Copy Code μέσα απο ένα tr

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Copy Code μέσα απο ένα tr

Δημοσίευση από Basilakis » 12 Νοέμ 2004 16:06

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μου πείτε αν μπορώ να αντιγράψω κώδικα μέσα απο ένα tr και αν μπορώ πώς.. Απο ότι φαντάζομαι θα πρέπει να ορίσω κάποιο id στο tr...Αλά απο εκεί και πέρα!

Yawkin
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2004 14:26

Copy Code μέσα απο ένα tr

Δημοσίευση από Yawkin » 13 Νοέμ 2004 15:24

Φίλε Βασιλάκη...
Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις.

Αν θέλεις απλώς να αντιγράψεις το tr1 σε ένα άλλο tr2, έτσι ώστε το δεύτερο tr να εμφανίζεται όπως και το πρώτο, έχω μία λύση.
Γράφεις το πρώτο tr ως εξής:

<tr id=F1> .....</tr>

και το δεύτερο <tr id=F2> .....</tr>

Στη συνέχεια, αν μέσα στο script χρησιμοποιήσεις την εντολή
F2.innerHTML = F1.innerHTML πιστεύω ότι θα πετύχεις αυτό που θέλεις

(Ξέρω ότι αυτό γίνεται στα td - φαντάζομαι ότι θα γίνεται και στα tr.
Επίσης δεν ξέρω ακριβώς τη διαφορά τόυ innerHTML από το outerHTML)
Ελπίζω να βοήθησα...

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Copy Code μέσα απο ένα tr

Δημοσίευση από Basilakis » 14 Νοέμ 2004 11:16

Όχι θέλω να αντιγράψω το περιεχόμενο του tr στο clipboard!

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Copy Code μέσα απο ένα tr

Δημοσίευση από cordis » 14 Νοέμ 2004 12:53

προσπάθησε να παίξεις με <SPAN> ίσως καταφέρεις κάτι...

http://www.htmlgoodies.com/beyond/clipboard.html

αλλιώς θα πρέπει να τα προσθέσεις μόνος σου...

holdtext.innerText = td1.innerText + td2.innerText + td3.innerText ;
αν έχεις βάλει <tr><td id=td1></td><td id=td2></td><td id=td3></td></tr>
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Copy Code μέσα απο ένα tr

Δημοσίευση από Basilakis » 14 Νοέμ 2004 18:41

Δεν γίνετε να το προσθέσω μόνος μου γιατί θέλω να το κάνω έτσι ώστε να γίνετε copy ο κώδικας που μου γράφουνε στο forum....

Και για όποιυς ενδιαφέρονται:O Filter μου έδωσε μία ιδέα.. Να γίνετε query να πηγαίνει σε μία άλη σελίδα που εκεί θα μπορώ να το κάνω όπβως θέλω... Π.χ. να το περάσω σε μία φόρμα και να γίνετε με την grab και με την (μόλις θυμηθώ θα σας πώ)!

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Copy Code μέσα απο ένα tr

Δημοσίευση από skeftomilos » 23 Φεβ 2005 11:10

Τελικά γίνεται? Απ' όσο γνωρίζω η JavaScript δεν έχει πρόσβαση στο Clipboard για λόγους ασφαλείας (όπως και στο Registry ή στο File System). Αν υπάρχει τρόπος είναι standards-based ή IE-specific? Χρησιμοποιεί ActiveX?
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Copy Code μέσα απο ένα tr

Δημοσίευση από Basilakis » 27 Φεβ 2005 18:03

Βρήκα πώς να το κάνω αλλά εγώ το θέλω για το bbcode του phpbb οπότε κάνοντας το μέσα απο εκεί έκανα κάποιες αλαγές...!

Άβαταρ μέλους
trikalinos
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 25 Μαρ 2005 01:29
Τοποθεσία: germania

Copy Code μέσα απο ένα tr

Δημοσίευση από trikalinos » 10 Απρ 2005 02:22

:hammer: :pint: script world :kaloe:

Άβαταρ μέλους
trikalinos
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 25 Μαρ 2005 01:29
Τοποθεσία: germania

Copy Code μέσα απο ένα tr

Δημοσίευση από trikalinos » 15 Απρ 2005 20:04

grafity world

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες