popup window υπο συνθηκη

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
nickred
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: 08 Οκτ 2004 04:32
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από nickred » 11 Νοέμ 2004 18:19

θελω να εμφανιζεται popup παραθυρο ελεγχοντας μια συνθηκη!!
εχω μια μεταβλητη, πχ word, που παιζει απο 0-5
πως θα γινει οταν περναει το 4 να μου πεταει παραθυρο?

ΥΓ. το word ειναι μεσα σε ενα script

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT LANGUAGE="Javascript">
<!--
function decodech1&#40;word&#41; &#123;
result = word / 196;
return Math.round&#40;result*10&#41;/10;
&#125;// -->
</SCRIPT><SCRIPT LANGUAGE="Javascript">
το οποιο περνει τιμη απο εδω

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT>document.write&#40;decodech1&#40;     &#41;&#41;</SCRIPT>
στην παρενθεση που βρισκεται μετα το decodech1.
θα μπορεσει να επεργαστει το word ή θα πρεπει να παρω με καποιον αλλο τροπο τον αριθμο που θελω?

ευχαριστω για την προσοχη σας :)

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από cordis » 11 Νοέμ 2004 23:31

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;decodech1&#40;&#41;==4&#41;
&#123;
   alert&#40;"decodtech1 is 4"&#41;;
&#125;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter


Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από Basilakis » 12 Νοέμ 2004 16:07

Για μεγαλύτερο δεν μπορείς να ορίσεις τιμή;

nickred
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: 08 Οκτ 2004 04:32
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από nickred » 12 Νοέμ 2004 17:09

δε λειτουργει ετσι...
ελεγχεις μια λεξη με εναν αριμθο αν δε κανω λαθος.
το word δε μπορω να το ελεγξω?

οσο αφορα με το αν ελεγχει μεγαλυτερα ή μικροτερα γινεται.δε πιστευω αν υπαρχει περιορισμος....

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από cordis » 12 Νοέμ 2004 17:45

αν κάνεις
alert(decodtech1());

σου βγάζει ποτέ 4;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

nickred
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: 08 Οκτ 2004 04:32
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από nickred » 13 Νοέμ 2004 19:52

cordis έγραψε:αν κάνεις
alert(decodtech1());
θα το κοιταξω τη δευτερα κ θα σου πω
cordis έγραψε: σου βγάζει ποτέ 4;
ναι μου βγαζει γιατι εγω το ρυθμιζω προς το παρον.

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από cordis » 14 Νοέμ 2004 12:56

μήπως θέλεις να ελέγχεις το word πριν μπει στην decodtech1(); ή μέσα της πριν επεξεργαστεί;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

nickred
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: 08 Οκτ 2004 04:32
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από nickred » 14 Νοέμ 2004 13:42

κατσε να σου πω τι γινεται γιατι μπορει να μην εχεις καταλαβει...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT>document.write&#40;decodech1&#40;     &#41;&#41;</SCRIPT>
εδω μπαινει αυτοματα ενας αριθμος ο οποιος κυμαινεται απο 0 μεχρι 1024

και αυτος ο αριθμος επερξαζεται εδω

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT LANGUAGE="Javascript"> 
<!-- 
function decodech1&#40;word&#41; &#123; 
result = word / 196; 
return Math.round&#40;result*10&#41;/10; 
&#125;// --> 
</SCRIPT><SCRIPT LANGUAGE="Javascript">
ετσι, γυρναει εκει που υπαρχει το 1ο script ωστε να βλεπω εγω το 0-5
(το 5 βγαινει οταν ο αριθμος ειναι 980)

nickred
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: 08 Οκτ 2004 04:32
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από nickred » 14 Νοέμ 2004 13:44

οποτε με ενδιαφερει να ελεγχω ειτε εναν αριθμο μεταξυ 0-5 είτε 0-980.ειναι το ιδιο πραγμα αλλα δε ξερω ποια μεταβλητη θα παρω για να ελεγξω

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από cordis » 14 Νοέμ 2004 13:54

οπότε αν βάλεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;decodech1&#40;980&#41;==5&#41; 
&#123; 
   alert&#40;"decodtech1 is 5"&#41;; 
&#125;
θα πρέπει να παίρνεις το alert...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter



nickred
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: 08 Οκτ 2004 04:32
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από nickred » 15 Νοέμ 2004 23:09

κατι αλλο.....
μια μεταβλητη δε μπορω να την παρω απο ενα script μεσα?
για την συγκεκριμενη περιπτωση το word...αυτο μπορω να το δω αν βαλω στην σελιδα εναν κωδικα κ να μου εμφανιζει την τιμη του word?

nickred
Δημοσιεύσεις: 128
Εγγραφή: 08 Οκτ 2004 04:32
Επικοινωνία:

popup window υπο συνθηκη

Δημοσίευση από nickred » 17 Νοέμ 2004 01:18

οκ,το προβλημα λυθηκε
η λυση ειναι οπως ο τροπος που μπαινει ο αριθμος εδω

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT>document.write&#40;decodech1&#40;     &#41;&#41;</SCRIPT>
ετσι το αφησα ετσι οπως ειχες πει

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;decodech1&#40;    &#41;==4&#41; 
&#123; 
   alert&#40;"decodtech1 is 4"&#41;; 
&#125;
οσον αφορα το > ή < δουλευει κανονικα ;)

κατι αλλο αντι για alert πως θα βαλω να πεταει ενα αλλο pop-up με την ονομασια popupfunction()?

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;decodech1&#40;    &#41;==4&#41; 
&#123; 
   Load=&#40;"popupfunctio&#40;&#41;"&#41;; 
&#125;
???

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες