Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
^LiO^
Δημοσιεύσεις: 240
Εγγραφή: 20 Μαρ 2004 23:12
Τοποθεσία: Κάπου ανάμεσα στο + και - άπειρο
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από ^LiO^ » 06 Ιούλ 2006 01:37

elavd, μπορείς να μετατρέψεις το script αντί για database, να χρησιμοποιεί flatfile.

Για περισσότερα, εάν ξέρει κάποιος ας πεί... Εγώ δέν ξέρω :(

Άβαταρ μέλους
elavd
Δημοσιεύσεις: 323
Εγγραφή: 16 Σεπ 2004 00:04
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από elavd » 06 Ιούλ 2006 02:32

^LiO^ έγραψε:elavd, μπορείς να μετατρέψεις το script αντί για database, να χρησιμοποιεί flatfile.

Για περισσότερα, εάν ξέρει κάποιος ας πεί... Εγώ δέν ξέρω :(
Καλή ιδέα μου ακούγεται...αλλά ΠΩΣ γίνεται??? :oops: :oops:

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από cpulse » 06 Ιούλ 2006 09:34

Για μια πολύ απλή βάση.. γίνεται να έχεις ένα array (multidimensional ή associative) ή κάποιο object και να το σώζεις και να το διαβάζεις με τις εντολές serialize() και unserialize().

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής βασισμένη σε PHP και MySQL

Δημοσίευση από cpulse » 06 Ιούλ 2006 09:35

Εννοείται με τις serialize() και unserialize() απλά μετατρέπονται απο array σε string κι ανάποδα.. μετά τα σώζεις με τις εντολές για file access (fopen κτλ).

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες