Επισκεφτείτε το και πείτε μου τη γνώμη σας.
Χρειαζόμαστε μέλη για το forum για να αρχίσει να "κινείται"...
Όσοι πιστοί προσέλθετε...

www.peisistratos.tk
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
χαχαχα, ουδεμία σχεση με warez.Οι χρωματισμοί και γενικά το στήσιμο παραπέμπει σε warez site.
Είναι θέμα γούστου η γραμματοσειρά που διάλεξες, αλλα για μένα δεν αξίζει μια μέρα ψάξιμο.posted by squall
17/6/04
Όλη τη μέρα έψαχνα για fonts για το logo του Πεισίστρατου και τελικά κατεβασα 115.
Που είναι τα 5-6 logo? και γιατί δεν ρωτάς το κοινό σου... πιο θα ήθελαν18/6/04
Επεξεργάστηκα όλα τα fonts που έχω στο Photoshop και επέλεξα τα καλύτερα. Ακόμα έκανα 5-6 logo για τον Πεισίστρατο.
Έχεις δίκιο. Σκόπιμα το έκανα αυτό.Η ομοιότητα με την warez σελίδα έρχεται μάλλον από τα σκούρα χρώματα, όπως και το logo είναι αρκετά μεγάλο και απειλητικό,
έτσι ώστε αυτομάτως αντιπροσωπεύεις μονο ένα είδος κοινού και χάνεις τα υπόλοιπα.
Πάλι σωστός, αλλά ήταν το καλύτερο theme που βρήκα από άποψη design και δίνω πολλή μεγάλη σημασία στο design.αλλα το background του forum το βρίσκω παρα πολύ out!
Για να το ρωτήσω, θα έκανα poll στο forum...το οποίο δεν έχει κόσμο...Που είναι τα 5-6 logo? και γιατί δεν ρωτάς το κοινό σου... πιο θα ήθελαν I have a question... (η πολυψήφια νικα ).
Συμφωνώ.Ας είναι δικό μου κι ας είναι και μόνο text.
Κοιταζοντας το φορουμ σου οντως σε αυτη τη κατηγορια πεφτεις.θέμα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την τεχνολογία
Πιστευω πως το φορυμ σου δεν εχει καμια σχεση με το αντικειμενο. Αν πραγματικα θες να στραφεις σε τετοια θεματα ,ριξε μια ματια εδω www.securibox.net να παρεις μια ιδεα.Underground look ίσως γιατί είναι hacking-security related.
Έχεις δίκιο. Σκόπιμα το έκανα αυτό.
Το site είναι ελιτίστικο, για λίγους και καλούς.
Δεν ήθελα να έρχεται μέσα ο κάθε ασχετος...
Απευθύνεται σε ένα είδος κοινού.
Λιγοι και καλοι δεν ειναι community κατα την γνωμη μου.Προς το παρόν ασχολούμαι μόνο με το forum...άλλωστε ειναι community-based site.
Δεν νομιζω οτι η αξιοπιστια κρινεται στο logo.1.Το logo σου ενω δεν ειναι καθολου ασχημο, δεν μου δινει την εικονα αξιοπιστου σαιτ/community.
Ξεκινησε για να εχει σχεση και στην πορεια ειπα να το επεκτεινω και αλλο μηπως τραβηξω κοσμο.Πιστευω πως το φορυμ σου δεν εχει καμια σχεση με το αντικειμενο. Αν πραγματικα θες να στραφεις σε τετοια θεματα ,ριξε μια ματια εδω www.securibox.net να παρεις μια ιδεα.
Στα ξενα forums σχεδον ολοι ειναι καλοι...και μαζευουν και κοσμο.Λιγοι και καλοι δεν ειναι community κατα την γνωμη μου.
Αυτο ειπα και πριν, οτι δεν εχει σχεση.Th sxesh exei o planiths pou exeis valei me to thema tou forum?
Αυτο τωρα που κολλαει?ego pantws den vlepo tpt "not displayed"...
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης