USB Mass Storage Device

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

USB Mass Storage Device

Δημοσίευση από cordis » 30 Ιαν 2005 15:31

Αγόρασα προχθές ένα WD 250GB και ένα external USB 2.0 μάρκας IceCube από μικροLAND.

Το πρόβλημα είναι ότι τα W2K SP4, αλλά και τα XP Home SP2 τον βλέπουν μόνο την πρώτη φορά που θα τον βάλω... δηλ. κάθε φορά πρέπει να κάνω remove τον driver USB Mass Storage Device και να επανεκκινήσω την συσκευή για να το ξαναβρεί και να προσθέσει τον driver...

Λόγο του ότι είναι η πρώτη μου συσκευή με εξωτερικό USB Storage δεν ξέρω αν είναι κάποιο γενικό πρόβλημα με αυτού του τύπου τις συσκευές ή αν αυτή που αγόρασα είναι πατάτα...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

USB Mass Storage Device

Δημοσίευση από Cha0s » 30 Ιαν 2005 16:01

Στο γραφείο που έχω έναν Maxtor 200GB εξωτερικό με USB2 και Firewire δεν έχει κανένα πρόβλημα τέτοιο..

Ακόμα και να μην κάνω Safely Remove Hardware και να βγάλω το USB μου λέει ότι έγινε unsafe removal of device και όλα οκ.
Δεν θέλει καν επανεκκίνηση ούτε ο σκληρός ούτε το μηχάνημα...

Μήπως είναι παιγμένα τα windows σου και δεν τον βλέπουν σωστά;

Πάντως σε Win2k με IDE Controller Promise Ultra 66 δυστυχώς δεν παίζει ένας 200άρης που πήρα.
Τον βλέπουν 137GB.

Ο Controller αναγνωρίζει λάθος τον σκληρό και δεν έχει βγει κανένα Update...
Το ίδιο συμβαίνει και στον Compaq Server μου αλλά το linux τον βλέπει κανονικά τον σκληρό άσχετα τι βλέπει το BIOS.

Τώρα τι να φταίει άραγε;
Τα Windows ή το BIOS ;

Ψηφίζω το πρώτο :P:P:P

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

USB Mass Storage Device

Δημοσίευση από LightForce » 30 Ιαν 2005 17:25

Χμ.. , John δεν ξέρω πως να βοηθήσω.
Εχω και εγώ έναν 80 maxtor εξωτερικό δουλεύει κανόνι παντού.

:roll:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης