προβλημα με ελληνικους χαρακτηρες σε εικονα!!!!!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
nikmon19
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 03 Αύγ 2004 19:41

προβλημα με ελληνικους χαρακτηρες σε εικονα!!!!!

Δημοσίευση από nikmon19 » 26 Σεπ 2004 14:21

κατεβασα απο την σελιδα www.aditus.nu/jpgraph διαφορων τυπων γραφηματων,αλλα δεν μου αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες!!!!τα βγαζει
κινεζικα!!!γιατι??χρειαζεται καμια ειδικη γραμμετοσειρα????ενα αλλο παραδειγμα για το τι προβλημα αντιμετωπιζω ειναι το εξης:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
  header&#40;"Content-type&#58; image/jpeg"&#41;;
  $im = imagecreate&#40;400,30&#41;;
  $white = imagecolorallocate&#40;$im, 255,255,255&#41;;
  $black = imagecolorallocate&#40;$im, 50,60,90&#41;;

  // Replace path by your own font path
  imagettftext&#40;$im, 20, 0, 10, 20, $black, "c&#58;/windows/fonts/arial.ttf",
  "νικος... Omega&#58; &amp;#937;"&#41;;
  imagejpeg&#40;$im&#41;;
  imagedestroy&#40;$im&#41;;
?>
το "νικος" που υπαρχει στον κωδικα μου το βγαζει κινεζικα ο explorer!!!!γιατι???????????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikmon19 την 28 Σεπ 2004 14:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

προβλημα με ελληνικους χαρακτηρες σε εικονα!!!!!

Δημοσίευση από versus-7 » 28 Σεπ 2004 07:32

Den katalava ti akrivos einai afto, gia pes perissotera :roll:

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27620
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

προβλημα με ελληνικους χαρακτηρες σε εικονα!!!!!

Δημοσίευση από cordis » 28 Σεπ 2004 12:15

ναι, θέλεις fonts ελληνικά...
http://www.aditus.nu/jpgraph/jpg_faq.php#F2_22
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
iNDEFiX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2569
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002 00:48
Τοποθεσία: κλειστή λόγω έργων
Επικοινωνία:

προβλημα με ελληνικους χαρακτηρες σε εικονα!!!!!

Δημοσίευση από iNDEFiX » 28 Σεπ 2004 14:38

Kai na ypostirizei kai FreeType h PHP nomizo gia na mporei na sikosei TTF fonts

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες