sql results into html table and sort???

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από bariemai » 30 Οκτ 2004 18:03

8a eimai syntomos!
Perno kapia results(onoma, epi8eto, thl) apo mysql k ta topo8eto se 1 html/php table, pos mporo meta thn e3agogi ton dedomenon na klikaro px ton titlo "names" k na ginetai sortarisma ston pinaka(me ta hdh e3agomena apotelesmata) mou me vasi ton antistoixo header ana periptosi(onoma, epi8eto, thl)????

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 30 Οκτ 2004 18:44

ka8ara sql eivai afto

oreder by peidio ...

apla xrisimopieis to idio query
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από bariemai » 30 Οκτ 2004 19:58

de 3ero an egina katanohtos!
8elo apo tis hdh emfanizomenes egrafes(px 500 egrafes) pou yparxoun mesa sto php/html table mou na tis sortaro me to patima tou titlou k oxi apo to proto query na einai sortarismenes(px order by).
Einai to idio?
Giati opos to skeftomai an ypo8esoume oti synolika h db exei 1000 egrafes tote kanontas apla pali 1 order by 8a epistrepsei diaforetika data apo avta pou hdh pro-yparxoun mesa sto php/html table mou(500 egrafes).

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 30 Οκτ 2004 22:54

to order by dev allazei ta dedomeva pou 8a er8ouve apo to select.
gia afti tnv douleia eivai ipef8ivo to where .
to oreder by allazei tnv sira parousiasis twv dedomevov.

Apo oti kalataba malov dev 8es va ksava trexei to script me diaforetikous parametrous...
kai va allazei kapos divamika mesa stnv selida ???
me kapoio javascript isos ???

episis o oros php/html table dev isxiei !!!
eva table eivai pavta html
alla dimiourgite divamika apo tnv php.

kati telefteo to order by dev 8a allaksei tnv posotita twv dedomevov pou exei mesa to sql query sou...
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από mrpc » 31 Οκτ 2004 04:22

Ίσως απλά να μη θέλει να φορτώνει τον mysql server με επιπλέων queries για κάθε σορτάρισμα και να θέλει να σορτάρει απλά το dataset που έχει ήδη πάρει με ένα select?

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από bariemai » 31 Οκτ 2004 06:18

mrpc akrivos avto 8elo!

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 31 Οκτ 2004 11:19

sobareftite lemeeeeeeeeeeeee ;P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από bariemai » 31 Οκτ 2004 12:49

To provlima den einai toso sto overload ala sto gegonos oti kano query 8etontas tavtoxrona limite 0. 50 etsi an kano apla alo 1 query me order by desc tote 8a mou epistrepsei ala ntalon. ;)
Giavto 8elo an 3erei kaneis kati se php!
tora to sovarevteite de to katalaveno!

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 31 Οκτ 2004 12:56

mporeis va mas dikseis eva tipiko paradigma sto problima sou ?
Etsi 8eoritika malov dev simbadizouve afta pou leme !!!
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από bariemai » 31 Οκτ 2004 14:34

Afiste to ok!
Gia na mhn anoigo neo post na rotiso kati edo?
Me pion tropo mporo na emfaniso egrafes ana selida?
px an to query epistrepsei 100 egrafes 8elo na tis "spaso" se 2 selides 50/50!

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 31 Οκτ 2004 14:44

limit 0,50 (tis protes 50)
limit 49,50 (tis epomeves 50)

to limit pervei 2 orismata n 1.

stnv periptosi pou to limit x,y
to x dilovei to offset tis eggrafis
kai to y to pli8os twv eggrafov pou 8a er8ouve
0 eivia n proti eggrafi gia to x
kai av 8es y eggrafes va sou er8ouve apo tnv 1 eggrafi (ara to x eivai 0) mporeis va to paralipseis
kai va grapseis katefiav limit y (px limit 10 8a ferei 10 eggrafes)

me afto tov tropo mporeis va spaseis tis eggrafes sou se selides afou gvorizovtas to sivolo twv eggrafwv pou exeis va doseis
kai dierovtas to me to pli8os twv eggrafov pou exeis se akerea posotita exeis selides :)
ara kai eva efkolo tropo gia mpros piso browsing
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από cordis » 31 Οκτ 2004 14:46

για το πρώτο μπορείς να τοποθετήσεις τις εγγραφές σου σε ένα array και να κάνεις sort το array..
για το δεύτερο με την Limit 0,50 την πρώτη φορά Limit 49, 50 την δεύτερη... 99, 50 την τρίτη.. κοκ..

ο πρώτος αριθμός είναι (page - 1) * 50
ο δεύτερος αριθμός είναι 50

παίξε λίγο με τα νούμερα και θα βρείς τον συνδυασμό που θέλεις..
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από bariemai » 31 Οκτ 2004 15:09

Nai ok avto me to limit to 3ero hdh to provlima einai "pos 8a dimiourgiso thn 2h selida me php sthn opoia 8a valo tis ipolipes 50 egrafes"?

Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από xmavidis » 31 Οκτ 2004 15:12

I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

sql results into html table and sort???

Δημοσίευση από cordis » 31 Οκτ 2004 15:14

Κώδικας: Επιλογή όλων

...
if ($page == 1) {
$x = 0;
} else {
$x = (($page - 1) * 50) -1
}
$sql = "...  Limit $x, 50";
...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες