den doulevi me firefox

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

den doulevi me firefox

Δημοσίευση από veriotis » 24 Ιαν 2005 16:45

ston IE ola kala alla me firefox tipota
tha ithela na mou pite an mporoume na kanoume kati oste na doulevi kai me tous 2 brownser

ipopsin oti o kodikas mpeni san ipografi se forum

Κώδικας: Επιλογή όλων

<select name="Q"  ONCHANGE="document.location.replace&#40;'' + Q.value&#41;">
<option value="Default" selected>Info</option>
<option value="viewforum.php?f=20">Ανακοινώσεις</option>
<option value="viewforum.php?f=21">Υποστήριξη</option>
</select>

Άβαταρ μέλους
Tanaka
Δημοσιεύσεις: 174
Εγγραφή: 27 Απρ 2004 21:40
Τοποθεσία: Κορωπί

den doulevi me firefox

Δημοσίευση από Tanaka » 08 Φεβ 2005 12:09

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι με την javascript. Δοκίμασε αντί για

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.location.replace&#40;'' + Q.value&#41;
να βάλεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.location.replace&#40;'' + document.Q.value&#41;

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

den doulevi me firefox

Δημοσίευση από tsiger » 08 Φεβ 2005 14:29

sto HEAD Section tis selidas sou gia vale auth thn function:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="JavaScript">
			function pulldown_menu&#40;&#41;
				&#123;
				var url = document.pulldown.Q.options&#91;document.pulldown.Q.selectedIndex&#93;.value
				window.location.href = url 
				&#125;
</script>
kai antikatestise to select olo me to parakatw:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form name="pulldown">
<select name="Q" SIZE="1" onChange="pulldown_menu&#40;&#41;">
<option value="viewforum.php?f=20">Ανακοινώσεις</option> 
<option value="viewforum.php?f=21">Υποστήριξη</option> 
</select>
</form>

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

den doulevi me firefox

Δημοσίευση από softius » 08 Φεβ 2005 20:30

Πρέπει να βρίσκεται μέσα σε <form> και </form> για να δουλέψει.

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

den doulevi me firefox

Δημοσίευση από veriotis » 10 Φεβ 2005 12:39

euxaristo olous gia to endiaferon
ontos itan toso aplo eprepe na ine se <form></form>
nase kala @softius euxaristo

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες