξε μια ματιά στο dicumentation του flash για το 'loadVariables'. Έχει παράδειγμα εκεί ακριβώς γι'αυτό που θες..

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 06 Σεπ 2004 17:08

ektos aftou ta plain text arxeia dev exouve formating. koivos dev mporeis va oriseis ekei xroma kai mege8os gramatosiras :)
movo encoding exouve alla afto se proti fasi dev se evoxlei
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από goforbet » 08 Σεπ 2004 18:03

to ekana,diavasa kai kati tutorial apo to diktio.kati allo na rotiso.giati den mporo na stoixiso to keimeno mou me justify eno ola talla douleoun kanonika(aristeri stoixisi,deksia,sto kentro)?

Άβαταρ μέλους
HoMESICk_ALIEN
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004 16:24

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από HoMESICk_ALIEN » 09 Σεπ 2004 01:54

Χμ, κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει. Μήπως θα πρέπει να πειράξεις καμιά ιδιότητα του textfield (όχι με script, από το flash) όπως για παράδειγμα το "single line", "multiline" κλπ; (επιλέγεις το textfield και πας στα properties)

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από goforbet » 09 Σεπ 2004 13:23

ta koitaksa ola auta alla den ginete tipota,peiramatistika me ola.emena me kanei entiposi pou douleuoun oles oi stoixiseis ektos apo to justify.

Άβαταρ μέλους
HoMESICk_ALIEN
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004 16:24

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από HoMESICk_ALIEN » 09 Σεπ 2004 14:20

Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι όντως υπάρχει πρόβλημα με το justify στο δυναμικό κείμενο. Κάτι λέει και η Macromedia (τα μασάει λίγάκι) εδώ:

http://www.macromedia.com/support/flash ... ustify.htm

οπότε αν δεν είναι επείγον, ξέχνα το justify, αλλιώς δες το με άλλον τρόπο..

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από goforbet » 10 Σεπ 2004 02:29

exo kapoio provlima,eftiaksa auto pou ithela,fortonei to txt arxeio alla otan to anevazo ston server mou den emfanizei to periexomeno tou txt arxeiou,giati?

Άβαταρ μέλους
HoMESICk_ALIEN
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004 16:24

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από HoMESICk_ALIEN » 10 Σεπ 2004 10:30

Τα paths που χρησιμοποιείς είναι όλα σωστά;

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από goforbet » 10 Σεπ 2004 13:02

kalimera,prepei sto loadvariables na valo to plires path? diladi loadVariables("http://www.tosite.mou/test.txt",_root)?
eimai sti douleia kai den mporo na peiramatistoa,plos rotao.ego ta evala ola aplos ston idio fakelo kai ta sikosa ston server.

Άβαταρ μέλους
HoMESICk_ALIEN
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004 16:24

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από HoMESICk_ALIEN » 10 Σεπ 2004 14:28

Αν το έκανες έτσι, λογικά θα έπρεπε να δουλέψει.. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, οπότε ας βοηθήσει κάποιος με σχετική εμπειρία..

Πάντως δοκίμασε να βάλεις το path με διάφορους τρόπους, δε έχεις να χάσεις και τίποτα..

Άβαταρ μέλους
goforbet
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: 24 Σεπ 2003 19:41

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από goforbet » 10 Σεπ 2004 19:59

OLA OK,DOULEPSAN.EVALA TIN PLIRI DIADROMI.EUXARISTO POLI HOMESTICK.

Άβαταρ μέλους
HoMESICk_ALIEN
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: 27 Μαρ 2004 16:24

φλας και κείμενο txt

Δημοσίευση από HoMESICk_ALIEN » 10 Σεπ 2004 21:03

homesTick??? lol

de kanei tpt goforPet :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες