Σχετικά με τους συνδέσμους

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
mat_
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 09 Απρ 2004 02:01

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από mat_ » 09 Φεβ 2005 16:33

Καλησπέρα σας,

Πώς μπορώ να κάνω κάτι ώστε όταν κανει κάποιος κλικ σε ένα σύνδεσμο να ανοίγουν 2 ή 3 σελίδες που έχω επιλέξει εγώ.

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από tsiger » 09 Φεβ 2005 16:56

na anoigoun poy? se frame? se neo parathiro? ennoeiw na pataei kapoios se link kai na anoigoun 3 nea parathira?

mat_
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 09 Απρ 2004 02:01

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από mat_ » 09 Φεβ 2005 17:00

Όταν πατάει κάποιος στο σύνδεσμο να ανοίγουν 2 ή 3 νέα παράθυρα.

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από tsiger » 09 Φεβ 2005 17:05

tha itan poly xazo na thes na anoi3oune 3 selides tautoxrona se nea parathira tautoxrona alla an auto thes ginetai etsi:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head>
<Script language="JavaScript" type="text/javascript">

	function popthemup&#40;loc1,loc2,loc3&#41; 
	&#123;
		
		window.open&#40;loc1,'name1','height=200,width=150'&#41;;
		window.open&#40;loc2,'name2','height=200,width=150'&#41;;
		window.open&#40;loc3,'name3','height=200,width=150'&#41;;
	&#125;

</Script>
</head>

<body>
<a href="javascript&#58;popthemup&#40;'http&#58;//www.nba.com','http&#58;//www.cnn.com','http&#58;//www.bbc.co.uk'&#41;">3 links</a>
</body>
</html>

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από Cha0s » 09 Φεβ 2005 17:12

Άσε που το Service Pack 2 στα XP θα τις μπλοκάρει έτσι και αλλιώς...

mat_
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 09 Απρ 2004 02:01

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από mat_ » 09 Φεβ 2005 17:20

hehe
υπάρχει λόγος φίλε :P :kaloe:

Ευχαριστώ πάντος

Μήπως γίνεται και με php κώδικα :question:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από Cha0s » 09 Φεβ 2005 23:05

Όχι.

Είναι clientside το θέμα.

Άβαταρ μέλους
YTC
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 12 Μάιος 2003 19:33
Τοποθεσία: Brussels / Athens
Επικοινωνία:

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από YTC » 10 Φεβ 2005 00:14

mat_ έγραψε:hehe
υπάρχει λόγος φίλε :P :kaloe:

Ευχαριστώ πάντος

Μήπως γίνεται και με php κώδικα :question:
Από περιέργια :D Τι λόγος; :D

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από skeftomilos » 13 Φεβ 2005 06:17

Ο Popup-blocker μπλοκάρει μόνο τα popup παράθυρα κατά το φόρτωμα της σελίδας. Όχι αυτά που ανοίγουν από ενέργεια του χρήστη όπως το πάτημα ενός link. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στον Firefox. Πάντως τα πολλά παράθυρα δεν είναι καλή ιδέα (ούτε καν ένα!) δεδομένου ότι το windows-management των περισσότερων λειτουργικών συστημάτων είναι προβληματικό. Τα συνιστώ μόνο εάν η πρόθεσή σου είναι να κάνεις τους επισκέπτες να μισήσουν τη σελίδα σου!
:cop:
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από Cha0s » 14 Φεβ 2005 10:01

Με SP2 ακόμα και εδώ στο forum αν δεν κάνεις allow το domain τότε ο ΙΕ ότι βλέπει με target="_blank" το κόβει.

Άσχετα από το onload...

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από ThyClub » 14 Φεβ 2005 10:14

Δεν υπάρχει ακόμα τρόπος για να "κόψεις" τα popup. Εννοώ έξυπνος τρόπος. Στην περίπτωση του Firefox το έχουν κάνει λίγο "έξυπνο" αλλά και πάλι. Στην περίπτωση ΙΕ --> Πονάει κεφάλι...

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Σχετικά με τους συνδέσμους

Δημοσίευση από Cha0s » 14 Φεβ 2005 10:19

Βασικά για το target="_blank" είναι βλακεία του SP2 καθώς δεν θεωρείται popup το να ανοίξει κάτι σε νέο παράθυρο όταν κάνει click ο χρήστης...

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης