page password protection

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Juggler
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 09 Δεκ 2004 10:37
Τοποθεσία: Αθήνα - Λευκωσία

page password protection

Δημοσίευση από Juggler » 13 Ιαν 2005 16:10

Θέλω να βάλω σε μία συγκεκριμένη σελίδα password. Προτού συνεχίσω στο τι ακριβώς θέλω να σας πω ότι έκανα search ήδη με τη λέξη password και ότι και αν βρήκα δεν με καλύπτει. Δεν θέλω με flash γιατί δεν είναι και τόσο safe alla ούτε με htaccess (μια χαρά μου κάνει το συγκεκριμένο και είχε δώσει και ενα link ο cdhyper πολύ καλό) αλλά δεν θέλω να γινεται το log in με το pop up της microsoft. Προτιμώ να φτιάξω κάτι γραφικά δικό μου (που να μην πετιέται :kaloe: ) και απλά κάποιοι συγκεκριμένοι user να βάζουν ένα password.
Δεν θέλω ούτε sign in να κάνουν διάφοροι, ούτε username να βάζουν παρά μόνο ένα απλό password το οποίο θα το έχουν πολύ συγκεκριμένα άτομα.
Γνωρίζει κανείς κάτι?

ΥΓ. Javascript δεν το έγραψα αλλά εξαιρείται εννοείται
Έκανα και ένα γρήγορο ψάξιμο hotscripts, tutorgig και θέλω να σας πω ότι βρήκα διάφορα αλλά πολύ πολύπλοκα για κάτι τόσο απλό όσο θέλω εγώ. Simplicity is the key to perfection άλλωστε

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

page password protection

Δημοσίευση από cordis » 13 Ιαν 2005 18:04

Φτιάχνεις ένα ath.php το οποίο είναι αυτό που κάνουν πρώτα include όλες οι σελίδες σου εκτός από την logon.php

ath.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?PHP
if  &#40;!$p || $p<>'mypassword'&#41; &#41;
&#123;
   echo "<HTML>";
   echo '<META HTTP-EQUIV="refresh" content="1; url=logon.php"';
   echo "Authentication error &#40;wrong Username/Password&#41; !!!<br>";
   echo "</html>";
   exit;
&#125;
?>
η logon.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form name="form1" method="post" action="index.php">
   <input type="password" name="p">
   <input name="logon" type="submit" id="logon" value="logon">
</form>
σε όλα σου τα εσωτερικά link προσθέτεις και το ?p=$p για να μεταφέρεται το password σε όλες τις σελίδες και να περνάει με επιτυχία το ath.php

το password στην παραπάνω περίπτωση είναι το mypassword
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
Juggler
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 09 Δεκ 2004 10:37
Τοποθεσία: Αθήνα - Λευκωσία

page password protection

Δημοσίευση από Juggler » 14 Ιαν 2005 11:25

Κάτι δεν κάνω σωστά?
Φτιάχνω το ath.php
To συγκεκριμένο αρχείο θα το κάνω include πριν το <html> tag στη σελίδα που θέλω να προστατέψω. π.χ. pricelist.php
<?PHP
include('ath.php');
?>
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
</head>

<body>
periexomeno
</body>
</html>
Φτιάχνω και την logon.php

Όταν ζητάω www.mydomain.com/pricelist.php με πηγαίνει κανονικά στην logon.php αλλά εκεί δεν χρειάζεται να βάλεις κατι για password, πατώντας απλά logon σε μεταφέρει στην index.php οποθ και τελικά θα υπάρχει το προστατευμένο περιεχόμενο.
Μήπως χρειάζεται κάτι ακόμα στη φόρμα της logon.php??

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

page password protection

Δημοσίευση από cordis » 14 Ιαν 2005 12:50

το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?PHP 
include&#40;'ath.php'&#41;; 
?>
θα πρέπει να το βάλεις σε όλες τις σελίδες που θες να προστατέψεις.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
Juggler
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 09 Δεκ 2004 10:37
Τοποθεσία: Αθήνα - Λευκωσία

page password protection

Δημοσίευση από Juggler » 20 Ιαν 2005 09:30

Αρκετά καλό και εύκολο. Δεν ξέρω τι ασφάλεια προσφέρει αλλά την δουλειά του την κάνει. Για οποίον χρειαστεί κάτι παρόμοιο ήταν το καλύτερο που μπόρεσα να βρω
http://www.mariovaldez.net/software/sitefilo

Άβαταρ μέλους
GRaecuS
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 02 Απρ 2003 10:21
Τοποθεσία: Thessaloniki
Επικοινωνία:

page password protection

Δημοσίευση από GRaecuS » 11 Απρ 2005 12:04

Egw pali den katalaba!
Ekana tin "ath.php" kai tin "logon.php"
p.x. oti 8elw na mpaineis mono stin "catalog.htm", i opoia den exei eswt. links, mesw tou logon,
gia na ginei auto prepei na balw sto action tis logon to "catalog.htm"?
kai to "?p=$p" pou 8a to balw?
pantws, an kai kanw include tin "ath.php" stin "catalog.htm", anoigei panta opoio passwd kai na bazw sto textfield tis "logon.htm" kai meta apo ligo epistrefei stin logon.htm!

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

page password protection

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 11 Απρ 2005 12:26

xmm malov dev exeis katalabei oti to parapavo script 8elei otidipote 8a asfaliseis va trexei php
katepektasi afto simevei pos dev mporeis va asfaliseis to catalog.htm ...

prepei va to kaveis .php kai va kaveis include stnv arxi tou arxeiou tov kodika me to auth.php


fisika afti n me8odos dev eivai poli bullet proof alla eivai eva digma gia to pos mporeis va ksekiviseis va grapseis kapoio tetoio script.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης