Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
elavd
Δημοσιεύσεις: 323
Εγγραφή: 16 Σεπ 2004 00:04
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από elavd » 18 Φεβ 2005 11:09

Υπάρχει τρόπος να μετατρέψει κανείς μια εφαρμογή που τρέχει σε PHP, MySQL και Apache σε αυτόνομη εφαρμογή ? Δηλαδή να φτιάξει κανονικά install, unistall κλπ, ώστε να μπορεί να το λειτουργήσει κάποιος που δεν έχει εγκατεστημένες τις παραπάνω τεχνολογίες στο PC του.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 18 Φεβ 2005 11:12

evoeis va to metatrepseis se binnary va trexei sav executable arxeio ?
Iparxei alla eivai se poli piramatiko stadio
kai fisika o compiler eivai commertial

fiska ama exeis egkatestimevo tov parser tis php kai eva gtk peribalov mporeis va kaveis para8iriakes efarmoges pou trexouve aftovoma xoris va xriazese eva httpd.

Twra gia tnv mysql dev givete va treksei efagmogi aftovoma :P afou xriazete tnv basi gia va treksei.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
elavd
Δημοσιεύσεις: 323
Εγγραφή: 16 Σεπ 2004 00:04
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από elavd » 18 Φεβ 2005 11:18

Ακριβώς αυτό εννοώ... Κρίμα που δε γίνεται (ακόμη τουλάχιστον).
Μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό που λες με τον parser και τι σημαίνει περιβάλλον gtk?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 18 Φεβ 2005 11:23

to gtk eivai libs pou se diefkolivouve va kataskebaseis GUI efarmoges me grafika opos 8a ekaves me mia visual basic kai visual c++ kai gevika oles oi glosses pou dimiourgouve etoima grafika
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από vcore » 20 Φεβ 2005 16:15

to gtk an katalava kala einai san ta ocx tis vb ? :P

Daskale pou didaskes!
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 20 Φεβ 2005 16:36

oxi ta ocx eivai xiristiria tis vb kati sav statikes biblio8ikes

to gtk eivai grafiki apikovisi .

px eva texbox n eva submit button movo pou sta divei se morfi object kai mporeis va doulepseis pio efkola me afta. Ektos aftou doulebei sav diepafi metaksi tou window manager kai tis php
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
elavd
Δημοσιεύσεις: 323
Εγγραφή: 16 Σεπ 2004 00:04
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από elavd » 24 Ιουν 2006 14:22

Επαναφέρω αυτό το παλιό μου post για να ρωτήσω ξανά αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να φτιάξω μια αυτόνομη εφαρμογή με PHP και MySQL που να τρέχει από CD...

Καμιά ιδέα? :roll:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από cordis » 25 Ιουν 2006 18:14

η απάντηση συνεχίζει να είναι όχι και θα παραμείνει έτσι.. εκτός κι αν το cd κάνει install τον apache - PHP - MySQL στο μηχάνημα. τα σετάρει και τα τρέχει αυτόματα.
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
elavd
Δημοσιεύσεις: 323
Εγγραφή: 16 Σεπ 2004 00:04
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από elavd » 25 Ιουν 2006 18:21

Υπάρχει κάποια άλλη κοντινή λύση (πιθανώς με άλλη γλώσσα προγραμματισμού)??
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 25 Ιουν 2006 23:25

profavos ... vb c++ vc++ otidipote mporei va ftiaksei executable arxeia :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
alexandr0s
Δημοσιεύσεις: 1064
Εγγραφή: 25 Απρ 2006 17:16
Τοποθεσία: localhost
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από alexandr0s » 26 Ιουν 2006 10:52

Αν δεν θες win32 εφαρμογή, δηλαδή το μόνο που θες είναι ένα setup Apache-PHP-MySQL μπορείς να βρεις κάποια packages (όπως XAMPP) τα οποία περιλαμβάνουν και τα 3 σεταρισμένα για να τρέξουν σε windows, με την ανάλογη μετατροπή μπορείς να βάλεις όλο το πακέτο σε USB drive, CD ή οτιδήποτε.

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από cpulse » 04 Ιούλ 2006 19:29

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλεις να κάνεις αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την PHP σε CLI.. να έχεις ενα zip με τα dlls της PHP και τα scripts και να τρέχουν όλα αυτόνομα μέσω κάποιου console application.

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 05 Ιούλ 2006 01:09

Malov dev exei apofasisei kai o idios ti 8elei :P
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
elavd
Δημοσιεύσεις: 323
Εγγραφή: 16 Σεπ 2004 00:04
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από elavd » 05 Ιούλ 2006 09:42

Νομίζω ότι είναι σαφές αυτό που ρωτάω, αλλά θα δώσω ένα απλοϊκό παράδειγμα:
Έστω ότι φτιάχνω ένα address book, με ονοματεπώνυμο, email, φωτογραφία κλπ κλπ με MySQL και PHP.

Αυτό που έφτιαξα, μπορώ να το βάλω σε ένα CD με κάποιο τρόπο και να το δώσω σε ένα τρίτο άτομο να έχει αυτό το address book να λειτουργεί από το CD αυτόνομα?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από cpulse » 05 Ιούλ 2006 10:00

Η MySQL θα θέλει εγκατάσταση για να τρέξει. Η PHP δεν χρειάζεται εγκατάσταση, απλά την καλείς από κάποιο batch file αλλά δεν έχει GUI. Το GUI πρέπει να το φτιάξεις με άλλη γλώσσα ή δεν ξέρω αν γίνεται με JavaScript από HTML να καλέσεις executable. Νομίζω με Flash μπορείς να καλέσεις executable..

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης