javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PGOUDAMANIS
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 10 Μαρ 2004 20:25
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από PGOUDAMANIS » 29 Ιαν 2005 19:49

Καλησπέρα,
Mήπως ξέρει κανείς το JAVASCRIPT που λέει σε πόση ώρα "ΦΟΡΤΩΣΕ" η σελίδα ????

Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από versus-7 » 30 Ιαν 2005 05:06

epsakses sto www.hotscripts.com :question:

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από cordis » 30 Ιαν 2005 12:32

από εδώ http://www.hotscripts.com/Detailed/36548.html >> http://seo-cms.com/scripts/load_time.html

Κώδικας: Επιλογή όλων

  <!--Copy & Paste Code Into Your Web Site Starting Here -->
  <!--Part 1 Paste Into Your Header Section of your site-->
  <!--CopyRight 2004 DMBC http&#58;//seo-cms.com -->
  <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
// create a new Date object then get the current time
var start = new Date&#40;&#41;;
var startsec = start.getTime&#40;&#41;;

// run a loop counting up to 250,000
var num = 0;
for&#40; var i = 0; i < 250000; i++ &#41;
&#123;
  num++;
&#125;

var stop  = new Date&#40;&#41;;
var stopsec = stop.getTime&#40;&#41;;

var loadtime = &#40; stopsec - startsec &#41; / 1000;

</script> 
 <!-- Part 2 Display Load Time -->
 <!--Put In Body Where You Would Like To Display-->
   
<p><center>
<SCRIPT>
 document.write&#40;"Page Loaded In&#58; " +loadtime+ " seconds"&#41;;
</SCRIPT>
<br>
<font face="arial, helvetica" size"-2">
by <a href="http&#58;//seo-cms.com">SEO SCRIPTS & TOOLS</a></font>
</center><p> 
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
PGOUDAMANIS
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 10 Μαρ 2004 20:25
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από PGOUDAMANIS » 31 Ιαν 2005 21:20

Ευχαριστω cordis αλλά συνέχεια μου βγάζει 0.27 δευτερόλεπτα !!!!! όπως καταλαβαίνεις είναι μάλλον λίγο απίθανο να συμβαίνει αυτό.Μήπως κατα την γνώμη σου πρέπει να αλλάξω κάποια εντολή ?
Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
PGOUDAMANIS
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 10 Μαρ 2004 20:25
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από PGOUDAMANIS » 31 Ιαν 2005 21:32

Επίσης ξέχασα να σου πώ πως ένα πολύ ωραίο παράδειγμα είναι το site του κ. Θωμά Καλυβά
http://grjava.com/gr/javascripts/
το έχει στο τέλος της σελίδας.

Ryu
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: 24 Σεπ 2004 16:32

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από Ryu » 01 Φεβ 2005 14:12

PGOUDAMANIS έγραψε:Ευχαριστω cordis αλλά συνέχεια μου βγάζει 0.27 δευτερόλεπτα !!!!! όπως καταλαβαίνεις είναι μάλλον λίγο απίθανο να συμβαίνει αυτό.Μήπως κατα την γνώμη σου πρέπει να αλλάξω κάποια εντολή ?
Ευχαριστώ.
Κάνε delete τα cookies για καλό και για κακό!

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από softius » 01 Φεβ 2005 16:16

Cordis είσαι σίγουρος πως κάνει αυτό που θέλει ο PGOUDAMANIS; Επειδή στην πραγματικότητα το script απλά μετράει πόσο χρόνο θα κάνει το εξής for:

Κώδικας: Επιλογή όλων

for&#40; var i = 0; i < 250000; i++ &#41;
&#123;
  num++;
&#125; 
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ...

Άβαταρ μέλους
PGOUDAMANIS
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 10 Μαρ 2004 20:25
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από PGOUDAMANIS » 02 Φεβ 2005 16:35

softius έγραψε:Cordis είσαι σίγουρος πως κάνει αυτό που θέλει ο PGOUDAMANIS; Επειδή στην πραγματικότητα το script απλά μετράει πόσο χρόνο θα κάνει το εξής for:

Κώδικας: Επιλογή όλων

for&#40; var i = 0; i < 250000; i++ &#41;
&#123;
  num++;
&#125; 
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ...
σωστά το είπες , αυτό που θέλω βρίσκετε στο site που προανεφερα στο τέλος της σελίδας. :lol:

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από Basilakis » 06 Φεβ 2005 18:24

Στο head της σελίδας

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="Javascript"><!--
var from_time = new Date&#40;&#41;; from_time = from_time.getTime&#40;&#41;; function  show_loading_time&#40;&#41; &#123; var to_time = new Date&#40;&#41;; to_time = to_time.getTime&#40;&#41;; var secs = &#40;to_time - from_time&#41; /1000; document.f.t.value = secs + " δευτερόλεπτα"; &#125;
// --></script>
Στο σημείο που θέλεις να εμφανίζετε

Κώδικας: Επιλογή όλων

 <FONT style="font-size &#58; 9px;color &#58; blue;font-family &#58; Verdana;">Για να ολοκληρωθεί αυτή η σελίδα χρειάστηκαν <INPUT size="26" name="t" value="Περιμένετε.." style="border-width &#58; 0px 0px 0px 0px;font-size &#58; 9px;color &#58; blue;" type="text"></FONT></form>
Μέσα απο την σελίδα του grjava.com

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από softius » 06 Φεβ 2005 23:20

Αυτό μόνο δεν είναι αρκετό. Πρέπει να καλέσει και την συνάρτηση στο body

Κώδικας: Επιλογή όλων

<body onload="show_loading_time&#40;&#41;">

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από Basilakis » 07 Φεβ 2005 09:29

Σωστά... Παράλυψή μου!

Άβαταρ μέλους
milianos
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2004 01:39
Τοποθεσία: schwabenland
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από milianos » 07 Φεβ 2005 13:51

Δυο ακόμα παραδείγματα για την ταχύτητα φόρτωσης μιας σελίδας.

Αυτο βγάζει ενα μικρό παράθυρο popup που γράφει τον χρόνο.
<html>

<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
<title>Μέτρηση χρόνου φόρτωσης μιας σελίδας</title>
<script>
<!--
x = new Date()
function cal() {
y = new Date()
diff = y.getTime() - x.getTime()
alert("Για να φορτωθεί αυτη η σελίδα χρειάσθηκαν " + diff/1000 + " δευτερόλεπτα")
}
//-->
</script>
</head>

<body onload="cal()">

</body>

</html>
και αυτο μετράει την ταχύτητα στον server με την βοήθεια εντολών php
<?
// Μέτρηση χρόνου φόρτωσης μιας σελίδας με την βοήθεια PHP
// Στην αρχή της σελίδας τοποθετείτε αυτον τον κώδικα

$stime=mtime();

function mtime() {

list($usec, $sec) = explode(" ",microtime());
return ((float)$usec + (float)$sec);

}

function ntime($stime, $etime) {

$ntime = $etime-$stime;
return $ntime;

}
?>

<html>

<head>
<title>Μέτρηση χρόνου φόρτωσης μιας σελίδας</title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
</head>

<body>

<table border="0" width="100%" id="table1" height="429" bgcolor="#EEF4CA">
<tr>
<td>
<p align="center"><font color="#33CC33"><b>Εδω φυσικά μπαίνει το υλικό της
σελίδας<br>
<span lang="de">HTML </span>κώδικας κλπ</b></font></p>
</td>
</tr>
</table>

</body>
<p align="center"><br>
<br>
<font size="2" color="#999999">Αυτη η σελίδα φορτώθηκε σε&nbsp; <? print sprintf("%.05f",ntime($stime,mtime())); ?>
δευτερόλεπτα |</font><font color="#999999"></center></font></font></p>
<p></p>

</html>
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος milianos την 13 Φεβ 2005 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
PGOUDAMANIS
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 10 Μαρ 2004 20:25
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από PGOUDAMANIS » 10 Φεβ 2005 23:50

παιδιά δυστηχώς δεν δουλεύει το script και ας πρόσθεσα το <body onload="show_loading_time()"> ενώ το καινούργιο που έγραψε ο milianos δουλεύει μια χαρά άλλα δεν μου αρέσει σε αυτή την μορφή.....καμμιά αλλη ιδέα ??

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από softius » 11 Φεβ 2005 00:09

Basilakisweb έγραψε:
Στο σημείο που θέλεις να εμφανίζετε

Κώδικας: Επιλογή όλων

<FONT style="font-size &#58; 9px;color &#58; blue;font-family &#58; Verdana;">Για να ολοκληρωθεί αυτή η σελίδα χρειάστηκαν <INPUT size="26" name="t" value="Περιμένετε.." style="border-width &#58; 0px 0px 0px 0px;font-size &#58; 9px;color &#58; blue;" type="text"></FONT></form>
βάλε

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form name="f" onSubmit="0">
στην αρχή (πρίν από το <FONT...)

Άβαταρ μέλους
PGOUDAMANIS
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 10 Μαρ 2004 20:25
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επικοινωνία:

javascript "ΦΟΡΤΩΣΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοσίευση από PGOUDAMANIS » 12 Φεβ 2005 02:21

softius έγραψε:
Basilakisweb έγραψε:
Στο σημείο που θέλεις να εμφανίζετε

Κώδικας: Επιλογή όλων

<FONT style="font-size &#58; 9px;color &#58; blue;font-family &#58; Verdana;">Για να ολοκληρωθεί αυτή η σελίδα χρειάστηκαν <INPUT size="26" name="t" value="Περιμένετε.." style="border-width &#58; 0px 0px 0px 0px;font-size &#58; 9px;color &#58; blue;" type="text"></FONT></form>
βάλε

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form name="f" onSubmit="0">
στην αρχή (πρίν από το <FONT...)

:kaloe: Τώρα δούλεψε :D ευχαριστώ παιδιά :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης