Page source script

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
j-man
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 27 Ιαν 2004 19:32
Τοποθεσία: Saloniki

Page source script

Δημοσίευση από j-man » 22 Ιαν 2005 00:11

Hello :o

Mipos gnorizete kapio Script na kripso to page source? :roll:

sigoura tha eine megalo kai an to exei kapios
as mou to steilei me pm!
Thank you :hammer:

Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

Page source script

Δημοσίευση από versus-7 » 22 Ιαν 2005 01:01

poios o logos na to krypseis ?
Ante pes pos to kryveis me ena java script ..... Autos pou thelei na to dei, den exei para na apenergopiisi to java script ston browser kai ....tza! natos o kodikas

Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

Page source script

Δημοσίευση από versus-7 » 22 Ιαν 2005 01:06

sigoura yparxoun ki alloi tropoi alla enas pou thelei oposdipote na ton dei, tha ton dei

Άβαταρ μέλους
j-man
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 27 Ιαν 2004 19:32
Τοποθεσία: Saloniki

Page source script

Δημοσίευση από j-man » 22 Ιαν 2005 02:15

versus-7 έγραψε:poios o logos na to krypseis ?
Autos pou thelei na to dei, den exei para na apenergopiisi to java script ston browser kai ....tza! natos o kodikas
ayto den to iksera :roll:
thanks :idea:

Άβαταρ μέλους
suckis
Δημοσιεύσεις: 263
Εγγραφή: 11 Αύγ 2002 18:04
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Page source script

Δημοσίευση από suckis » 22 Ιαν 2005 03:27

Με VB Script;

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

Page source script

Δημοσίευση από tsiger » 22 Ιαν 2005 10:11

eilikrina tha ithela na dw ti soi kwdikas einai autos pou thelei kripsimo.. prepei na einai kati poly simantiko e j-man? :D

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Page source script

Δημοσίευση από Cha0s » 22 Ιαν 2005 10:18

Κάτσε ρε Μάκη!

Τόσος κόπος και να μπορεί ο καθένας να βλέπει τον κώδικα;
Δεν λέει...:P:P:P

Πρακτικά για να τελειώνει το θέμα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να κλειδωθεί το source.

Μπορεί να κάνεις 1002 πατέντες να δυσκολέψεις αυτόν που θέλει να δει τον κώδικα αλλά θα το δει no matter what.

Φυσικά μιλάω για το HTML κομμάτι που φτάνει στον User.
Μπορεί η σελίδα να είναι php όπου εκεί είναι αδύνατο όντως να δεις το source της PHP αλλά το html που δίνει ως αποτέλεσμα στον χρήστη φυσικά και μπορεί να το δει One way or another...

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Page source script

Δημοσίευση από Cha0s » 22 Ιαν 2005 10:21

suckis έγραψε:Με VB Script;
Μπορεί και με C# ή με Delphi... δεν ξέρω στα σίγουρα :oops:

:kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe: :hammer: :hammer:
Τι σχέση έχει η VB με την Javascript (αφού για Javascript μιλάμε εδώ) και γενικότερα με HTML σελίδες; :hammer:

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Page source script

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 22 Ιαν 2005 11:03

n javascript mporei va epireasei to object tou IE pou eivai ipef8ivo va ksekivaei tnv diadikasia tou viewsource .
Fisika iparxei kai n texviki tou obfuscating.

Eva paradigma gia to pos leitourgei aftn n texviki mporeis va deis sto site afto

Me mia proxiri erebva sto google pavos brika arketa links
kai fisika mporeis va psakseis kai pio eksidikebmeva kai gia obfuscating.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
j-man
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 27 Ιαν 2004 19:32
Τοποθεσία: Saloniki

Page source script

Δημοσίευση από j-man » 23 Ιαν 2005 03:50

Sas eyxaristo pedia olous sas gia tis simboules sas
alla asxoloume me html molis 6 mines.
Den exw parei mathimata apo pouthena kai ola ta kano monos mou.
Grafika flash html ktl.Eime 40 kai kati :lol: kai oposdipote den exw
tin spirtada tin dikia sas.
Twra poso polli ematha katalabenete.Oi oroi pou mou lete
gia kripsimo tis selidas mou eine telios agnostoi.
Pou tha pai tha tous matho kai aytous.
Tha ithela na sas faneroso to site mou alla den to kanw
min nomizete oti kanw diafimisi giati yparxoun sto site
kai meloi pou plirwnoun.
Min paei o nous sas sto poniro. :hammer:

Isos na exete perasei kai apo to site mou den ksero.
Tha steilo sto chaos san web mod pm na dei tin selida mou kai na tin dosei sta alla pedia pou me boithisan..

THERMI PARAKLHSI OXI PARAPERA AN KAI THELW MELH....
:oops:

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Page source script

Δημοσίευση από fiskilis » 23 Ιαν 2005 15:28

http://developers.evrsoft.com/encrypter.shtml

Scramble the source of any chunk of code, or the entire webpage, using this creative script. The encrypted code will still be interpreted properly by the browser, just difficult for us humans to read. It is recommended that you use this script to encrypt only the part(s) of your webpage that require encryption (ie: a script), rather than the entire page. This helps minimize the chance of any problems.


παραδειγμα

αυτο >>>>>..

script>
</head><body bgcolor=#ffffff text=#000000 link=#0000cc vlink=#551a8b alink=#ff0000 onLoad=sf()><center><table cellpadding=0 cellspacing=0 border=0><tr><td align=right

το κανει ετσι >>>>>..

<script>
<!--
document.write(unescape("script%3E%0D%0A%3C/head%3E%3Cbody%20bgcolor%3D%23ffffff%20text%3D%23000000%20link%3D%230000cc%20vlink%3D%23551a8b%20alink%3D%23ff0000%20onLoad%3Dsf%28%29%3E%3Ccenter%3E%3Ctable%20cellpadding%3D0%20cellspacing%3D0%20border%3D0%3E%3Ctr%3E%3Ctd%20align%3Dright%20"));
//-->
</script>

αλλα διπλασιαζει το βαρος της σελιδας

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Page source script

Δημοσίευση από Cha0s » 24 Ιαν 2005 20:04

Ναι... και παίζει στους μισούς browsers....

Και γίνεται και decode :P

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Page source script

Δημοσίευση από skeftomilos » 14 Φεβ 2005 08:13

Αν υπήρχε τρόπος θα τον χρησιμοποιούσαν πρώτες απ' όλους οι μεγάλες εταιρίες στα sites τους.
Όσο για το obfuscation από όσο έχω διαπιστώσει είναι πολύ συνηθισμένο, ειδικά για των κώδικα των
dropdown menus. Συνήθως οι σοβαρές εταιρίες προσπαθούν να κάνουν όσο πιο σύντομο μπορούν
τον κώδικά τους πετσοκόβοντας τα ονόματα των μεταβλητών και των συναρτήσεων, αφαιρώντας
όλα τα κενά και κάνοντας και άλλα κόλπα. Η JavaScript είναι πολύ επιδεκτική τέτοιων τεχνασμάτων!
Το αποτέλεσμα συνήθως - εκτός από ταχύτερος χρόνος download της σελίδας - είναι κώδικας που δε
διαβάζεται, ή είναι τόσο πρακτικά δύσκολο να διαβαστεί που καλύτερα να τον ξαναγράψεις μόνος σου!

fiskili νομίζω ότι εσύ ευθύνεσαι για το ξεχύλωμα της σελίδας! :doh: :think:
Έπρεπε να βάλεις μερικά κενά μέσα στο μακρινάρι! :D
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
trikalinos
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 25 Μαρ 2005 01:29
Τοποθεσία: germania

Page source script

Δημοσίευση από trikalinos » 10 Απρ 2005 02:24

[code] gia ta script prepei na exeis ypomonh :oops: [/code]

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες