Include μόνο υπαρκτών σελίδων

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Include μόνο υπαρκτών σελίδων

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 16 Μαρ 2007 18:49

arxisame tis avaskafes ? :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
_Invisible_
Δημοσιεύσεις: 418
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006 16:47
Τοποθεσία: Greece

Include μόνο υπαρκτών σελίδων

Δημοσίευση από _Invisible_ » 16 Μαρ 2007 19:03

ναι έκανα ανασκαφές στο forum και το είδα... :P

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Include μόνο υπαρκτών σελίδων

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 16 Μαρ 2007 19:35

brikes tipota pou va aksizei toulaxistov n tsampa o kopos :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
_Invisible_
Δημοσιεύσεις: 418
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006 16:47
Τοποθεσία: Greece

Include μόνο υπαρκτών σελίδων

Δημοσίευση από _Invisible_ » 17 Μαρ 2007 11:50

Rapid τα περισσότερα που λέει στο forum τα γνωρίζω, αλλά δεν βρήκα κάτι σημαντικό... :(

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Include μόνο υπαρκτών σελίδων

Δημοσίευση από cpulse » 17 Μαρ 2007 13:30

Ανακεφαλαίωση...

το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$the_array = Array&#40;&#41;;
$handle = opendir&#40;'./pages'&#41;; 

while &#40;false !== &#40;$file = readdir&#40;$handle&#41;&#41;&#41; &#123; 
   if &#40;$file != "." && $file != ".." && $file != "WS_FTP.LOG"&#41; 
	 &#123;   $the_array&#91;&#93; = $file; 
   &#125; 
&#125;
closedir&#40;$handle&#41;; 

foreach &#40;$the_array as $element&#41; &#123;
  if &#40;$selida==$element&#41; &#123;
	include "./pages/$element";
	break;
	&#125;else&#123;
	echo "";
	&#125;
&#125;
?>
γράφεται ποιο απλά και έτσι

Κώδικας: Επιλογή όλων

@include&#40;"./pages/$element"&#41;;

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Include μόνο υπαρκτών σελίδων

Δημοσίευση από panosru » 17 Μαρ 2007 23:49

Topic aneeeesth eeeek neeekron!
Thanaaaaato thanato pathhhhhhsas! ktl

Άβαταρ μέλους
_Invisible_
Δημοσιεύσεις: 418
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006 16:47
Τοποθεσία: Greece

Include μόνο υπαρκτών σελίδων

Δημοσίευση από _Invisible_ » 18 Μαρ 2007 09:20

Ελάτε μην κάνετε έτσι... Στις 18 Σεπ 2004 21:25 δημοσιεύθηκε... πολύ πρόσφατο...! lol

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης