flash me swish sto phpnuke

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
johns318
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 12 Ιουν 2003 07:41
Επικοινωνία:

flash me swish sto phpnuke

Δημοσίευση από johns318 » 30 Δεκ 2004 13:49

exw ton kodika

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<TABLE WIDTH=\"130\" BORDER=\"0\" CELLSPACING=\"0\" CELLPADDING=\"0\" BGCOLOR=\"#ffffff\">\n"

        ."<TR>\n"
        ."<TD ALIGN=\"left\" VALIGN=\"top\">\n"
        ."<TABLE WIDTH=\"130\" BORDER=\"0\" CELLSPACING=\"0\" CELLPADDING=\"0\" BGCOLOR=\"#ffffff\">\n"
        ."<TR>\n"
        ."<td CLASS=\"pn-title\"><OBJECT classid=\"clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\" codebase=\"http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\" WIDTH=130 HEIGHT=20><param name=wmode value=transparent>
 <PARAM NAME=movie VALUE=\"themes/memlabs_blu_pro/blocktitle.swf?blocktitle=<p align='center'><b>$title</b></p>\"> <PARAM NAME=quality VALUE=best> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#ffffff> <EMBED src=\"themes/memlabs_blu_pro/blocktitle.swf?blocktitle=<p align='center'><b>$title</b></p>\" quality=best bgcolor=#000000  WIDTH=130 HEIGHT=20 TYPE=\"application/x-shockwave-flash\" PLUGINSPAGE=\"http&#58;//www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash\"></EMBED>
</OBJECT></TD>\n"
."</TR>\n"
        ."</TABLE>\n"
ton kodika ton exw mesa sto themes

mesa sto swish bazw ton kodika

Κώδικας: Επιλογή όλων

<p align="center"></p>
alla otan perimenw na dw to onoma tou block den to bgazei

mporite na mou pite pou einai to la8os
euxaristw poli kai kalh xronia
john
www.eviawind.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες