loadMovie help

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
tony_m
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 09 Δεκ 2004 14:53

loadMovie help

Δημοσίευση από tony_m » 09 Δεκ 2004 15:11

Geia xara!

Exw ena provlima me to flashaki mou kai sygekrimena me thn loadMovie
function.

Exw 2 layers.Sto ena layer kai to proto frame exw ena movie poy paizei kai thelo otan metrhsei o timer parapanw apo 5 deytera na anoigei thn allh tainia sto deytero frame tou deyterou layer.

Sto deytero layer kai sto deytero frame exw ton parakatw kwdika.

loadMovie("Random.swf",_root.Random);
kai den to trexei.

kamia voitheia mipos?

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

loadMovie help

Δημοσίευση από spookyb52 » 09 Δεκ 2004 22:46

Καλύτερα να χρησιμοποιείς αυτή την σύνταξη

Κώδικας: Επιλογή όλων

_root.Random.loadMovie("random.swf");
Ό κώδικας φορτώνει το swf με ονομασία random.swf στο movie clip με instance name Random

Άν στο δεύτερο frame στο main timeline υπάρχει το clip με ονομασία instance : Random και υπάρχει επίσης στον ίδιο folder το swf με ονομασία random δέν θα έχεις κανένα πρόβλημα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες