Αρχεία από κινητά - Μοιραστείτε και τα δικά σας
Συντονιστής: Super-Moderators
- xultimatex
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Ειληκρινά δεν το έχω ψάξει. Αν υπάρχουν όμως σπασμένα διαγράψτε τα!! No problem! 

Exo ftiaksei ki ego ena ring tone. Einai h fonh tou Papagianopoulou pou leei "Pou voskeis re, den akous pou se fonazo, kselarigkiastike!" Opoios to thelei mporei na mu stilei ena pm 'h ena e-mail kai na tu to stilo.
Εγώ πάλι έχω φτιάξει ένα site για ήχους κλήσης .ogg , για symbian Κινητά τηλέφωνα τα οποία δεν παίρνουν Mp3 για ήχο κλήσης.
Στο site έχει κάποιους έτοιμους ήχους ,εξηγεί πως να κάνετε τον δικό σας ήχο κλήσης και τέλος, δέχομαι και παραγγελίες
Η ιστοσελίδα βρίσκεται Εδώ
Στο site έχει κάποιους έτοιμους ήχους ,εξηγεί πως να κάνετε τον δικό σας ήχο κλήσης και τέλος, δέχομαι και παραγγελίες

Η ιστοσελίδα βρίσκεται Εδώ

Γίνονται πραγματάκια
- ArchangelX
- Honorary Member
- Επικοινωνία:
Αυτο το eat more chikin το έβαλα σε μία επαγγελματική σελίδα που είχα φτιάξει πριν καιρο...
Ειναι εργοστάσιο παραγωγής ειδών κοτόπουλου και με ένα javascript που εβαλα στην σελίδα, αν πάτησεις abc εμφανίζετε αυτη η φωτογραφία...
Πάλι καλα που ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου ειχε αρκετό χιούμορ και το αφήσαμε...

Ειναι εργοστάσιο παραγωγής ειδών κοτόπουλου και με ένα javascript που εβαλα στην σελίδα, αν πάτησεις abc εμφανίζετε αυτη η φωτογραφία...
Πάλι καλα που ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου ειχε αρκετό χιούμορ και το αφήσαμε...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες