Ξεκινάει μόνο του

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
stufferos
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 24 Σεπ 2004 21:14

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από stufferos » 26 Οκτ 2004 17:40

Δεν ξέρω τι έγινε και ξαφνικά ξεκινάει μόνος του.
Δηλ. κλείνω τον Η/Υ και όταν λείπω γιά ώρες ή τη νύχτα κλείνω και τον διακόπτη παροχής ρεύματος της εγκατάστασης.
Όταν μετά πάω να ανοίξω τον διακόπτη, ξεκινάει ο Η/Υ .
Υπάρχει πουθενά κάποια ρύθμιση να την κοιτάξω;

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από Cha0s » 26 Οκτ 2004 19:06

Ναι,

Λογικά είναι κάποια ρύθμιση του BIOS που λέει ότι με το που μπει στο ρέυμα ο υπολογιστής να ανάβει απευθείας.

Δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι στο Bios + ότι από mobo σε mobo αλλάζει και η θέση της ρυθμισής αλλά και το όνομα της.

Πάντως 99% αυτό είναι υπέυθυνο για κάτι τέτοιο.

Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από hik-hok » 26 Οκτ 2004 21:25

άν δέν έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις του bios τότε χάλασε το τροφοδοτικό.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
DNET
Δημοσιεύσεις: 531
Εγγραφή: 01 Απρ 2004 13:51
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από DNET » 27 Οκτ 2004 00:47

όχι... είναι αυτό που λέει ο Chaos...
κάπου στο BIOS υπάρχει σχετική ρύθμιση.
αν είχε χαλάσει το τροφοδοτικό, θα υπήρχε χοντρό πρόβλημα...

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από Cha0s » 27 Οκτ 2004 00:49

Ναι όντως θα υπήρχε χοντρό πρόβλημα...

Θα μπορούσε μέχρι και να ξεκινάει μόνο του το pc όταν μπαίνει στο ρέυμα!

χεχεχε

Άβαταρ μέλους
DNET
Δημοσιεύσεις: 531
Εγγραφή: 01 Απρ 2004 13:51
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από DNET » 27 Οκτ 2004 01:11

.... κρυάδες....

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από Cha0s » 27 Οκτ 2004 01:20

Δεν είναι κρυάδες.

Απλά δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι.

Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από hik-hok » 27 Οκτ 2004 09:45

DNET έγραψε:όχι... είναι αυτό που λέει ο Chaos...
κάπου στο BIOS υπάρχει σχετική ρύθμιση.
αν είχε χαλάσει το τροφοδοτικό, θα υπήρχε χοντρό πρόβλημα...
:o :o τί να πείς :roll: :roll:
Εικόνα

stufferos
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 24 Σεπ 2004 21:14

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από stufferos » 27 Οκτ 2004 17:32

Εντάξει βρε παιδιά.
Αν υπάρχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό, δεν θα είχα κάποια ένδειξη;
Εγώ το δουλεύω ώρες, χωρίς να δείξει κάτι.
Και μία λεπτομέρεια, το παρουσιάζει όταν είναι κλειστό ώρες, π.χ. νύχτα. Όταν το κλείσω και ανοίξω μετά από λίγο το διακόπτη, πάει να ξεκινήσει γιά 3" και κλείνει αμέσως.
Μετά το ξεκινάω κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από hik-hok » 27 Οκτ 2004 18:53

δοκίμασε ένα τροφοδοτικό λέμεεεεε
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από cordis » 27 Οκτ 2004 19:07

εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα... :P :P
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
DNET
Δημοσιεύσεις: 531
Εγγραφή: 01 Απρ 2004 13:51
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από DNET » 27 Οκτ 2004 19:16

stufferos έγραψε:Εντάξει βρε παιδιά.
Αν υπάρχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό, δεν θα είχα κάποια ένδειξη;
Εγώ το δουλεύω ώρες, χωρίς να δείξει κάτι.
Και μία λεπτομέρεια, το παρουσιάζει όταν είναι κλειστό ώρες, π.χ. νύχτα. Όταν το κλείσω και ανοίξω μετά από λίγο το διακόπτη, πάει να ξεκινήσει γιά 3" και κλείνει αμέσως.
Μετά το ξεκινάω κανονικά χωρίς πρόβλημα.
αυτό προαπαθώ να πω... αν είχε χαλάσει, θα είχες κάποια ένδειξη...
θα έσβηνε, θα πέταγε πολλά λάθη ή δεν θα ξεκίναγε και καθόλου...

Άβαταρ μέλους
DNET
Δημοσιεύσεις: 531
Εγγραφή: 01 Απρ 2004 13:51
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από DNET » 27 Οκτ 2004 19:18

Cha0s έγραψε:Δεν είναι κρυάδες.

Απλά δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι.
αστιευόμουν με το "κρυάδες".......

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από cordis » 27 Οκτ 2004 19:22

εεε! βάζε και κανένα: :P :) ;) κ.τ.λ... :P :P
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
DNET
Δημοσιεύσεις: 531
Εγγραφή: 01 Απρ 2004 13:51
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ξεκινάει μόνο του

Δημοσίευση από DNET » 27 Οκτ 2004 19:38

να βάλεις σχετική επιλογή στο "Γρήγορη απάντηση"....
που να ψάχνω τώρα.... :) :) :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες