Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από cordis » 14 Νοέμ 2004 17:13

Μεταφέρουμε το my_movie.swf αρχείο στον server μας με κάποιο ftp πρόγραμμα.

προσθέτουμε στην HTML σελίδα τον κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<EMBED 
    SRC="my_movie.swf" 
    QUALITY=high 
    WIDTH=*** 
    HEIGHT=*** 
    TYPE="application/x-shockwave-flash"
PLUGINSPAGE="http&#58;//www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?
P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">
</EMBED>
εκεί που γράφει my_movie.swf γράφουμε το όνομα του flash movie που φτιάξαμε.
Αντικαθιστούμε τα *** που υπάρχουν δίπλα στο WIDTH και στο HEIGHT με τα αντίστοιχα του flash movie μας.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

garbofanoula
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 14 Οκτ 2003 19:14

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από garbofanoula » 21 Νοέμ 2004 04:14

paidia geia sas.
an to paixnidi vrisketai se alli selida?

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από greekbytes » 21 Νοέμ 2004 10:31

καλύτερα να κατεβάσεις το .swf και να το ανεβάσεις στη δική σου σελίδα ώστε να μην καταναλώνεις bandwidth από τον άλλον.

Άβαταρ μέλους
PeTpEt-
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 01 Δεκ 2004 23:31

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από PeTpEt- » 03 Δεκ 2004 02:36

Αν βρισκετε σε φορουμ και δεν μπορεισ να το κατεβασεισ??
εκτος αν μπορεις αλλα εγω ειμαι αχριστος και δεν μπορω...
οποτε πεσ μου πος γινετε..

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από aguila21 » 17 Ιουν 2007 18:52

cordis έγραψε:Μεταφέρουμε το my_movie.swf αρχείο στον server μας με κάποιο ftp πρόγραμμα.

προσθέτουμε στην HTML σελίδα τον κώδικα

Κώδικας: Επιλογή όλων

<EMBED 
    SRC="my_movie.swf" 
    QUALITY=high 
    WIDTH=*** 
    HEIGHT=*** 
    TYPE="application/x-shockwave-flash"
PLUGINSPAGE="http&#58;//www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?
P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">
</EMBED>
εκεί που γράφει my_movie.swf γράφουμε το όνομα του flash movie που φτιάξαμε.
Αντικαθιστούμε τα *** που υπάρχουν δίπλα στο WIDTH και στο HEIGHT με τα αντίστοιχα του flash movie μας.
Το plugin το βάζουμε απευθείας από τη σελίδα της macromedia ή το ανεβάζουμε στον server μας και το δίνουμε από εκεί;

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από cordis » 19 Ιουν 2007 12:49

απο macromedia.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

alstam
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 07 Μαρ 2008 19:49

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από alstam » 07 Μαρ 2008 20:03

Εχω φτιαξει μια σελιδα που εχει flash header. Ολα ειναι ενταξει αλλα δεν μπορω να βρω πως οταν παω σε μια αλλη σελιδα του site μου το flash δε θα ξαναφορτωνει καθε φορα... Καμια ιδεα;;

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από Basilakis » 10 Μαρ 2008 15:42

To new flash, theeli akomi kai JS arxeia na vazeis mesa sto document gia na kanei to flash enable ekei p to theleis. + oti kaneis load kai ton viewer apo to dremweaver.

trisathlios
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 27 Ιαν 2005 01:55
Τοποθεσία: Giannitsa

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από trisathlios » 08 Απρ 2008 00:38

geia sas..
exw ena mikro povlimataki me ta kainourgia tis Adobe cc3
k sigekrimena me to dream weaver
Anoigw mia apli html selida kai apla kanw instert media > flash > k to arxeio m .swf
anevazw tin selida k to .swf ...alla tin selida tin anoigei kenh...aperanto leuko :P
giati to kanei autoooo giati !!!! otan ta eixe h macromedia giati den mou to ekane !!!
tha spasw to kefali mou den mporw na katalavw giati...
an kapoios xerei sas parakalw apantiste m...
Many thanx prokatavolika....

to ekana me ton parapanw tropo pou anaferete bike kanonika ola ok .....to mono provlima einai oti stin selida to vazw stin mesi :/ k otan to anevasw k to anoixw mou to vgazei akri :/

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από Garakatsamol » 08 Απρ 2008 04:32

το tutorial είναι λίγο παλιό, πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Αν θες στείλε τον html/css κώδικα που χρησιμοποιείς για να ενσωματώσεις το flash να δούμε τι γίνεται

trisathlios
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 27 Ιαν 2005 01:55
Τοποθεσία: Giannitsa

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από trisathlios » 08 Απρ 2008 08:59

o kodika pou evala einai autos pou anagrafete parapanw...
den eixa pote provlima palaiotera otan itan tis macromedia ..apla ekana nea selida k evaza to swf mou mesa patousa na einai sto kentro k auto itan olo kanena provlima ...( sinithizw na kanw olo to site mono me flash)
den ginete na to kanw etsi xwris na prosthesw kapoio kodika ? :(

NIKOS_kn
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 17:38

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από NIKOS_kn » 29 Μάιος 2008 12:49

Εμενα πάλι γιατί δεν μου το παίζει έτσι??
Σίγουρα κάτι λίπη αλλα τι να είναι το video πάντως το έχω :P

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από dimsis » 29 Μάιος 2008 17:29

NIKOS_kn έγραψε:Εμενα πάλι γιατί δεν μου το παίζει έτσι??
Σίγουρα κάτι λίπη αλλα τι να είναι το video πάντως το έχω :P
Σε swf το έχεις το video ή σε κανένα flv ;

NIKOS_kn
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 24 Απρ 2008 17:38

Πως τοποθετούμε ένα Flash movie μέσα σε μια HTML σελίδα

Δημοσίευση από NIKOS_kn » 30 Μάιος 2008 00:11

και στα δυο, αλλα ok το swf βάζω. τώρα σίγουρα είναι κάτι με το plugin που γραφή εκεί μέσα, είδα επάνω το αναφέρει και ο aguila21 αλλα από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι γίνετε. σίγουρα εγώ φταίω :))


Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες