link se flash

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
StoRmRideR
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 07 Φεβ 2004 02:29
Επικοινωνία:

link se flash

Δημοσίευση από StoRmRideR » 23 Ιαν 2005 23:16

pws vazw link se flash?
apli vasiki erwtisi :P

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

link se flash

Δημοσίευση από Expl0it » 24 Ιαν 2005 00:18

Εννοείς σε button που είναι μέσα στο flash ?

Α ναι ! Τότε φτιάχνεις το button που θέλεις και πας και βάζεις στα action του τον κώδικα :

Κώδικας: Επιλογή όλων

on(release){
getURL("yourlink.htm");
}
Αν θέλεις να βάλει και target για το που θα ανοίγει το link συμπληρώνεις μετά το link ( ,"target") δηλαδή έτσι :

Κώδικας: Επιλογή όλων

on(release){
getURL("yourlink.htm","_blank");
}
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

StoRmRideR
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 07 Φεβ 2004 02:29
Επικοινωνία:

link se flash

Δημοσίευση από StoRmRideR » 26 Ιαν 2005 23:00

oloklikliro to fash/banner na eiani se link..

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

link se flash

Δημοσίευση από Expl0it » 27 Ιαν 2005 10:28

Τότε το μόνο που έχει να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα button όσο είναι το banner σε διαστάσεις, να του δώσεις alpha 0 στα Properties για να μην φένεται και να το βάλεις στο πρώτο layer πάνω πάνω. Μετά ακολουθείς την διαδικασία που ανέφερα παραπάνω :

Κώδικας: Επιλογή όλων

on(release){ 
getURL("yourlink.htm"); 
}
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Dazed_and_confused
Δημοσιεύσεις: 743
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2003 19:38
Τοποθεσία: Χίος, Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

link se flash

Δημοσίευση από Dazed_and_confused » 11 Ιούλ 2005 12:33

Filter έγραψε:Τότε το μόνο που έχει να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα button όσο είναι το banner σε διαστάσεις, να του δώσεις alpha 0 στα Properties για να μην φένεται και να το βάλεις στο πρώτο layer πάνω πάνω. Μετά ακολουθείς την διαδικασία που ανέφερα παραπάνω :

Κώδικας: Επιλογή όλων

on(release){ 
getURL("yourlink.htm"); 
}
Hello, το έκανα αυτό, και μου βγάζει το χεράκι αλλά δεν κάνει τπτ στο κλικ, καμιά ιδέα τι φταίει?

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

link se flash

Δημοσίευση από Knorcedger » 12 Ιούλ 2005 13:43

Για δες αυτο το παραδειγμα και πες μου αν έχεις κανενα πρόβλημα
Συνημμένα
link.zip
(5.68 KiB) Μεταφορτώθηκε 261 φορές
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης