Problhma me Flash

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
crabgr
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 16 Ιούλ 2002 14:40
Τοποθεσία: Αθήνα

Problhma me Flash

Δημοσίευση από crabgr » 31 Ιούλ 2002 14:41

mporei na mou pei kapoios/oia pws se ena button mporw na kanw gotoAndplay sto 1o frame apo to idio scene? to button omws tha brisketai mesa se movie clip...

Άβαταρ μέλους
hohios
Δημοσιεύσεις: 171
Εγγραφή: 10 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: Heraklion Crete,Greece
Επικοινωνία:

Problhma me Flash

Δημοσίευση από hohios » 31 Ιούλ 2002 18:55

Στο button instance γράψε:
on(release) {
_root.gotoAndPlay(1);
}

To _root αναφέρεται πάντα στο main timeline του εκάστοτε scene.

Άβαταρ μέλους
crabgr
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 16 Ιούλ 2002 14:40
Τοποθεσία: Αθήνα

Problhma me Flash

Δημοσίευση από crabgr » 01 Αύγ 2002 01:25

Xilia thanks man!! Alla ti diafora eixe pou to ekana apo to menu actions>movie control>gotoandplay... ??
Tespa, afou egine... Thanks!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης