Προβλημα με καρτα tv

Γενικά θέματα και ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, video και ήχου.

Συντονιστές: Super-Moderators, Graphics Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Προβλημα με καρτα tv

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 15 Φεβ 2005 10:03

Exω μια καρτα TV της Prolink ενο οταν βαζω σαν source tην composite για να γραφω απτο video μου τα διχνει κανονικα οταν βαζω σαν source την antenna μου διχνει την ηκονα χωρις χρwμα. mporw nα κανω κατi;Tο προγραμμα που χρισιμοποιω ειναι το PowerVCR II της Cyberlik(PowerDVD)το οποιο το ειχε η καρτα TV σαν συνοδευτικο software στην συσκευασια της

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Προβλημα με καρτα tv

Δημοσίευση από mrpc » 15 Φεβ 2005 10:40

Δοκίμασε να αλλάξεις το σήμα σε pal (αν δεν κάνω λάθος), κάπου εκεί βρίσκεται το πρόβλημα συνήθως.

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Προβλημα με καρτα tv

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 15 Φεβ 2005 10:49

Σε pal-b(Γερμανια) to δουλευω.Αφου στη composite παιζει μια χαρα!το δοκιμασα ομως και σta αλλα.

Matrox
Δημοσιεύσεις: 287
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2004 04:28

Προβλημα με καρτα tv

Δημοσίευση από Matrox » 15 Φεβ 2005 17:01

Δεν ξέρω για το PowerVCR II της Cyberlik και αυτή την κάρτα, αλλά εγώ με την matrox κάρτα έχω ξεχωριστές ρυθμίσεις για TV και άλλες για composite source.
Ίσως να έχεις ρυθμίση το σήμα video στο pal αλλά της TV να είναι ακόμη στο secam.
Αν σου δείχνη κάποιο μωβ χρώμα τότε το πρόβλημα είναι το σήμα SECAM.

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Προβλημα με καρτα tv

Δημοσίευση από xultimatex » 06 Μαρ 2005 14:29

Εγώ είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα.
Είχα μια GeForce2 MX440 και ήθελα να τη συνδέσω με tv. Δοκίμασα όλα τα pal και πάλι το ίδιο. Όταν έβαλα ATI Radeon 9200 λύθηκε!
Αλλά:
όταν άλλαξα την κάρτα άλλαξε και το καλώδιο το οποίο ήταν και πολύ μεγάλο. Σ'ενα thread που είχα κάνει μου είχαν πει ότι μπορεί να επηρεάζεται και από το μάκρος του καλωδίου. Όσο για τον τύπο του καλωδίου δεν ξέρω! Μπορεί να έφταιγε και αυτό!
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “επεξεργασία εικόνας, video & ήχου - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης