απο logo του nuke σε flash

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

απο logo του nuke σε flash

Δημοσίευση από stonekito » 17 Φεβ 2005 18:36

Γεια χαρα.

Θελω να αλλαξω στο php nuke εκει που εχει το logo του να βαλω ενα swf (flash) τι πρεπει να κανω..?
Εχω δει μια σελιδα στο επισημο site tou phpnuke.gr
και πηγα εδω.. http://www.phpnuke.gr/modules.php?name= ... bject.html

αλλα που πρεπει να γραψω ολο αυτο και που πρεπει να το αποθυκευσω οστε να τραβαζει το flashaki?

και σε μενα
απο εδω που λεει "Λογότυπο Κόμβου:" δεν μπορω να βαλω το ομομα του και να εχει καταληξει σε .swf?

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

απο logo του nuke σε flash

Δημοσίευση από stonekito » 17 Φεβ 2005 19:19

A, και κατι που παρατηρισα στον κωδικα που δεινει.

λεει να το αποθυκευσω σαν theme.php
αλλα μεσα στο ftp του εχει αρχειο που ειναι theme.php αλλα λεει αλλα...
Για δειτε λιγο και πειτε μου..
<object classid=\"clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\"
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/
flash/swflash.cab#version=6,0,29,0\" width=\"350\" height=\"100\">
<param name=\"movie\" value=\"yourMovie.swf\">
<param name=quality value=high>
<embed src=\"yourMovie.swf\" quality=high pluginspage=\"http://www.macromedia.com/shockwave/download/
index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
width=\"350\" height=\"100\"></embed>
</object>

echo "<object classid=\"clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\" codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/
flash/swflash.cab#version=6,0,29,0\" width=\"350\" height=\"100\"> "
."<param name=\"movie\" value=\"yourMovie.swf\"> "
."<param name=quality value=high> "
."<embed src=\"yourMovie.swf\" quality=high pluginspage=\"http://www.macromedia.com/shockwave/download/
index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
width=\"350\" height=\"100\"></embed>"
."</object>";

if ($banners == 1) {
include("banners.php");
}
...put Flash code ("echo") here...

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

απο logo του nuke σε flash

Δημοσίευση από stonekito » 17 Φεβ 2005 22:42

tipota kaneis?
Kapoios den xrisimopioi to nuke na moy pei..

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

απο logo του nuke σε flash

Δημοσίευση από stonekito » 18 Φεβ 2005 08:54

akoma tipota...

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

απο logo του nuke σε flash

Δημοσίευση από Cha0s » 18 Φεβ 2005 10:11

Για να βάλεις flash στην θέση του logo πρέπει να πειράξεις το theme.php.

Ότι και να βάλεις από το admin panel αν δεν είναι εικόνα δεν θα παίξει χωρίς τροποποίηση στο theme.php


Περισσότερα όσοι ασχολούνται με Nuke.

Άβαταρ μέλους
stonekito
Δημοσιεύσεις: 599
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 18:07
Τοποθεσία: Greece-kavala
Επικοινωνία:

απο logo του nuke σε flash

Δημοσίευση από stonekito » 18 Φεβ 2005 11:12

Nai opoios xerei tha sas parakaloysa na me bohueisei...

Άβαταρ μέλους
greek_manager
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1243
Εγγραφή: 21 Οκτ 2002 19:01
Τοποθεσία: Back to Greece
Επικοινωνία:

απο logo του nuke σε flash

Δημοσίευση από greek_manager » 18 Φεβ 2005 14:53

stonekito έγραψε: λεει να το αποθυκευσω σαν theme.php
Διάβασε ακόμα μια φορά, τι λέει... :roll:
aka thkouk
Football Manager - H ελληνική κοινότητα
παιχνιδια στρατηγικης - Παίξε Δωρεάν

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

απο logo του nuke σε flash

Δημοσίευση από mrpc » 18 Φεβ 2005 15:01

Κατ' αρχήν από εκεί δεν αλλάζεις το logo σε όλα τα μέρη του site, μόνο στο avantgo.
Από εκεί και πέρα, το logo σου το αλλάζεις πειράζοντας το αρχείο theme.php στο folder του αντίστοιχου theme που χρησιμοποιείς.
Το κάθε theme όμως έχει διαφορετική δομή και θα πρέπει να ψάξεις λίγο, γιατί άλλα π.χ. ενσωματώνουν τα πάντα σε ένα αρχείο και άλλα σπάνε το theme σε διάφορα html αρχεία.

Άβαταρ μέλους
greek_manager
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1243
Εγγραφή: 21 Οκτ 2002 19:01
Τοποθεσία: Back to Greece
Επικοινωνία:

απο logo του nuke σε flash

Δημοσίευση από greek_manager » 20 Φεβ 2005 14:10

Γενικά, από την στιγμή που δεν ξέρεις καν την βασική html, πώς είναι δυνατόν να θες να "επέμβεις στο phpnuke" δεν το καταλαβαίνω.

Κάτσε και μάθε 5 πράγματα για την html βρε αδερφέ, τόσα τοπικς που έχεις κάνει εδώ (και αλλού) θα είχες λύσει πολλές απορίες σου τώρα.
aka thkouk
Football Manager - H ελληνική κοινότητα
παιχνιδια στρατηγικης - Παίξε Δωρεάν

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης