Ερώτημα σχετικά με PowerBuilder και Fonts

Γενικά θέματα για τις γλώσσες προγραμματισμού που δεν καλύπτονται από τις άλλες περιοχές της κατηγορίας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
xmerkos
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 23 Ιουν 2004 17:52

Ερώτημα σχετικά με PowerBuilder και Fonts

Δημοσίευση από xmerkos » 03 Φεβ 2005 12:38

Προσπαθώ να κάνω ένα listbox με τα Fonts, όπως ακριβώς υπάρχει και στον PowerBuilder, αλλά παρόλλο το ψάξιμο που έχω κάνει δεν βρήκα κάτι σχετικό
θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει...

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Ερώτημα σχετικά με PowerBuilder και Fonts

Δημοσίευση από cordis » 03 Φεβ 2005 12:49

η βασική ιδέα είναι ότι διαβάζεις την λίστα των fonts από το registry

Κώδικας: Επιλογή όλων

STRING ls_valuearray[],ls_key
INTEGER li
ls_key = "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\microsoft\windows\currentversion\fonts"
li = RegistryValues(ls_key,ls_valuearray)
For li = 1 to UpperBound(ls_valuearray)
    lb_fontname.AddItem(ls_valuearray[li])
Next
δες παραδείγματα εδώ:
http://www.justpbinfo.com/techdocs/fontdialog.asp
http://gethelp.devx.com/techtips/pb_pro ... n0200a.asp
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

xmerkos
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 23 Ιουν 2004 17:52

Ερώτημα σχετικά με PowerBuilder και Fonts

Δημοσίευση από xmerkos » 03 Φεβ 2005 13:00

To Θέμα είναι πως μπορώ να ξεχωρίσω το Αrial με το Arial Greek, ώστε να μπορώ να σετάρω το fontCharset που κάνει την διαφορά στα δύο ....

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Ερώτημα σχετικά με PowerBuilder και Fonts

Δημοσίευση από cordis » 03 Φεβ 2005 14:58

Δυστυχώς δεν ξέρω πως να το κάνεις αυτό...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Ερώτημα σχετικά με PowerBuilder και Fonts

Δημοσίευση από Cha0s » 03 Φεβ 2005 15:02

ΟΠΑ!!!

Γιάννη κόπηκες!

:kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe:

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Ερώτημα σχετικά με PowerBuilder και Fonts

Δημοσίευση από cordis » 03 Φεβ 2005 22:37

να το πω καλύτερα για να μη κοπώ;

Δεν έχω χρόνο να ψάξω να δω πως γίνετε γιατί πήζω!

(τι λες; το μάζεψα λιγάκι; ) :P :P :P
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Ερώτημα σχετικά με PowerBuilder και Fonts

Δημοσίευση από Cha0s » 04 Φεβ 2005 07:33

Άντε... πήρες την βάση τουλάχιστον :D:D:D

Απάντηση

Επιστροφή στο “γλώσσες προγραμματισμού - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης