CSS style switcher

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

CSS style switcher

Δημοσίευση από greekbytes » 14 Φεβ 2005 15:46

Όπως επιβάλει η τεχνολογία (και η μόδα :P) πολλοί χρησιμοποιούν ένα .css απ'όπου μπορούν να αλλάξουν τελείως την εμφάνιση της σελίδας τους. Έφτιαξα ένα php script για να μπορεί ο χρήστης να επιλέγει ανάμεσα σε 2 .css (2 themes ήθελα εγώ για τη σελίδα μου, κάποιος μπορεί να βάλει κι άλλα).
σε κάθε σελίδα πάνω πάνω μπαίνει αυτό: (με include ή κατευθείαν):

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$style = $_GET&#91;'style'&#93;;
if &#40;!isset&#40;$style&#41;&#41;&#123;
if&#40;isset&#40;$_COOKIE&#91;"tosite_css"&#93;&#41;&#41;&#123;
$css = $_COOKIE&#91;"tosite_css"&#93;;
&#125;
else &#123;
$css = "1";
setcookie &#40;"tosite_css", $css, time&#40;&#41; + 3600&#41;;
&#125;
&#125;
elseif &#40;&#40;$style == "1"&#41; || &#40;$style == "2"&#41;&#41; &#123;
$css = "$style";
setcookie &#40;"tosite_css", "", time&#40;&#41; - 3600&#41;;
setcookie &#40;"tosite_css", $css, time&#40;&#41; + 3600&#41;;

&#125;
else &#123;
&#125;
?>
στο head:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<link href="css/<? echo "$css"; ?>.css" rel="stylesheet" type="text/css">
καί για να διαλέξει κάποιος style βάζουμε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="<? echo $_SERVER&#91;'PHP_SELF'&#93;; ?>?style=1">πρώτο style</a> / <a href="<? echo $_SERVER&#91;'PHP_SELF'&#93;; ?>?style=2">δεύτερο style</a>
Σε ένα φάκελο css βάζουμε τα αρχεία 1.css και 2.css
Αλλάζοντας το <link href="css/<? echo "$css"; ?>.css"... σε <link href="tacssmou/tostylemou<? echo "$css"; ?>.css"
έχουμε φάκελο /tacssmou και αρχεία tostylemou1.css & tostylemoy2.css ..

Το cookie κρατάει για 1 ώρα, αλλάξτε το 3600 σε όσα δευτερόλεπτα θέλετε.

Aν θέλει κάποιος να προσθέσει κάτι ή αν κάτι είναι λάθος πείτε.

Άβαταρ μέλους
Expl0it
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2364
Εγγραφή: 25 Αύγ 2003 23:24
Τοποθεσία: home/sweet/home

CSS style switcher

Δημοσίευση από Expl0it » 14 Φεβ 2005 19:15

Πολύ καλό !! Έγεινε βοήθημα !
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Pixelatorios
Δημοσιεύσεις: 457
Εγγραφή: 05 Δεκ 2004 16:01
Τοποθεσία: Berlin - Thes/niki
Επικοινωνία:

CSS style switcher

Δημοσίευση από Pixelatorios » 14 Φεβ 2005 23:38

Να και μια σελιδούλα για αρχαριους και προχωρημένους.
http://jigsaw.w3.org/css-validator/vali ... medium=all
motion. web. print. designer

Fouli_B
Δημοσιεύσεις: 271
Εγγραφή: 10 Ιαν 2004 12:23
Τοποθεσία: θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

CSS style switcher

Δημοσίευση από Fouli_B » 15 Φεβ 2005 15:04

εξαιρετικό greekbytes, μπράβο!

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

CSS style switcher

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 15 Φεβ 2005 16:27

mia paratirisi movo
to setcookie ("tosite_css", $css, time() + 3600);

prepei va periexei pliris plirofories kai none encoded type

setcookie ("tosite_css", $css, time() + 3600,"/path/to/file","www.mydomain.gr",0);

to parapavo pio poli gia va apofebgete to harvesting apo alla sites ... av kai n pliroforia pou iparxei edw dev eivai kai poli krisimi kalo 8a ntav va eivai sosta gramevo :)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

CSS style switcher

Δημοσίευση από Basilakis » 15 Φεβ 2005 17:19

Πάρα πολύ καλό... Βέβαια μπορεί να γίνει και με javascript αλλά δεν νομίζω πως χρειάζετε να δώσω κώδικα απο την στιγμή που του greekbyte είναι πάρα πολύ καλό!

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

CSS style switcher

Δημοσίευση από greekbytes » 15 Φεβ 2005 18:16


Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

CSS style switcher

Δημοσίευση από Basilakis » 16 Φεβ 2005 16:54

Τελικά όλοι στα ίδια μέρη τρυγυρνάμε! ;)

Άβαταρ μέλους
Ambrakiotis
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 03 Δεκ 2003 11:34

CSS style switcher

Δημοσίευση από Ambrakiotis » 07 Σεπ 2009 11:24

Υπάρχει κάπιος τρόπος που να μπορούμε ανάλογα με τιν ανάλυση της οθόνης που έχει ο χρήστης να του δίνετε αυτόματα το ανάλογο css?
Μέ λίγα λόγια μπορούμε να δούμε τι ανάλυση χρησιμοποιεί?

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

CSS style switcher

Δημοσίευση από billt » 07 Σεπ 2009 13:43


Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

CSS style switcher

Δημοσίευση από vassilism » 07 Σεπ 2009 14:14

Και με php από εδώ. Βέβαια χρειάζεται και javascript για να πάρει την ανάλυση.

get_resolution.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<HTML>
<TITLE>phpBuddy getting screen resolution</TITLE>
<!--
&#40;c&#41; http&#58;//www.phpbuddy.com &#40;Feel free to use this script but keep this message intact&#41;
Author&#58; Ranjit Kumar &#40;Cheif Editor phpbuddy.com&#41;
-->
<HEAD>
<?
if&#40;isset&#40;$HTTP_COOKIE_VARS&#91;"users_resolution"&#93;&#41;&#41;
$screen_res = $HTTP_COOKIE_VARS&#91;"users_resolution"&#93;;
else //means cookie is not found set it using Javascript
&#123;
?>
<script language="javascript">
<!--
writeCookie&#40;&#41;;

function writeCookie&#40;&#41;
&#123;
var today = new Date&#40;&#41;;
var the_date = new Date&#40;"December 31, 2023"&#41;;
var the_cookie_date = the_date.toGMTString&#40;&#41;;
var the_cookie = "users_resolution="+ screen.width +"x"+ screen.height;
var the_cookie = the_cookie + ";expires=" + the_cookie_date;
document.cookie=the_cookie

location = 'get_resolution.php';
&#125;
//-->
</script>
<?
&#125;
?>
</HEAD>
<BODY>
<?php
echo "Your Screen resolution is set at ". $screen_res;
?>
</BODY>
</HTML>

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες