Εχει δοκιμάσει κανένας το e-mule?

Συζητήσεις για τα μουσικά τεκταινόμενα εντός και εκτός Ελλάδας. μηνύματα με παράνομο υλικό θα διαγράφονται...

Συντονιστές: greekbytes, Super-Moderators

Απάντηση
kat
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 30 Μαρ 2004 03:21
Τοποθεσία: Athens

Εχει δοκιμάσει κανένας το e-mule?

Δημοσίευση από kat » 14 Νοέμ 2004 18:52

Τελευταία άκουσα πολύ καλά λόγια για το e-mule, το έχει δοκιμάσει κανένας?
Πόσο καλό είναι, καλύτερο απο το Kazaa Lite K++ ?

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

Εχει δοκιμάσει κανένας το e-mule?

Δημοσίευση από Nidas » 14 Νοέμ 2004 19:52

1. eisai se lathos katigoria...
2. e-mule ???Kazaa Lite K++??? :lol: :lol: :lol:
3. bale DC++(DirectConnect)na breis tin igia sou :pint: :wink:

Άβαταρ μέλους
DNET
Δημοσιεύσεις: 531
Εγγραφή: 01 Απρ 2004 13:51
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Εχει δοκιμάσει κανένας το e-mule?

Δημοσίευση από DNET » 16 Νοέμ 2004 00:23

εμένα μου αρέσει... απλό και σχετικά γρήγορο...
αν και λίγο ιδιότροπο κάποιες φορές, το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε παιδέψει πολύ....

kat
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 30 Μαρ 2004 03:21
Τοποθεσία: Athens

Εχει δοκιμάσει κανένας το e-mule?

Δημοσίευση από kat » 16 Νοέμ 2004 01:34

sorry για την καταχώρηση της ερώτησης σε λάθος κατηγορία... :o

ευχαριστώ για την απάντηση και για τη δικιά σου άποψη, κοίταξα για το bale DC++(DirectConnect), γενικά δεν φαίνεται να έχει πολλούς χρήστες και αυτό μου φαίνεται λίγο αρνητικό αλλά θα το κατεβάσω να δω τι γίνεται.

Το e-mule άκουσα οτι είναι απάντηση στο e-donkey και δημιουργία κάποιων που το ξεκίνησαν για πλάκα στην αρχή και στη συνέχεια το προχώρησαν σαν απάντηση σε ανάλογα άλλα προγράμματα.

Κοίτα στο Google, θα βρείς μέχρι και συζητήσεις σε forum σε πολλές γλώσσες σχετικά με αυτό.

Ο μόνος λόγος που δεν το κατέβασα ακόμα είναι οτι δέν έχω πολύ χώρο στο pc μου για πειράματα.

Thanks και πάλι :)

Και ευχαριστώ πολύ DNET :)

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Εχει δοκιμάσει κανένας το e-mule?

Δημοσίευση από Cha0s » 16 Νοέμ 2004 14:43

Το DC++ το χρησιμοποιούμε στο AWMN.
To e-mule δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει λόγω του ότι είναι δυσκολότερο...

Το e-mule λέγεται ότι είναι πολύ ανώτερο από το DC++ λόγω διαφορών που λειτουργεί το ένα προτόκολο με το άλλο.

Τώρα για το DC++ από θέμα users έχει να κάνει αποκλειστικά με το σε ποιο hub θα συνδεθείς!

Για το e-mule να σου πω την αλήθεια δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες