Υπάρχει κάποιο λάθος????

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
one_eye
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 13:34
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Υπάρχει κάποιο λάθος????

Δημοσίευση από one_eye » 22 Φεβ 2005 13:53

Ριξτε μια ματια....

Κώδικας: Επιλογή όλων

$maxtime = time() -200;
$sql = mysql_query&#40;"DELETE FROM ppl_online WHERE UNIX_TIMESTAMP&#40;activity&#41; < '$maxtime'"&#41;;
$rows = mysql_affected_rows&#40;&#41;;
το scriptaki αυτο φανταζομαι θα επρεπε να σβηνει τουσ χρηστεσ μου απο τη βαση μετα το περασ του χρονου και να τουσ αφαιρει απο τη λιστα των online χρηστων.

Άβαταρ μέλους
iNDEFiX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2569
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002 00:48
Τοποθεσία: κλειστή λόγω έργων
Επικοινωνία:

Υπάρχει κάποιο λάθος????

Δημοσίευση από iNDEFiX » 24 Φεβ 2005 23:27

H syntaksh einai sosth... den fenetai na exei lathos. Dokimase na valeis time() - 10 kai na to dokimaseis meta apo 10 seconds

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27626
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Υπάρχει κάποιο λάθος????

Δημοσίευση από cordis » 24 Φεβ 2005 23:29

για να είσαι σίγουρος κάνε select πριν το delete και εμφάνισε τις εγγραφές που είσαι έτοιμος να πετσοκόψεις...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες