SubMenu(!)

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

SubMenu(!)

Δημοσίευση από Nidas » 13 Δεκ 2004 21:26

de nomeizo pos einai o sostos titlos..sorry...
mpaino kateuthian sto psito.. :)
exo ton parakato kodika...

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table width="200" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
      <td>table 1 </td>
    </tr>
    <tr>
      <td><a href="?page=mypage1&sub=myfolder">Epilogi1</a><br>
        <a href="?page=mypage2&sub=myfolder">Epilogi2</a><br>
        <a href="?page=mypage3&sub=myfolder">Epilogi3</a><br>
      ...<br>
      ..<br>
      .</td>
    </tr>
  </table>
  <br>
  <table width="200" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
      <td>table2</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>periexomeno</td>
    </tr>
  </table>
...pos ginete to "table1" na exei to menu kai to "table2" na exei to periexomeno ???
...me ton parakato php kodika ???

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php 
if &#40; !isset&#40;$_GET&#91;'sub'&#93;&#41; &#41;&#123; 
     $_GET&#91;'sub'&#93; = FALSE; 
&#125;else&#123; 
     $_GET&#91;'sub'&#93; = $_GET&#91;'sub'&#93; . "/"; 
&#125; 
if &#40; isset&#40;$_GET&#91;'page'&#93;&#41; &#41;&#123; 
    include &#40;$_GET&#91;'sub'&#93; . $_GET&#91;'page'&#93; . ".php"&#41;; 
&#125;else&#123; 
    include &#40;"mypage1.php"&#41;; 
&#125; 
?> 
elpeizo na katalabate ..(..den mporo na to perigrapso poio apla)

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

SubMenu(!)

Δημοσίευση από bariemai » 14 Δεκ 2004 01:35

Den polykatalava thn aporia sou ala gia to 1o nomizo pos kalytera apo apopsi domis(k me vasi ta br pou exeis sympereno) 8a htan na to grapseis kapos etsi:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table width="200" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> 
    <tr> 
      <td>table 1 </td> 
    </tr> 
    <tr><td><a href="?page=mypage1&sub=myfolder">Epilogi1</a></td></tr> 
      <tr><td><a href="?page=mypage2&sub=myfolder">Epilogi2</a></td></tr> 
      <tr><td><a href="?page=mypage3&sub=myfolder">Epilogi3</a></td></tr> 
</table> 
  <br>
To 2o 8a mporouse na einai kapos etsi:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table width="200" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> 
    <tr><td>table2</td></tr> 
    <tr><td><?php 
if &#40; !isset&#40;$_GET&#91;'sub'&#93;&#41; &#41;&#123; 
     $_GET&#91;'sub'&#93; = FALSE; 
&#125;else&#123; 
     $_GET&#91;'sub'&#93; = $_GET&#91;'sub'&#93; . "/"; 
&#125; 
if &#40; isset&#40;$_GET&#91;'page'&#93;&#41; &#41;&#123; 
    include &#40;$_GET&#91;'sub'&#93; . $_GET&#91;'page'&#93; . ".php"&#41;; 
&#125;else&#123; 
    include &#40;"mypage1.php"&#41;; 
&#125; 
?></td></tr>
</table>

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

SubMenu(!)

Δημοσίευση από Nidas » 14 Δεκ 2004 17:46

basika auto akribos ekana kai ego xtes alla de
doulebe tora pou to ksanadokimasa doulepse....
nomeizo pos ebaza lathos path ....
tnx pantos

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

SubMenu(!)

Δημοσίευση από Nidas » 14 Δεκ 2004 17:59

de pame kalaaaaa

Κώδικας: Επιλογή όλων

Warning&#58; main&#40;&#41;&#58; open_basedir restriction in effect. File&#40;/mypage.php&#41; is not within the allowed path&#40;s&#41;&#58; &#40;/home/user/&#58;/usr/lib/php&#58;/usr/local/lib/php&#58;/tmp&#41; in /home/user/public_html/mypage.php on line 47

Warning&#58; main&#40;/mypage.php&#41;&#58; failed to open stream&#58; Operation not permitted in /home/user/public_html/mypage.php on line 47

Warning&#58; main&#40;&#41;&#58; open_basedir restriction in effect. File&#40;/mypage.php&#41; is not within the allowed path&#40;s&#41;&#58; &#40;/home/user/&#58;/usr/lib/php&#58;/usr/local/lib/php&#58;/tmp&#41; in /home/user/public_html/mypage.php on line 47

Warning&#58; main&#40;/mypage.php&#41;&#58; failed to open stream&#58; Operation not permitted in /home/user/public_html/mypage.php on line 47

Warning&#58; main&#40;&#41;&#58; Failed opening '/mypage.php' for inclusion &#40;include_path='.&#58;/usr/lib/php&#58;/usr/local/lib/php'&#41; in /home/user/public_html/mypage.php on line 47
line47 :

Κώδικας: Επιλογή όλων

    include &#40;$_GET&#91;'sub'&#93; . $_GET&#91;'page'&#93; . ".php"&#41;;

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

SubMenu(!)

Δημοσίευση από Cha0s » 14 Δεκ 2004 19:21

Μια χαρά πάμε!
Το path που δίνεις για να κάνεις include είναι /arxeio.php

Που σημαίνει ότι προσπαθείς να κάνεις include αρχεία έξω από το account σου.

Είναι κλειδωμένη η php και δεν σε αφήνει.

Δοκίμασε ./arxeio.php αν είναι στον ίδιο φάκελο ή γενικώς παίξε με relative paths ή βάλε το full path μεχρι το account σου και μετά τα υπόλοιπα...

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

SubMenu(!)

Δημοσίευση από Nidas » 14 Δεκ 2004 20:19

... dokimasa diafora path's alla tpt... :-?
to arxeio einai einai mesa se ena folder pou
briskete mesa sto www(public_html)
ti enoeis pos i php einai kleidomeni ???
ekana kai merikes dokimes (./arxeio.php..)
alla pali to idio error :-?

Άβαταρ μέλους
bariemai
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 28 Δεκ 2002 23:09

SubMenu(!)

Δημοσίευση από bariemai » 14 Δεκ 2004 21:06

Gia arxi dokimase na "pai3eis" me ta avtakia px
sto:

Κώδικας: Επιλογή όλων

include &#40;$_GET&#91;'sub'&#93; . $_GET&#91;'page'&#93; . ".php"&#41;;
dokimase diafores paralages px

Κώδικας: Επιλογή όλων

include &#40;$_GET&#91;'sub'&#93; . $_GET&#91;'page'&#93; . '.php'&#41;;
Episis merikes fores gia logous pou fantazomai(svr config) ala den gnorizo me veveotita sto $_get den xriazetai "avtakia" opote ginetai $_get[page]; ara peiramatisou.
Pera apo ta parapano 8a htan pio fronimo ta apotelesmata na ta pernas se dikes sou metavlites... gia paradeigma anti na doseis 3era to include $_GET['page']; perase to se $myvar1 = $_GET[page];

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

SubMenu(!)

Δημοσίευση από Nidas » 14 Δεκ 2004 21:59

mpaaa oute ta 'autakia' prepei na ftene ....
ta peiraksa ligo alla kamia diafora... :-?
mipos iparxei allos tropos me php
na kano auto pou thelo ???
PHP ,oxi iframe kai istories...

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

SubMenu(!)

Δημοσίευση από Cha0s » 15 Δεκ 2004 09:34

Κώδικας: Επιλογή όλων

include &#40;$_SERVER&#91;"DOCUMENT_ROOT"&#93; . "/" . $_GET&#91;'sub'&#93; . $_GET&#91;'page'&#93; . ".php"&#41;;
Αφού δεν ξέρεις το full path δώστο δυναμικά.

Η PHP μπορεί να δουλέψει με διάφορους τρόπους για προστασία έτσι δεν σε αφήνει να διαβάσεις έξω από το directory του account σου, σου κλειδώνει διάφορες functions κλπ...
Αναλόγως πως την έχει ρυθμίσει ο εκάστοτε Administrator.

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

SubMenu(!)

Δημοσίευση από Nidas » 15 Δεκ 2004 20:50

Cha0s sto "DOCUMENT_ROOT" ti bazo ??? (..kai mipos tha eprepe na itan 'DOCUMENT_ROOT' ??? )
ta ekana salata... :-? as me bgalei kapoios apo auto to "Cha0s" :P

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

SubMenu(!)

Δημοσίευση από Cha0s » 16 Δεκ 2004 09:12

:o :o :o
Τίποτα δεν βάζεις!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης