πως μπορω να καταχωρω την τρεχουσα ωρα σε ενα πεδιο????

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
nikmon19
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 03 Αύγ 2004 19:41

πως μπορω να καταχωρω την τρεχουσα ωρα σε ενα πεδιο????

Δημοσίευση από nikmon19 » 30 Σεπ 2004 20:46

δουλευω με php4.3.3 και db2!!ποια ειναι η συνταξη μιας εντολης για να καταχωρω σε ενα πεδιο,την τερχουσα ωρα με τυπο timestamp?????

Άβαταρ μέλους
iNDEFiX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2569
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002 00:48
Τοποθεσία: κλειστή λόγω έργων
Επικοινωνία:

πως μπορω να καταχωρω την τρεχουσα ωρα σε ενα πεδιο????

Δημοσίευση από iNDEFiX » 30 Σεπ 2004 21:27

Xoris na eimai apolyta sigouros:

$timestamp = date("U");
$key = 'time';

dbminsert ($key, '$timestamp', $dba_handle)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες