flash problhma

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
johns318
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 12 Ιουν 2003 07:41
Επικοινωνία:

flash problhma

Δημοσίευση από johns318 » 22 Δεκ 2004 15:41

douleuw to swish kai ftiaxno diafora flash
exw ftiaksei ena button kai 8elw na balw mesa se auto ton eksis kodika

."&nbsp;<font color=\"#34404E\"><b>$title</b></font>"

apo to phpnuke oste na blepei tous titlous apo ta block tou nuke

pos mporo na to kanw auto??

euxaristo poli
john
www.eviawind.gr

Άβαταρ μέλους
johns318
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 12 Ιουν 2003 07:41
Επικοινωνία:

flash problhma

Δημοσίευση από johns318 » 23 Δεκ 2004 23:00

kapia apantish sto problhma

euxaristo
johns
www.eviawind.gr

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

flash problhma

Δημοσίευση από cordis » 24 Δεκ 2004 13:56

δες εδώ
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 19&t=11143
και εδώ
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... =19&t=9863

όπου περιγράφονται τεχνικές δυναμικού flash...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες