Provlima me time offset se module

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

Provlima me time offset se module

Δημοσίευση από versus-7 » 03 Φεβ 2005 01:29

exo sto mambo ena module pou deixnei tis episkepseis melon mono pou tin deixnei -7 ores sto globals configuration tou mambo exo men -7 alla afto einai to time offset tou server mou....

to -7 doulevei mia xara sto global mambo alla ta xalaei sto modul...
aftos einai o kodikas mporo na pirakso kati?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php

defined&#40; '_VALID_MOS' &#41; or die&#40; 'Direct Access to this location is not allowed.' &#41;;

$content ="";

$database->setQuery&#40;"SELECT m.username,m.lastvisitdate,m.gid FROM mos_users m ORDER BY m.lastvisitDate desc LIMIT 10"&#41;;

$meslist = $database->loadObjectList&#40;&#41;;

foreach &#40;$meslist as $mes&#41;
&#123;

//  $gid=$mes->gid;
//  if&#40;$gid!='25'&#41; //Don&acute;t show the Administrator
//  &#123;
   $user=$mes->username;
   $vis=$mes->lastvisitdate;
   $visit=strtotime&#40;$vis&#41;;
   $datum = date&#40;"d.m",$visit&#41;;
   $uhrzeit = date&#40;"H&#58;i",$visit&#41;;
   $content.='<b>'.$user.'</b>  - '.$datum.'-'.$uhrzeit.'<br>';
//  &#125;
 &#125;

?>

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Provlima me time offset se module

Δημοσίευση από Cha0s » 03 Φεβ 2005 09:54

{Το μεταφέρω στην σωστή κατηγορία}

Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

Provlima me time offset se module

Δημοσίευση από versus-7 » 04 Φεβ 2005 00:52

Cha0s έγραψε:{Το μεταφέρω στην σωστή κατηγορία}
re sy cha0s afou to metafereis kai to metafereis dose mas kai mia lysoula :lol:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Provlima me time offset se module

Δημοσίευση από Cha0s » 04 Φεβ 2005 07:34

Δεν ασχολούμαι με έτοιμα Projects.

Sorry. :kaloe:

Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

Provlima me time offset se module

Δημοσίευση από versus-7 » 04 Φεβ 2005 07:36

..kai ta dika sou otan ta teleioneis etoima den einai? :yea:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Provlima me time offset se module

Δημοσίευση από Cha0s » 04 Φεβ 2005 07:39

Yeap αλλά είναι δικά μου :D

Έτοιμα εννοώ freeware εφαρμογές (όπως λέει και το section :P)

Άβαταρ μέλους
versus-7
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 01 Μαρ 2004 03:23
Τοποθεσία: Bremen
Επικοινωνία:

Provlima me time offset se module

Δημοσίευση από versus-7 » 04 Φεβ 2005 07:41

:roll: katalava..... ma kala gia xazo m'exeis ? :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες