Προβλημα μεΑνοιγμα αρχειου με fpassthru($fp);

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
one_eye
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 13:34
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Προβλημα μεΑνοιγμα αρχειου με fpassthru($fp);

Δημοσίευση από one_eye » 24 Φεβ 2005 12:21

χρησιμοποιω αυτον τον κωδικα για να ανοιξω μια εικονα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "    <td class=\"field\">";
$fp=fopen&#40;"images/PER_011.jpg","r"&#41;;
fpassthru&#40;$fp&#41;; 
echo"</td>";
ομωσ μου αμοιγει την εικόνα σαν να την ανοιγα με το notepad.

Οταν χρησιμοποιω μονο

Κώδικας: Επιλογή όλων

$fp=fopen&#40;"images/PER_011.jpg","rb"&#41;;
fpassthru&#40;$fp&#41;; 
ολα πανε μια χαρα. :-?

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Προβλημα μεΑνοιγμα αρχειου με fpassthru($fp);

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 24 Φεβ 2005 12:50

malov dev exeis katalabei ti kavei n fpassthru()

afti adiazei to buffer tou pointer pou exeis avoiksei me to fp sto output buffer tis php.

profavos otav avoikseis mia fotografia afto pou exeis eivai to binnary data tou arxeiou . av to stileis sto html output o browser dev 8a katalabei gia ti pragma milas me apotelesma va to diksei sav data apla

stnv defteri periptosi mias kai dev exeis stilei proigoumevos kapoio header stelvovtas to arxeio katefi8av sto output buffer o browser avilambavete apo to header twv dedomevov tou arxeiou oti prokete gia mia apli fotografia kai stnv dixvei.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
iNDEFiX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2569
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002 00:48
Τοποθεσία: κλειστή λόγω έργων
Επικοινωνία:

Προβλημα μεΑνοιγμα αρχειου με fpassthru($fp);

Δημοσίευση από iNDEFiX » 24 Φεβ 2005 20:21

Vasika ti theleis na kaneis me afto to scipt? Gia na kleidoneis fotos? ;)

Άβαταρ μέλους
one_eye
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 13:34
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Προβλημα μεΑνοιγμα αρχειου με fpassthru($fp);

Δημοσίευση από one_eye » 25 Φεβ 2005 03:34

θελω να αντιστοιχισω μια εικόνα, όπου το όνομα του αρχείου τησ εικόνασ θα είναι ιδιο με ενα κωδικό προιοντος απο τη βαση δεδομένων μου.
σκεφτηκα οτι ισωσ ειναι καλη η λυση μα τις συναρτησεις για αρχεια απτο να βάλω html tags gia to image kai na γινετα ηπαραπανω ιστορια.
Moy fanhke pio svsto kai aploystero.....

fantazomai........?!
den eimai sigouros..... :D

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Προβλημα μεΑνοιγμα αρχειου με fpassthru($fp);

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 25 Φεβ 2005 07:19

opos fevete ipologizes xoris tov ksevodoxo :)

bale mesa sto img tag tis html to onoma kai simasize divamika to tag :)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
vcore
Δημοσιεύσεις: 354
Εγγραφή: 20 Δεκ 2003 01:19
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Προβλημα μεΑνοιγμα αρχειου με fpassthru($fp);

Δημοσίευση από vcore » 26 Φεβ 2005 03:37

Κάποιος πρέπει να κάνει μάθημα σε Images upload kai εμφάνιση :P

:kaloe: :kaloe: :kaloe: :pint: :pint: :pint: :lol:

Άβαταρ μέλους
one_eye
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 13:34
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Προβλημα μεΑνοιγμα αρχειου με fpassthru($fp);

Δημοσίευση από one_eye » 27 Φεβ 2005 04:19

μην ανησυχείς vcore.ηταν απλα μια στιγμη θολούρας και απλα το μυαλό είχε κολλήσει σε μια ιδέα....
για μενα αυτο που θέλει καποιος ειναι εκτοσ του να ξερει ειναι και καθαρό μυαλό οταν γρφει php!!!!!!! :idea: :hammer: :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες