html code

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
j-man
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 27 Ιαν 2004 19:32
Τοποθεσία: Saloniki

html code

Δημοσίευση από j-man » 21 Ιαν 2005 23:53

Gia sas.
Prospatho na balw ena flash banner kai ena animation gif banner
stin idia orizontia eythia alla den mporo.
Fisika eine stis idies diastaseis alla oti kai na prospathisa
mia to ena i to allo (stin idia eythia panta) eine ligo pano i kato.

Bebea milame panta gia html code.

Mia lisi ean gnorizete tha to ektimousa.

:idea:

Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

html code

Δημοσίευση από versus-7 » 22 Ιαν 2005 01:03

valta etsi opos mporeis kai meta steile edo ton kodika na doume pou einai to lathos

Άβαταρ μέλους
j-man
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 27 Ιαν 2004 19:32
Τοποθεσία: Saloniki

html code

Δημοσίευση από j-man » 22 Ιαν 2005 02:12

<center>
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/
cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
width="500"
height="100"
id="logo"
align="">
<param name=movie value="http://www.@@@@@@@@@.swf">
<param name=quality value=high>
<param name=bgcolor value=#000000>
<embed src="http://www.@@@@@@@@@@.swf"
quality=high
bgcolor=#000000
width="500"
height="100"
name="logo"
align=""
type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</embed></object>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.@@@@@@@@@.com" target=_blank><IMG src="http://www.@@@@@@@@@.gif" border="0" alt="http://www.@@@@@@@@@@.com"></a>
</center>


opou @@@@@@@ eine ta links ta opoia den ebala
an mou to epitrepete fisika. :oops:

Άβαταρ μέλους
suckis
Δημοσιεύσεις: 263
Εγγραφή: 11 Αύγ 2002 18:04
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

html code

Δημοσίευση από suckis » 22 Ιαν 2005 03:31

Όταν λές "στην ίδια οριζόντια ευθεία", τι εννοείς; Τι μέγεθος είναι το .swf και τι μέγεθος το .gif; Θέλεις η πάνω τους πλευρά να είναι στην ίδια ευθεία ή η κάτω; Υπάρχει κάποια ασάφεια υποθέτω.

Άβαταρ μέλους
j-man
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 27 Ιαν 2004 19:32
Τοποθεσία: Saloniki

html code

Δημοσίευση από j-man » 22 Ιαν 2005 12:17

To platos ypotheto den pezei rolo alla mono to ypsos.
Ne thelo ta eine sta isia apo pano..

oi diastaseis tou flash eine 500x100 kai tou gif 200x100.

sou dino ena paradeigma me ta emoticos pos eine tora
kai pos thelo na eine.

Twra eine etsi :arrow:
----------------------- :arrow:

Thelo etsi :arrow: :arrow:



THANKS AGAIN

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

html code

Δημοσίευση από greekbytes » 22 Ιαν 2005 12:38

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table width="700" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td width="500"><object classid="clsid&#58;d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/
cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
width="500"
height="100"
id="logo"
align="">
<param name=movie value="http&#58;//www.@@@@@@@@@.swf">
<param name=quality value=high>
<param name=bgcolor value=#000000>
<embed src="http&#58;//www.@@@@@@@@@@.swf"
quality=high
bgcolor=#000000
width="500"
height="100"
name="logo"
align=""
type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</embed></object></td>
    <td><a href="http&#58;//" target="_blank"><img src="fiel.jpg" width="200" height="100" border="0"></a></td>
  </tr>
</table>
Βάλτο όπου θες να εμφανίζονται και άλλαξε τα .swf και το .jpg

Άβαταρ μέλους
j-man
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 27 Ιαν 2004 19:32
Τοποθεσία: Saloniki

html code

Δημοσίευση από j-man » 22 Ιαν 2005 13:07

Blepw doulevi me ena test pou ekana stin front page.
Alla parelipsa na sas anaferw kai isos me trabiksete ligo to ayti,
oti ton kodiko ton thelo gia to invision power bord.
Gia forum diladi.Oxi gia to main portal alla mono gia to forum.

Kai lew gia to forum giati isos na min mporo na balo tous orous <table ktl..
Mporo?
kai signomi an ginome kourastikos. :roll:

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

html code

Δημοσίευση από greekbytes » 22 Ιαν 2005 14:38

μια χαρά θα μπορείς, ψάξε και βρες το συγκεκριμένο αρχείο για το header του template που χρησιμοποιείς και βάλτο εκεί.

Άβαταρ μέλους
j-man
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 27 Ιαν 2004 19:32
Τοποθεσία: Saloniki

html code

Δημοσίευση από j-man » 23 Ιαν 2005 04:25

greekbytes έγραψε:μια χαρά θα μπορείς,
Eyxaristo greekbytes.Ola kala :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες