Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από mrpc » 06 Ιούλ 2005 12:35

Βασικά έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό...

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από bilios » 06 Ιούλ 2005 13:43

ok exeis kai dikio..polles erothseis..

any way an exeis kapoio site na proteineis tha to htela h kalytera an uparxoun alla tutorial

eilikrina thanks

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από mrpc » 06 Ιούλ 2005 13:58

Όχι, δεν το είπα για αυτό... απλά δεν χρησιμοποιώ το dreamweaver πια γιατί έχω γυρίσει σε linux.
Άλλο site δεν ξέρω, εδώ έχω λύσει όλες μου τις απορίες και φυσικά στο www.php.net
Πάντως και μια βόλτα από το google ποτέ δεν έβλαψε ;)

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από mrpc » 06 Ιούλ 2005 14:09

Για αυτό που με ρωτάς, χρειάζεται να κάνεις μια φόρμα εισαγωγής στοιχείων που απλά ένα select box που θα έχει, παίρνει δυναμικά την τιμή από το recordset που έφτιαξες στην προηγούμενη απάντησή μου.
Δεν είναι κάτι δύσκολο. Ψάξε το λίγο ακόμα κ αν κολήσεις εδώ είμαστε ;)

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από bilios » 06 Ιούλ 2005 16:48

eisai oreos!

tha to sthpso to mualo kai an den vgalei polu xymo (kana flutzani..) tha apotantho ston diadiktyako mou daskalo (you..) :D

apo google phga kai na katalaveis exo katevasei kai diavasei arketa tutorial aglika alla gia sygekrimena pragmata prepei na exeis h ellhnika h daskalo..

kai edo pou ta leme to epomeno tutorial pote????

:D plaka kano mh varas!

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από bilios » 06 Ιούλ 2005 18:31

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'free''' at line 1


auto mou vgazei me to recordset pou ekana san to image pou evales (me tis aparaithtes alages..)

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από mrpc » 06 Ιούλ 2005 18:35

δώσε κώδικα να δούμε τι παίζει....
το MySQL manual το κοίταξες καθόλου; για να καταλάβεις πιο μπορεί να είναι το λάθος; http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/index.html ;)

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από bilios » 06 Ιούλ 2005 18:46

oi pinakes einai 2 o enas einai ola varchar (3 pedia)

o allos einai ta seats kai einai ola enum xoris primary key kai oi times pou mporoun na pernoun einai 'free','no'

to megalo kako einai oti kano ena recordset kai thelo apla na deixnei ola ta domatia kai thn timh pou exoun free h no kai mou ta deixnei adeia! to @#$@@, na mou peis re file 4 meres to epiases to rhmadi tha sou katsoun kai ola!!!:D:D

tha sou deixo pou akrivos kolao me photo..

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από mrpc » 06 Ιούλ 2005 18:48

ανέβασε τον κώδικα του recordset... αφού εκεί είναι το λάθος μάλλον.

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από bilios » 06 Ιούλ 2005 18:57

ta ekana ola apo thn arxh, to sql provlhma den to vgazei alla apo ton kodika tha katalaveis pos einai h selida kai opou zhtate esto h timh na emfanistei ton domation den emfanizetai tipota...poso mallon me to filtro pou evala opos to image..

gia des re giatre....
__________________________________________

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php require_once&#40;'Connections/client.php'&#41;; ?>
<?php
$currentPage = $_SERVER&#91;"PHP_SELF"&#93;;

function GetSQLValueString&#40;$theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = ""&#41; 
&#123;
  $theValue = &#40;!get_magic_quotes_gpc&#40;&#41;&#41; ? addslashes&#40;$theValue&#41; &#58; $theValue;

  switch &#40;$theType&#41; &#123;
    case "text"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? "'" . $theValue . "'" &#58; "NULL";
      break;    
    case "long"&#58;
    case "int"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? intval&#40;$theValue&#41; &#58; "NULL";
      break;
    case "double"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? "'" . doubleval&#40;$theValue&#41; . "'" &#58; "NULL";
      break;
    case "date"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? "'" . $theValue . "'" &#58; "NULL";
      break;
    case "defined"&#58;
      $theValue = &#40;$theValue != ""&#41; ? $theDefinedValue &#58; $theNotDefinedValue;
      break;
  &#125;
  return $theValue;
&#125;

$editFormAction = $_SERVER&#91;'PHP_SELF'&#93;;
if &#40;isset&#40;$_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $editFormAction .= "?" . htmlentities&#40;$_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;;
&#125;

if &#40;&#40;isset&#40;$_POST&#91;"MM_insert"&#93;&#41;&#41; && &#40;$_POST&#91;"MM_insert"&#93; == "form1"&#41;&#41; &#123;
  $insertSQL = sprintf&#40;"INSERT INTO client &#40;code, name, surname&#41; VALUES &#40;%s, %s, %s&#41;",
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'code'&#93;, "int"&#41;,
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'name'&#93;, "text"&#41;,
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'surname'&#93;, "text"&#41;&#41;;

  mysql_select_db&#40;$database_client, $client&#41;;
  $Result1 = mysql_query&#40;$insertSQL, $client&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;

  $insertGoTo = "seats.php";
  if &#40;isset&#40;$_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;&#41; &#123;
    $insertGoTo .= &#40;strpos&#40;$insertGoTo, '?'&#41;&#41; ? "&" &#58; "?";
    $insertGoTo .= $_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;;
  &#125;
  header&#40;sprintf&#40;"Location&#58; %s", $insertGoTo&#41;&#41;;
&#125;

if &#40;&#40;isset&#40;$_POST&#91;"MM_insert"&#93;&#41;&#41; && &#40;$_POST&#91;"MM_insert"&#93; == "form1"&#41;&#41; &#123;
  $insertSQL = sprintf&#40;"INSERT INTO client &#40;code, name, surname&#41; VALUES &#40;%s, %s, %s&#41;",
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'code'&#93;, "int"&#41;,
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'name'&#93;, "text"&#41;,
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'surname'&#93;, "text"&#41;&#41;;

  mysql_select_db&#40;$database_client, $client&#41;;
  $Result1 = mysql_query&#40;$insertSQL, $client&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;

  $insertGoTo = "seats.php";
  if &#40;isset&#40;$_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;&#41; &#123;
    $insertGoTo .= &#40;strpos&#40;$insertGoTo, '?'&#41;&#41; ? "&" &#58; "?";
    $insertGoTo .= $_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;;
  &#125;
  header&#40;sprintf&#40;"Location&#58; %s", $insertGoTo&#41;&#41;;
&#125;

if &#40;&#40;isset&#40;$_POST&#91;"MM_insert"&#93;&#41;&#41; && &#40;$_POST&#91;"MM_insert"&#93; == "form1"&#41;&#41; &#123;
  $insertSQL = sprintf&#40;"INSERT INTO client &#40;code, name, surname&#41; VALUES &#40;%s, %s, %s&#41;",
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'code'&#93;, "int"&#41;,
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'name'&#93;, "text"&#41;,
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'surname'&#93;, "text"&#41;&#41;;

  mysql_select_db&#40;$database_client, $client&#41;;
  $Result1 = mysql_query&#40;$insertSQL, $client&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
&#125;

if &#40;&#40;isset&#40;$_POST&#91;"MM_insert"&#93;&#41;&#41; && &#40;$_POST&#91;"MM_insert"&#93; == "form1"&#41;&#41; &#123;
  $insertSQL = sprintf&#40;"INSERT INTO client &#40;code, name, surname&#41; VALUES &#40;%s, %s, %s&#41;",
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'code'&#93;, "int"&#41;,
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'name'&#93;, "text"&#41;,
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'surname'&#93;, "text"&#41;&#41;;

  mysql_select_db&#40;$database_client, $client&#41;;
  $Result1 = mysql_query&#40;$insertSQL, $client&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;

  $insertGoTo = "reserve.php";
  if &#40;isset&#40;$_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;&#41; &#123;
    $insertGoTo .= &#40;strpos&#40;$insertGoTo, '?'&#41;&#41; ? "&" &#58; "?";
    $insertGoTo .= $_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;;
  &#125;
  header&#40;sprintf&#40;"Location&#58; %s", $insertGoTo&#41;&#41;;
&#125;

if &#40;&#40;isset&#40;$_POST&#91;"MM_insert"&#93;&#41;&#41; && &#40;$_POST&#91;"MM_insert"&#93; == "form1"&#41;&#41; &#123;
  $insertSQL = sprintf&#40;"INSERT INTO client &#40;code, name, surname&#41; VALUES &#40;%s, %s, %s&#41;",
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'code'&#93;, "text"&#41;,
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'name'&#93;, "text"&#41;,
                       GetSQLValueString&#40;$_POST&#91;'surname'&#93;, "text"&#41;&#41;;

  mysql_select_db&#40;$database_client, $client&#41;;
  $Result1 = mysql_query&#40;$insertSQL, $client&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
&#125;

$maxRows_Recordset1 = 10;
$pageNum_Recordset1 = 0;
if &#40;isset&#40;$_GET&#91;'pageNum_Recordset1'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $pageNum_Recordset1 = $_GET&#91;'pageNum_Recordset1'&#93;;
&#125;
$startRow_Recordset1 = $pageNum_Recordset1 * $maxRows_Recordset1;

mysql_select_db&#40;$database_client, $client&#41;;
$query_Recordset1 = "SELECT * FROM seats WHERE s01 = 's01'";
$query_limit_Recordset1 = sprintf&#40;"%s LIMIT %d, %d", $query_Recordset1, $startRow_Recordset1, $maxRows_Recordset1&#41;;
$Recordset1 = mysql_query&#40;$query_limit_Recordset1, $client&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;;

if &#40;isset&#40;$_GET&#91;'totalRows_Recordset1'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $totalRows_Recordset1 = $_GET&#91;'totalRows_Recordset1'&#93;;
&#125; else &#123;
  $all_Recordset1 = mysql_query&#40;$query_Recordset1&#41;;
  $totalRows_Recordset1 = mysql_num_rows&#40;$all_Recordset1&#41;;
&#125;
$totalPages_Recordset1 = ceil&#40;$totalRows_Recordset1/$maxRows_Recordset1&#41;-1;

mysql_select_db&#40;$database_client, $client&#41;;
$query_Recordset2 = "SELECT * FROM client ORDER BY code DESC";
$Recordset2 = mysql_query&#40;$query_Recordset2, $client&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
$row_Recordset2 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset2&#41;;
$totalRows_Recordset2 = mysql_num_rows&#40;$Recordset2&#41;;

mysql_select_db&#40;$database_client, $client&#41;;
$query_Recordset3 = "SELECT * FROM seats WHERE s01 = ''free''";
$Recordset3 = mysql_query&#40;$query_Recordset3, $client&#41; or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
$row_Recordset3 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset3&#41;;
$totalRows_Recordset3 = mysql_num_rows&#40;$Recordset3&#41;;

$queryString_Recordset1 = "";
if &#40;!empty&#40;$_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;&#41; &#123;
  $params = explode&#40;"&", $_SERVER&#91;'QUERY_STRING'&#93;&#41;;
  $newParams = array&#40;&#41;;
  foreach &#40;$params as $param&#41; &#123;
    if &#40;stristr&#40;$param, "pageNum_Recordset1"&#41; == false && 
        stristr&#40;$param, "totalRows_Recordset1"&#41; == false&#41; &#123;
      array_push&#40;$newParams, $param&#41;;
    &#125;
  &#125;
  if &#40;count&#40;$newParams&#41; != 0&#41; &#123;
    $queryString_Recordset1 = "&" . htmlentities&#40;implode&#40;"&", $newParams&#41;&#41;;
  &#125;
&#125;
$queryString_Recordset1 = sprintf&#40;"&totalRows_Recordset1=%d%s", $totalRows_Recordset1, $queryString_Recordset1&#41;;
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>index</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>

<body>
<p>oi theseis einai oi&#58;</p>
<p> <?php echo $row_Recordset1&#91;'s01'&#93;; ?>  <?php echo $row_Recordset1&#91;'s02'&#93;; ?>   <?php echo $row_Recordset1&#91;'s03'&#93;; ?> <?php echo $row_Recordset1&#91;'s04'&#93;; ?>  <?php echo $row_Recordset1&#91;'s05'&#93;; ?> </p>
<p></p>
<p></p>
<p></p>
<p></p>
<p>Ta free domatia einai&#58;</p>
<p><?php echo $row_Recordset3&#91;'s01'&#93;; ?> <?php echo $row_Recordset3&#91;'s02'&#93;; ?> <?php echo $row_Recordset3&#91;'s03'&#93;; ?> <?php echo $row_Recordset3&#91;'s04'&#93;; ?> <?php echo $row_Recordset3&#91;'s05'&#93;; ?></p>
<p></p>
<p></p>
<p></p>
<p></p>
<p>autoi pou klhsane thesh einai oi&#58;</p>
<ul>
  <?php do &#123; ?>
  <li><?php echo $row_Recordset2&#91;'surname'&#93;; ?> <?php echo $row_Recordset2&#91;'name'&#93;; ?>&#40; <?php echo $row_Recordset2&#91;'code'&#93;; ?> &#41;</li>
  <?php &#125; while &#40;$row_Recordset1 = mysql_fetch_assoc&#40;$Recordset1&#41;&#41;; ?>
</ul>
</body>
</html>
<?php
mysql_free_result&#40;$Recordset1&#41;;

mysql_free_result&#40;$Recordset2&#41;;

mysql_free_result&#40;$Recordset3&#41;;
?>
__________________________________________

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από bilios » 06 Ιούλ 2005 18:59

den exo kanena kolhma methn enum...apla den xero tis alles..

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από mrpc » 06 Ιούλ 2005 19:08

ζαλίστικα, θα το κοιτάξω άλλη ώρα...

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από bilios » 06 Ιούλ 2005 19:10

opote agapas, kai ama mporeis...

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από bilios » 07 Ιούλ 2005 00:39

megale aston ton kodika re sy...kodika paromoio vrhka apla epeidh den thelo apla na to kano na douleuei thelo na xero pos mporo na to kano gia auto se eprhxa na mou peis mia kai xereis :)

aston ton kodika mhn kourazesai, ama theleis pes mou h steile 2 image pos ginetai auto pou thelo na kano mias kai xereis ti pao na kano

Άβαταρ μέλους
bilios
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: 29 Ιουν 2005 11:31
Τοποθεσία: Sahara..

Απλό news system με το Dreamweaver mx 2004

Δημοσίευση από bilios » 08 Ιούλ 2005 23:41

mrpc an thes na vohtthiseis allo exo kanei ena post (tha katalaveis pio ;) ) kai exo ena image katatopistikotato gia kapoion empeiro,

thanks man for your time

___________________
with respect, Bilios

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες