lunarmedia έγραψε:Ο kw268 μπορεί να είναι άσχετος με την εκπαίδευση και να λέει απλά τη γνώμη του.
Όχι δεν είμαι κάποιος άσχετος με την εκπαίδευση που απλά λέει την γνώμη του. Ασχολούμε με την εκπαίδευση και συγκεκριμένα με μαθήματα που αφορούν τα πτυχία ECDL , MOUS και Cambridge εδώ και 4 χρόνια. Έχω δουλέψει και σαν υπάλληλος σε κάποιές εταιρίες πληροφορικής αλλά εδώ και αρκετό καιρό διαθέτω την δική μου εταιρία.
Ποτέ δεν κοίταξα αν οι καθηγητές που προσέλαβα στην εταιρία μου έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή κάτι άλλο. Το μόνο που με ενδιέφερε είναι αν μπορούσαν να κάνουν την δουλειά τους άριστα, έχουν καλή συμπεριφορά τόσο ως προς εμένα αλλά περισσότερο ως προς τους μαθητές και είναι συνεπείς.
Το πτυχίο και το μεταπυχιακό ίσως των καθηγητών , ορισμένα φροντηστήρια το χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ ως κράχτη, οτι και καλά εμείς έχουμε καθηγητές πανεπιστήμιου.
Γενικά η άποψή μου είναι ότι τα πτυχία μετρούν μόνο στο δημόσιο. Στον ιδιωτικό τομέα μετρούν οι γνώσεις και η εμπειρία.
Cha0s έγραψε:Όσοι πραγματικά είναι γνώστες του αντικειμένου δεν έχουν ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΙΤΑ στον μαθητή
Και όσοι είναι καλοί στο μπλα μπλα και έχουν μεταδοτικότητα έχουν μείνει στα 80386 που είχαν το '92 που έκαναν το μεταπτυχιακό τους από Μελισσοκόμοι...
Δεν συμφωνώ μαζί σου Cha0s. Πιστεύω ότι να είσαι καλός στο μπλα μπλα και να έχεις μεταδοτικότητα , τουλάχιστον στην ύλη των πτυχίων ECDL κλπ δεν σημαίνει ότι έμεινες στα 386. Δεν σου λέω να έχεις μεταδοτικότητα στο πως να κάνεις compile τον πυρήνα, και πως να στήσεις ένα server. Αυτό δεν γίνετε. Ενημερωτικά πάντως , σε κάποια ντουλάπα έχω ένα 386sx με dos και pw
Όσον αφορά αυτό
elias έγραψε:Pes mou ti exeis kanei pios eisai ti exeis teliwsei me ti asxolise kai meta ela na milisoume.
θα συμφωνήσω με τον lunarmedia , αν και πιστεύω, σε ότι αφορά με τι ασχολούμε σου απάντησα. Διαθέτω εταιρία πληροφορικής με βασικό στόχο την εκπαίδευση πάνω στους Η/Υ και δευτερεύον τις υπηρεσίες πληροφορικής (κατασκευή ιστοσελίδων , φιλοξενία , γραφιστικές εργασίες κλπ) και το service (hardware)
Στον ελεύθερο χρόνο μου "
παλεύω" με τα ασύρματα δίκτυα καθώς επίσης και με το linux (Fedora Core 3) .