pos mporei na paizei binteo sto web site

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
johnk
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 23 Οκτ 2004 19:26

pos mporei na paizei binteo sto web site

Δημοσίευση από johnk » 02 Νοέμ 2004 12:56

gia xara se olli tin parea
mipos mporei kapoios na mou pos mporei na paixei binteaki se mia selida html?

Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

pos mporei na paizei binteo sto web site

Δημοσίευση από hik-hok » 02 Νοέμ 2004 13:07

"ανεβάζεις" το αρχείο στον φάκελο που θέλεις και βάζεις ένα link γι αυτό σε μία σελίδα , όταν θα κάνει click ένας επισκέπτης εκεί θα ανοίγει με το κατάλληλο πρόγραμμα άν το έχει στον υπολογιστή του .
άλλος τρόπος είναι να μετατρέψεις το βίντεο σε flash (SWF) ή σε animated gif.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
johnk
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 23 Οκτ 2004 19:26

pos mporei na paizei binteo sto web site

Δημοσίευση από johnk » 03 Νοέμ 2004 01:11

DEN GINETE NA PAIZEI VIDEO MESA STIN SELIDA?

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

pos mporei na paizei binteo sto web site

Δημοσίευση από cordis » 03 Νοέμ 2004 01:17

Κώδικας: Επιλογή όλων

<embed src="sample.mov" width="320" height="256"></embed>
περισσότερα:
http://www.apple.com/quicktime/authoring/embed2.html
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
johnk
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 23 Οκτ 2004 19:26

pos mporei na paizei binteo sto web site

Δημοσίευση από johnk » 03 Νοέμ 2004 01:25

MPOREIS FILE NA MOU EXIGISEIS LIGO POS THA TO KANO ME TON KODIKA?

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

pos mporei na paizei binteo sto web site

Δημοσίευση από cordis » 03 Νοέμ 2004 01:30

θα βάλεις το αρχείο video που έχεις στον server της σελίδας σου και στο HTML αρχείο της σελίδα σας σου θα προσθέσεις τον κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<embed src="sample.mov" width="320" height="256"></embed>
όπου sample.mov το όνομα του αρχείο με το video height το ύψος και width το πλάτος που θα καταλαμβάνει το video...

ps. Μη γράφεις με κεφαλαία.. είναι κουραστικά.. ;)
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
johnk
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 23 Οκτ 2004 19:26

pos mporei na paizei binteo sto web site

Δημοσίευση από johnk » 03 Νοέμ 2004 01:35

OK FILEMOY NASE KALA

THANKS

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες