lathos meta eisagogi mod se phpbb

Μια περιοχή για το phpBB, την δημοφιλή δωρεάν πλατφόρμα για forums

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
denniskriti
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: 02 Σεπ 2004 10:16
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από denniskriti » 09 Οκτ 2004 22:18

loipon exw to cafeteriagr....


phga na tou balw ena mod kai ta ekana sk***ta... mou bgazei to exeis
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/dennis/public_html/forum/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 800


opoios mporei na boithisi...alios


on line odhgies ...to msnm : scorpion__kriti@hotmail.com

Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από hik-hok » 09 Οκτ 2004 22:44

η μόνη βοήθεια που μπορώ να δώσω εγώ είναι να σου πώ ότι πρέπει να κρατάς back up πρίν κάνεις αλλαγές.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από cordis » 09 Οκτ 2004 22:49

βρες το original template.php (αν το πείραξες) -η- το original .tpl που πείραξες και βάλτα από πάνω...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
denniskriti
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: 02 Σεπ 2004 10:16
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από denniskriti » 09 Οκτ 2004 23:03

mpa pali ta idea....

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από cordis » 09 Οκτ 2004 23:09

αυτο http://www.cafeteriagr.com/forum/faq.php το βγαζει κανονικά... όπως και αυτό http://www.cafeteriagr.com/forum/memberlist.php

...έχεις πειράξει το index_body.tpl βάλε το original και θα είσαι ok...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
denniskriti
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: 02 Σεπ 2004 10:16
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από denniskriti » 09 Οκτ 2004 23:41

eftiaxe mono sto default tamplate...sto aqua oxi...kamia idea?

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από cordis » 09 Οκτ 2004 23:42

βρες το default του aqua πριν το πειράξεις και βάλτο... ;)
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
denniskriti
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: 02 Σεπ 2004 10:16
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από denniskriti » 09 Οκτ 2004 23:58

auto ekana alla matea

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από cordis » 10 Οκτ 2004 00:03

κάνε το copy-paste εδώ να το δω...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
denniskriti
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: 02 Σεπ 2004 10:16
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από denniskriti » 10 Οκτ 2004 00:04

Parse error: parse error, unexpected $ in /home/dennis/public_html/forum/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 800

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από cordis » 10 Οκτ 2004 00:06

οχι βρε! το αρχείο index_body.tpl του aqua θέλω... :P
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
denniskriti
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: 02 Σεπ 2004 10:16
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από denniskriti » 10 Οκτ 2004 00:07

auto pou exw sto server?

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από cordis » 10 Οκτ 2004 00:09

ναι... κάνε copy-paste εδω το περιεχόμενο του...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
denniskriti
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: 02 Σεπ 2004 10:16
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από denniskriti » 10 Οκτ 2004 00:09

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div align="center">
<div style="width&#58;90%">
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<form method="post" action="&#123;S_LOGIN_ACTION&#125;">
<table width="90%"  border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="20"><img src="templates/aqua/images/loingl.gif"><a name="login"></a></td>
<td align="center" background="templates/aqua/images/loingm.gif"><span class="cattitle">&#123;L_LOGIN_LOGOUT&#125;</span><br>
<span class="gensmall">&#123;L_USERNAME&#125;&#58; <input class="post" type="text" name="username" size="10" />
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&#123;L_PASSWORD&#125;&#58; <input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" />
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&#123;L_AUTO_LOGIN&#125; <input class="text" type="checkbox" name="autologin" />
&nbsp;&nbsp;&nbsp; <input type="submit" class="mainoption" name="login" value="&#123;L_LOGIN&#125;" />
</span></td>
<td width="20" align="right"><img src="templates/aqua/images/loingr.gif"></td>
</tr>
</table>
</form></div>
<!-- END switch_user_logged_out -->
</div>
<table width="90%"  border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td width="50%">
<span class="nav"><a href="&#123;U_INDEX&#125;" class="nav">&#123;L_INDEX&#125;</a></span>
</td>
<td width="50%" align="right">
<img src="templates/aqua/images/aqua_button01.gif" align="absmiddle">
<span class="gensmall">
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<a href="&#123;U_SEARCH_NEW&#125;" class="gensmall">&#123;L_SEARCH_NEW&#125;</a>
<a href="&#123;U_SEARCH_SELF&#125;" class="gensmall">&#123;L_SEARCH_SELF&#125;</a>
<!-- END switch_user_logged_in -->
<a href="&#123;U_SEARCH_UNANSWERED&#125;" class="gensmall">&#123;L_SEARCH_UNANSWERED&#125;</a>
<a href="&#123;U_MARK_READ&#125;" class="gensmall">&#123;L_MARK_FORUMS_READ&#125;</a>
</span>
</td>
</tr>
</table>
<table width="90%" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<!-- BEGIN catrow -->
<table width="90%"  border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" background="templates/aqua/images/aquatbm.gif">
<tr align="center" background="templates/aqua/images/aquatbm.gif"> 
<td width="33%" height="22" align="left"><img src="templates/aqua/images/aquatbl.gif" width="22" height="22"></td>
<td width="33%" height="22" align="center"><span class="cattitle"><a href="&#123;catrow.U_VIEWCAT&#125;" class="cattitle">&#123;catrow.CAT_DESC&#125;</a></span></td>
<td width="33%" height="22" align="right"><img src="templates/aqua/images/aquatbr.gif" width="79" height="22"></td>
</tr>
</table>
<table width="90%" border="0" align="center" cellpadding="2" cellspacing="0" class="forumline">
<tr> 
<th height="22" colspan="2" align="left" nowrap="nowrap">&nbsp;&#123;L_FORUM&#125;&nbsp;</th>
<th width="50" height="22" nowrap="nowrap">&nbsp;&#123;L_TOPICS&#125;&nbsp;</th>
<th width="50" height="22" nowrap="nowrap">&nbsp;&#123;L_POSTS&#125;&nbsp;</th>
<th width="130" height="22" nowrap="nowrap">&nbsp;&#123;L_LASTPOST&#125;&nbsp;</th>
</tr>
<!-- BEGIN forumrow -->
<tr> 
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><img src="&#123;catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG&#125;" alt="&#123;catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT&#125;" title="&#123;catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT&#125;" /></td>
<td class="row2" width="100%" height="50"><span class="forumlink"> <a href="&#123;catrow.forumrow.U_VIEWFORUM&#125;" class="forumlink">&#123;catrow.forumrow.FORUM_NAME&#125;</a><br />
</span><span class="genmed">&#123;catrow.forumrow.FORUM_DESC&#125;<br />
</span><span class="gensmall">&#123;catrow.forumrow.L_MODERATOR&#125; &#123;catrow.forumrow.MODERATORS&#125;</span></td>
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">&#123;catrow.forumrow.TOPICS&#125;</span></td>
<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">&#123;catrow.forumrow.POSTS&#125;</span></td>
<td width="130" height="50" align="center" valign="middle" nowrap="nowrap" class="row2"> <span class="gensmall">&#123;catrow.forumrow.LAST_POST&#125;</span></td>
</tr>
<!-- END forumrow -->
</table>
<table width="90%" height="22"  border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" background="templates/aqua/images/aquatbdm.gif">
<tr>
<td><img src="templates/aqua/images/aquatbdl.gif"></td>
<td align="right"><img src="templates/aqua/images/aquatbdr.gif"></td>
</tr>
</table>
<br />
<!-- END catrow -->
<table width="90%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" background="templates/aqua/images/aquatbwm.gif">
<tr> 
<td><img src="templates/aqua/images/aquatbwl.gif"></td>
<td valign="top"><a href="&#123;U_VIEWONLINE&#125;"><img src="templates/aqua/images/whosonline.gif" alt="&#123;L_WHO_IS_ONLINE&#125;" border="0" /></a><br /><br />
<span class="gensmall">&#123;S_TIMEZONE&#125;</span><br />
<span class="gensmall">&#123;TOTAL_POSTS&#125;<br />&#123;TOTAL_USERS&#125;<br />&#123;NEWEST_USER&#125;<br />
&#123;TOTAL_USERS_ONLINE&#125; &nbsp; &#91; &#123;L_WHOSONLINE_ADMIN&#125; &#93; &nbsp; &#91; &#123;L_WHOSONLINE_MOD&#125; &#93;<br />&#123;RECORD_USERS&#125;<br />&#123;LOGGED_IN_USER_LIST&#125;<br />&#123;L_ONLINE_EXPLAIN&#125;
</span><br />
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<span class="gensmall">&#123;LAST_VISIT_DATE&#125;</span><br />
<!-- END switch_user_logged_in -->
<span class="gensmall">&#123;CURRENT_TIME&#125;</span><br />
</td>
<td align="right"><img src="templates/aqua/images/aquatbwr.gif"></td>
</tr>
</table>
<br clear="all" />
<table cellspacing="3" border="0" align="center" cellpadding="0">
<tr>
<td width="20" align="center"><img src="templates/aqua/images/folder_new_big.gif" alt="&#123;L_NEW_POSTS&#125;"/></td>
<td><span class="gensmall">&#123;L_NEW_POSTS&#125;</span></td>
<td>&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="20" align="center"><img src="templates/aqua/images/folder_big.gif" alt="&#123;L_NO_NEW_POSTS&#125;" /></td>
<td><span class="gensmall">&#123;L_NO_NEW_POSTS&#125;</span></td>
<td>&nbsp;&nbsp;</td>
<td width="20" align="center"><img src="templates/aqua/images/folder_locked_big.gif" alt="&#123;L_FORUM_LOCKED&#125;" /></td>
<td><span class="gensmall">&#123;L_FORUM_LOCKED&#125;</span></td>
</tr>
</table>

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

lathos meta eisagogi mod se phpbb

Δημοσίευση από cordis » 10 Οκτ 2004 00:15

αυτό που παίζει τώρα πιο είναι;
http://www.cafeteriagr.com/forum/index.php
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “phpBB”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες