fwrite problem :(

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

fwrite problem :(

Δημοσίευση από vcore » 19 Φεβ 2005 20:07

Thelo na valo ena while kai na apothikeuso oti exei mesa enas pinakas se ena text file

o kodikas exei os eksis:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$fp = fopen("test.txt","a");

$query = "SELECT * FROM table;
$result = mysql_query($query , $db);

while($list = mysql_fetch_assoc($result)) {

fwrite($fp,$list["name"]);
}


Kai eroto giati vlepo kinezika mesa sto txt arxeio kai oxi ellinika?
Stin mysql ola ta data einai se greek.

Ti s**t* prepei na kano epitelous ? :(
Exei peksei to neuriko mou sistima.

an grapso mesa stin fwrite "xaxalololol" pezei kanonika.

Euxaristo :cry:

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

fwrite problem :(

Δημοσίευση από vcore » 20 Φεβ 2005 12:32

Kanenas epistimonas den kserei ? :(
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

fwrite problem :(

Δημοσίευση από ThyClub » 20 Φεβ 2005 12:44

Λειτουργικό σύστημα;

Κάνε πρώτα ενα echo list['name'] να δείς αν τα δεδομένα που παίρνεις απο το query είναι εντάξει και μετά βλέπουμε για το fwrite

:wink:

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

fwrite problem :(

Δημοσίευση από vcore » 20 Φεβ 2005 12:55

Ta perno entaksi.

sta ellinika.

litourgiko xp me apache 2.x mysql 4.x kai php 4.3.x

ti na fteei arage?

o kodikas autos apla exei mpei dokimastika sto body mias selidas opote me to pou tin kano load apothikeuei sto arxeio. apla gia na do an pezei sosta. den vlepo greek alla japaneze :(

any ideas?
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

fwrite problem :(

Δημοσίευση από vcore » 20 Φεβ 2005 13:50

Ok den ipirxe telika kanena provlima me tin oli fasi. to dreamweaver itan to provlima. pou aniga to txt mesa apo to dreamweaver na do ti eixe grapsei kai edixne alampournezika. eno apo ton disko otan aniga to txt itan mia xara.

:P

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

fwrite problem :(

Δημοσίευση από vcore » 20 Φεβ 2005 14:18

Tin paraskeui pou mas erxete tha eimai athina gia weekend possibly..... GIa na pegaro ligo me tin zina :P
Pisteuo na vrethoume na plakothoume se kana ksidi :P
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
iNDEFiX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2569
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002 00:48
Τοποθεσία: κλειστή λόγω έργων
Επικοινωνία:

fwrite problem :(

Δημοσίευση από iNDEFiX » 20 Φεβ 2005 14:55

Ela na se kanoume lioma na mhn mas prizeis me php :kaloe: :kaloe:

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

fwrite problem :(

Δημοσίευση από vcore » 20 Φεβ 2005 15:05

Ama anevo tha rikso telefungen ;)
Easy CMS
------------
Το να ζητάς βοήθεια δεν σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένος.

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

fwrite problem :(

Δημοσίευση από soteres2002 » 20 Φεβ 2005 15:57

An i php sou exei egkatestimeni tin Multibyte String epektasi, kane ena check(<?php phpinfo(); ?>)
tote boreis na kaneis to eksis.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
mb_convert_encoding&#40;$str, $encode_to_what, $encode_from&#41;;
//i mb_convert_encoding&#40;$str, $encode_to_what&#41;;
//gia na min skotonesai


//$encode_to_what&#58; se autin tin metabliti tha theseis to encoding gia ta ellinika, ISO-8857-9, kai stin $encode_from tha baleis to encoding sto opoio einai ta dedomena sou
?>

file akou kala. paizei kapia ma***** me tin db sou. ksanaftiakse tous pinakes sou kai stis metablites orise elliniko encoding kai oti to Latin1 pou einai to default, an den kano lathos.

an to entopiseis auto, tote tha einai ok.
an exeis setrismeno to phpmyadmin den simainei oti kai i db sou exei elliniko set xaraktiron orismeno. tin eixa patisei ki ego arketo kairo prin. tote pou den eixa kai access sto shell gia na doulebo kanonika.

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

fwrite problem :(

Δημοσίευση από vcore » 20 Φεβ 2005 16:03

kai auta pou eipes ta eixa kanei. apla to provlima mallon eitan to dreamweaver.

molis ta stiso pano sto linux tha exo pliri eikona tou an telika prepei na pekso me mbstring.

euxaristo gia to endiaferon.
:)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες